45tilføjet af

Står teleselskaberne bag kæde-sms'er?

Mine veninder sender mig mange kæde sms'er i kender dem sikkert "send denne sms videre, så får du masser af lykke og held" osv. Jeg er sikker på, at det er teleselskaberne der står bag, derfor sender jeg dem ikke videre.
Mine veninder sender dem videre, og det koster en bondegård, for mange af sms'erne opfordrer til at man skal sende videre til fem eller ti andre personer, ellers så får man ulykke i livet.
Sender du kæde-sms’en videre? Er det fordi du tror på, at du får ulykke hvis du ikke sender den videre?
Min opfordring er - Send ALDRIG kæde-sms'er videre. Både fordi teleselskaber tjener penge og fordi de er super irriterende at få. Og så passer det jo ikke en dyt hvad der står i dem.
tilføjet af

sender aldrig videre

har nemlig samme holdning, men min veninde mener jeg overdriver.... tror at nogle er unge der keder sig og andre er selvskaberne. Men ligegyldigt hvad, er det selvskaberne der tjener kassen på det, derfor sender jeg aldrig videre og desuden tror jeg ikke på kædebrevs trusler..
vh anden aonym
tilføjet af

Kun idioter sender den slags

...og især videre!
*FB*
tilføjet af

hør fede du dømmer da

rigtig nok ander tsk tsk
tilføjet af

udtryk for lav iQ

Nej, jeg sender dem ikke videre og læser dem i øvrigt sjældent. Jeg finder de mest gængse kæde SMS'er temmelig åndssvage og har et lettere overbærende forhold til de få af mine venner som sender sådan noget l... Jeg mener med andre ord at denne ubændelige trang til at sende kæde sms'er er et udtryk for at de ikke er særlig kvikke.
Venlig Hilsen Jacob
tilføjet af

Nej generelt ikke

Nej, jeg sender ikke det skidt videre. Spild af penge. Så vil jeg hellere sende en sjov vittighed rundt...
Mit indtryk er at dem, der sender kæde-trussels-smser rundt, er folk der enten er ensomme og søger kontakt eller folk der ikke lige er de kvikkeste.
tilføjet af

hvorfor ikk!

de fleste har fri sms i dag og jo det kan godt være man ikke synes om dem men tag det som den spøj som det nu er en gang i mellem. og stop med at sidde og tude over nogle små sms´er. HUSK NU.. det er bare en spøj............
tilføjet af

ja hvorfor ikke

de fleste har fri sms i dag og jo det kan godt være man ikke synes om dem men tag det som den spøj som det nu er en gang i mellem. og stop med at sidde og tude over nogle små sms´er. HUSK NU.. det er bare en spøj............ smil og være glad
tilføjet af

Nøj det er ikke en spøj

- det er en spøg. Og af de uintelligente.
tilføjet af

Sender aldrig den slags idiotisk lort

forget it!!!!
tilføjet af

Brug pengene på en bedre måde!

Man skal lade hver med at tro på sådan noget!
Min søster slettede engang en kæde sms, og hun gik rundt og var bange for at hun skulle dø! Helt ærligt!
Der er nogen der kan se det sjove i at sende sådan noget, men lad hver! Hvis man selv stopper, stopper andre også, og så tilsidst er sms'en "udryddet" der er jo også nogle hvor man viser hvor ked man er det, hvis der f.eks. er sket en naturkatastrofe. Men hvis man absolut vil vise det, hvorfor så bruge pengene på en sms, som ofrene alligevel ikke får? så kan man sende penge direkte til støttefonder i stedet!
Knusser ALR
tilføjet af

det gør de

det gør de... det har jeg og andre fået bekræftet...
af nærmeste kilde... nemlig det firma som lavede dem og solgte dem videre til firmaerne...:)
tilføjet af

