17tilføjet af

Stakkels hjemløse i Kolding

Hvor er det synd for dem der har mistet alt nede i Kolding.Håber virkelig der bliver taget hånd om de husramte,og deres sorg.Mange ting også arveting er gået tabt for husejerne.
Mine tanker går til dem.
tilføjet af

Dumme og negative folk.

For det første behøver man jo ikke at være dum,bare fordi der er nogle ord der er skrevet forkert,så den slags mennesker der skriver sådan om en person,er der helt sikkert noget galt med.At håne andre,vil ramme en selv i den sidste ende,husk det,møgso
tilføjet af

Til Tåben, Anonym

Anonym. At håne andre.. Din overskrift, "Haha så kan I lære det", om ulykkelige mennesker der har mistet deres hjem og alt hvad de ejer. Er det ikke at være hånlig, så ved jeg ikke havd det er, Du skulle skamme dig, og skulle det gå ud over nogen, er det synd det ikke er skadefro mennesker som du. Skadefro over andres ulykke. Så må noget lignende ramme dig selv.
tilføjet af

så kan i lære det 2

folk mister deres hjem i mellemøsten hver eneste dag,hvad piver i over???????
ja jeg fryder mig over at det også kan ske i DK.
tilføjet af

Kolding

Du er dog noget af det "sødeste"!!!!
Nu er det bare sådan, at i Kolding er der ikke religionskrig. Det er bare en oplagring af noget fuldstændig ligegyldigt, overflødigt og miljøskadeligt nytårskrudt, som der ikke er noget som helst fornuftigt formål med at have, der er sprunget i luften.
Altså bortset fra man kan stå og sige neeeeejjjj, når man i nytårsbranderten har lyst til at fyre et par millioner tons skadelige stoffer lige op i atmosfæren. Og så snakker man om ozonlag???
Eller når moster Karen og onkel Børge skal afslutte sølvbrylluppet ligesom Dronningen. Fint og flot skal det jo da være.
Det skulle lige være den "nyttige" industri /landbrug, der lavede sådan et svineri, så blev det straks forbudt. Så ville vi ihvertfald hellere have svineriet foregik i østen eller Tyskland eller sådan noget.
Det var såmænd bare det, jeg ville fortælle dig.
tilføjet af

Pio

Du er syg. Gør det sagen bedre at folk bliver dræbt i Mellemøsten? Har det med sagen at gøre? Må man ikke have ondt af folk på denne måde? Sådan er mentaliteten i Danmark. Så ved jeg ikke hvor du er fra. Fryde sig over at det kan ske...
tilføjet af

ja..

Hva' sker der for dig.... Gi'r dig ret, She! Altså! ja folk mister deres huse imellemøsten hver dag... men det synes du vel bare er godt? De havde sgu da ikke Våben i stuen, skudt deres nabo, eller skadet en eller anden diktator vel?
Altså... Get a LIFE
tilføjet af

drøm videre

og fortsæt med jeres navlepilleri for det er noget i danskere er gode til.
håber lortet er påsat og det ikke er det sidste vi har set til den slags herhjemme.
tilføjet af

Tilbage til kloakken...

Citat, Pio: "For det er noget i danskere er gode til."
Ok, jeg har ikke mere at sige til dig. Kun bekræfte at jeg virkelig håber det værste for dig.
tilføjet af

se det er det jeg mener

altid meget bedre end andre,altid meget klogere end andre,vi er så gode.
alle andre der ikke er danskere bor i kloaker,men vi bor i fine huse,hovsa de kan sørme også brænde ned.
hvor er det dog synd for jer.....
tilføjet af

synderknust

Jeg føler fuldstændigt med dem i Koling. Alle ens minder, folk der har boet i deres huse i over 30 år billeder der er brændt væk osv. osv....
Jeg føler virkeligt med dem, det må være en hård prøvelse at gå igennem.
tilføjet af

fuck jer allesammen

og jeg mener det fanme
tilføjet af

mangel på respekt

Det er så ganske forfærdeligt hvad der er sket i Kolding.
Folk har mistet hele deres liv. De eneste minder de har tilbage er hvad de kan huske, og hvad de kan få i form af kopier hos familien.
Huset er væk. Ok, det kan genopbygges. Det kan deres hjems betydning aldrig. Man kan købe nye ting, men de vil aldrig få den samme betydning for én som oldemors spisebord.
Jeg tror faktisk at disse mennesker er fuldstændig ligeglade med folk i mellemøsten i øjeblikket.
Hvis I lå på astfalten med et brækket ben, ville I så juble hvis der kom nogen og trådte på det???
Nej vel???
Jeg synes at mange af disse indlæg viser en sådan mangel på respekt, at det er direkte bekymrende. Måske man skulle til at undervise i pli og anstændig opførsel i skolerne?
tilføjet af

Respekt

Ja det er sgu synd for de berørte mennesker i kolding, yder mere er det synd at nogle af de berørte mennesker at de skal møde inkompotente jurnalister med et hav af dumme spørgsmål de er fandme ikke deres hverv voksen. Envidre behandler myndighederne de ramte som en flok børn ved ikke at lade dem komme til deres respektive hjem nu da faren er ovre men alle de promonente personer kan fandme godt komme på busture mv. bor de der jeg spørger bare ??.
tilføjet af

I en kælder...

Pio, du skulle vaske din sorte beskidte mund med sæbe... (Nå, nej).
tilføjet af

LUK RØVEN

Luk røven...du ved ikke en skid om hvordan det føles...er det måske dine venner og familie det er gået udover?? NEJ så fuck af...
ja det er også synd for dem i mellemøsten...men der er bare ikke noget at gøre ved det dernede, for det er en mand der har bestemt såen skal det være...
IGEN SIGER JEG AT :
ALLE DER JOKER OM DENNE KATESTROFE SKAL LADE VÆRE MED AT JOKE MED ANDRES ULYKKE!!!
tilføjet af

Følg lige med engang

Nu er det jo såen at der er mange af husene hvor fundamentet er smadtet, eller taget er ødelagt, selvom det ikk ser såen ud...
At sende de mennesker tilbage er indirekte mord...
tilføjet af

Breaking News !!

Kolding kommune har netop givet tilladelse til at genopføre fyrværkerifabrikken på samme adresse i Kolding by, da den ikke længere ligger i et boligområde……..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.