13tilføjet af

Steam-key er stjålet!!

Jeg har et STORT problem!!... Jeg har fået counter-strike condition zero af en ven... I fuld indpakning og hele lortet men når jeg prøver at registre på Steam (For at spille online) Siger den at cd-keyn allerede er brugt... Det vil sige at der formentlig er en eller anden mother****** der har krailet den med en key-gen... Hvad kan jeg lige gøre??...
tilføjet af

cd- key

din ven har åbenbart brugt cd- key og du ka først bruge den når den er slettet fra din vens computer
tilføjet af

Nej...

Han har ikke brugt den... Den var helt ny i imballage... Og han har en anden...
tilføjet af

nope...

sandsynligheden for at få en valid key i en keygen er extreme lille. Vi taler om 1:1.000.000
Det er steam det er galt med. Min bror købte 2 kopier af Half-life. Ingen af dem virkede. Den gang havde de en service hvor man kunne sende billeder ind af key, bon, cover og cd, også få keyen til at blive valid.
Kan du ikke længere. Nu skal den sendes til USA. Hvis du vil have det, er det bedre at købe det over steam.
tilføjet af

Svaret er her

HAr haft samme problem med min half-life cdkey.. Havde lige købt spillet og ville spille counterstrike.. men kode var brugt.
Det jeg gjorde var at jeg ringede ind til Vaulve her i Danmark. Han skulle have et nummer fra manualen og et nummer fra cden.. hvis de stemte overens, kunne han se at spille var originalt.. Han giver dig derefter nogen ekstra koder, og ham spilleren der har din kode et eller andet sted i verden, han vil bliver slettet fra Steam..
Så ingen ture til USA eller noget.. det hele kan klares ved at ringen til en meget flink mand her i Danmark ;o)
Held og lykke
tilføjet af

manglende cskey

det kan ske at koden er væk.. det er sikkert pga en key gen et eller andet sted har ramt din kode.. trist for dig...
tilføjet af

Samme problem

Jeg har haft nøjagtigt samme problem med min cd-key, hvordan fandt du det nr. til ham den "flinke" mand her i Danmark?? :)
tilføjet af

rrrrrr

Det Er Ham Du Har Fået Den Af Der Har Brugt Den Føre Han Gav Dig Den Ellers Så Kan Man Ikke Gøre Noget Hved Det .
tilføjet af

samme problem

Ja jeg kender det godt. Næsten altså... Det var bare min Half Life 2... Jeg fik et program af en af mine Skype venner og han havde selv steam... Det program fandt sq skurken på under fem minuter og han boede også i nærheden så jeg gik hen og bankede på hans dør og sagde jeg var på en rundspørger og om jeg måtte se hands pc... Det måtte jeg da sagde han og vi gik op... Jeg sagde til ham om han havde steam.. Jaja sagde han. fint må jeg se... Så kunne jeg se det var mit navn der var i brug... Han fik et erstatnings krav og truede ham med at vis han ikke betalte slæbte jeg ham i retten. SLAM. Fik godtnok aldrig min konto igen men hey. han mistede penge... Jeg købte spillene igen for erstatnings pengene. Hehe. Købt for HANS penge...
Desvære har jeg glemt hvad downloaden hedder. sorry men prøv at google det... Måske¿ Hacker buster eller noget i den stil ik ;)
Bye fra julland af...
tilføjet af

CD key

kan jeg ikke få et cd key plzz
tilføjet af

cd kode

kan jeg ikke få en Cd kode Please
tilføjet af

hjælp

[:*(]hej allesammen jeg leder efter kode til counter strike så jeg kan login på steam men ved ikke hvordan jeg kan finde det på nettet hvis nogen ville være søde at hjælpe mig er jeg ret taknemmelig jeg har spillet det i lang tid i min klub men nu går jeg ikke mere der så jeg vil have det derhjemme
tilføjet af

nice

nu skal du høre hvad du skal gøre, du skal skrive dit navn lige ovenover din cdkey tage et billede af den også sende den til steam.
tilføjet af

HJÆÆÆÆÆLP!!!!

Hej allesammen.
Jeg er blevet hacket på steam så jeg vil gerne spørge om der er nogle der kan hjælpe mig, om hvordan jeg kan skrive ind til steam. hvis min accuont er blevet hacket:'( Hjælp.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.