Latterlige

Jeg synes kæde-sms'er er latterlige. Min søster fik engang en kæde-sms om en pige som var et spøgelse der ville hjemsøge hende hvis hun ikke sendte den videre. DEN var bare for meget! Hun blev vildt bange da hun fik den, så hun turde ikke andet end at sende den videre. Inden hun fik gjort sagde jeg til hende, det bare var noget vås. Jeg har selv fået den før, og slettede den med det samme. Så faldt hun ned og tænkte ikke mere på det. Jeg synes det er synd hvis mindre børn får dem, for de tror måske lettere på dem..?
tilføjet af

Gjorde det engang

Jeg gjorde det engang - men nu gør jeg det ikke mere...Altså sådan nogen "Godt nytår - send til dem du holder af", har jeg ikke så meget i mod...Det er mere de andre!
For eksempel kørte der for nogen måneder siden en kæde-sms rundt, hvori der stod alt muligt med en pige der døde i en brand, og som ville stå ved ens seng den 4. november hvis man ikke sendte videre til 10 inden midnat, eller sådan noget. Det synes jeg bare er latterligt. Men altså ... Jeg har fri sms, så er egentlig hamrende ligeglad om jeg sender videre eller ej...Så til jer der er godt trætte af kæde-beskeder, men ikke tør andet end at TRO på det OVERTROISKE LORT, og sende dem videre - gør jer selv en tjeneste: Få FRI SMS!!!!!
Hilsen Louise
tilføjet af

Aldrig i livet

Uagtet om det er teleselskaberne der har startet dem eller ej, så nægter jeg at bruge mine surt tjente penge på den slags. Hvad har man nogensinde fået ud af den slags? Ikke en skid!
Kan godt forstå du ikke gider sende det videre. Har det også lidt sådan, at når man opfordres til den slags, som jeg synes er pjat og mod min vilje, så bliver jeg trodsig og nægter at gøre det. Rotte, 27 år hæ hæ ;0)
tilføjet af

det ved jeg nu ikke

Tror ikke det har så meget med iq at gøre, men måske jævn kedsomhed ????? :0)
tilføjet af

FRI SMS `??????

HVOR HVOR HVOR HVOR ???? Det har jeg da ikke, hvorfor er der ikke nogen der giver mig fri sms, en fattig rotte som mig ??? ;-D
Har ellers altid været meget tilfreds med mit Sonofon Selvhenter abonnement. Der får man dog også fri sms engang i mellem :0)
tilføjet af

sender.......

Hejsa!
Jeg sender aldrig en kædebesked vidre, for det første fordi at jeg ikke tror på den slags og for det andet fordi at en sms ikke kan gøre sådan at jeg får ulykke eller ej. så nej.
tilføjet af

Nutidens præg

Er vi ikke kommet så vidt at, det kun er naive personer der også tror på altmuligt andet former for fanatisme, så som 1400 gl. muslimske principper, der kan finde på at sende dette lort videre. Men nogle må desværre gøre det, da eks. telefonselskaberne stadig kan bruge denne idiotiske form for rigtig træls tidsforbrugende reklame, på vores bekostning..... i betragtning det er ulovligt at henvende sig som sælger, på en privatadresse....mit udbrud / opråb, er derfor at vi ikke sender sådan noget ubrugeligt videre og vi finder ud af vi tager afstand til det, ligesom vi bare griner af det der med tegningerne og acceptere vore kulturelle forskelle.
tilføjet af

Snak med jeres forældre

I må love mig at I skal fortælle jeres forældre om det her...Jeg tror det er for der skal opstå en form for pengetransport( selvom der er nogle der har fri SMSér)...... Og hvis man er så påvirkelig, skal I bare gå til jeres forældre eller andre voksne der forhåbentlig ikke hopper på den slags fis..... og manipulation. ...godt nytår og pas på derude, for der er nok fristelser at tage sig for a´ _/) _/) _/)
tilføjet af

Nemlig

Jeg har det på nøjagtig samme måde. Har tit overvejet om det ikke var en listig ide fra mobilselskabernes side, for at tjene flere penge. Men ligsom dig så reagerer jeg heller aldrig på dem. Man skal være mere en dybt naiv og overtroisk, hvis man kan tage de beskeder seriøst. Min opfordring er, lad dem være. Det er spild af tid.
Hvis i endelig vil sige noget sødt til jeres venner og familie, så send hellere en personlig besked, fra hjertet!
tilføjet af

...

jeg sender det aldrig vidre.
det tager alt for lang tid!
&jeg syntes at det er dybt latterligt.
men jeg tror heller ikke på at det telefonselskaberne som sender dem?
fordi det er jo ikke alle telefonselskaber hvor du betaler for at sende beskeder.
tilføjet af

Ja, fri og fri?

