4tilføjet af

Stop for rødt

Forbrugsministeren vil mærke sunde fødevarer med grønt, 'nogenlunde fødevarer' med gult, og dem, vi hellere skal lade ligge i butikken, med rødt. Ordningen skal være frivillig og forbrugsministeren vil tale til producenternes ansvarsfølelse, for at få dem til at mærke den usunde mad.
Tror I at det vil hjælpe på den danske sundhed?
tilføjet af

Latterligt !

Det er noget af det mest latterlige jeg længe har læst/hørt om !!!
Hvor mange producenter mon frivilligt vil mærke deres varer med eks. rødt ???
Det burde være ved tvang !!!
tilføjet af

hm..

jeg tror det er det bedste der ville ske for os borgere ..som normalt ikke har råd til ,at eksistere i fornuftige standardsvis...
-der skal jeg lige tilføje at nogle borgere har svært ved at få råd til de mange dyre sunde vare som kan /bør købes af borgerne(for:at få en sund levevej)!..
så,jo..det er en rigtig go´ide.:)
tilføjet af

God idé ... at ... ?

At det skal forgå frivilligt eller burde det være ved lov ?
Uagtet hvem som har råd til sunde madvarer, bør vi mennesker vel have krav på at kunne "se" hvad vi indtager, og hvor sundt eller usundt det er, ikke ?
tilføjet af

ikke dyrt

Sunde madvare behøver ikke at være dyre, det drejer sig om at købe de rigtige og vide hvad man kan bruge dem til ( eks. kål er billigt lige nu og er både sundt og smager godt både som tilbehør men også i diverse supper).
At det skulle være dyre at spise og lev sundt er ikke rigtigt, sådan har jeg levet hele livet så jeg ved at man sagtens kan spise sundt for få penge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.