Det hedder fri sms, men det er jo ikke noget man bare får!! Det koster som regel et fast beløb om måneden for at have "fri sms". Eksempelvis betaler du 100 kr pr. md. og så kan du sende alle de beskeder du vil. Men det er hverken noget man bare får eller noget som er gratis.
tilføjet af

POPtøser

Lur mig om ikke der sidder en enkel eller to Poptøser og strikker en lille fin lykke sms sammen og sender den ud i verden. Det tror jeg godt kan ske!
tilføjet af

Aldrig

Jeg sender aldrig kæde sms'er videre.
Det er spild af både tid og penge.
Hvordan skulle der kunne ske en ulykke fordi du ikke sender videre til ti andre? Hvad så med dem der ikke har ti de kan sende videre til :-D
Nej jeg har altid syntes og synes stadigvæk det er latterligt...
Men hvis folk vil vælge at bruge deres penge på det og det kan give dem en tilfredsstillelse, så værsgod, men at gøre det fordi man frygter en ulykke eller tror at man får held i kærlighed og bliver rig af at sende videre, så synes jeg at det er bekymrende.
Heldigvis er det for de fleste noget de gør når de er unge teenagere, det plejer da at stoppe :-)
tilføjet af

Nej jeg sender

heller ikke kædesms`er videre mere. Har gjort det, ikke fordi jeg troede på dem, mest for ikke at gøre afsenderen ked af det. Men jeg gider ikke mere heller ikke de der hvor man bare skal sende til dem man holder af, nix - de eneste der tjener fedt på det er mobilselskaberne. Flor mig er de kun til irritation. Misforstå ikke- jeg vil da gerne have søde sms`er men ikke dem der skal vidersendes.
tilføjet af

Hvor har du ret

men hvorfor er du anonym? Det "lugter" også lidt for mig!
Nå, men mit svar på spørgsmålet er, at det gør jeg ikke. Jeg tror heller ikke på, at alt muligt godt sker, bare fordi jeg sender en sms.
Heller ikke de smser hvor der advares om ditten eller datten, sender jeg videre. Hvis det der omtales, virkelig var så farlig som der skrives, ville det bestemt være ude i pressen også, og ikke kun på sms.
Men de positive smser, som jeg selv bliver glad af, kan jeg godt finde på at sende videre.
tilføjet af

Overhovedet ikke

Det har ingenting med IQ at gøre. Ens IQ er kun et udtryk for ens evne til matematiske sammenligninger og er ikke et særlig godt redskab til at bedømme mennesker intelligens. Indtil videre har videnskaben defineret 7 forskellige intelligenser og ens IQ-tal er kun en definition på en af dem, nemlig den matematiske. Så du tager fejl hvis du tror det har noget med IQ at gøre at man sender kæde-sms'er videre.
tilføjet af

ALDRIG

Jeg er en pige på 13, der får omkring 3 af de der irreterende kæde sms'er om dagen.! Jeg sender dem ALDRIG videre.! det er så dumt at tro på sådan noget. På et tidpukt kørte der en rundt med en pige på 3 der hed Cornelia. Alle blev meget bange, men det var ikke sandt. Det VED man jo.!
Jeg syntes simpelthen at det er dumt at sende videre.
tilføjet af

Du har ret...

jeg sender heller ikke de der irriterende sms'er videre. Jeg har også en fornemmelse af at der er nogen der tjener godt på dem i den anden ende... nemlig teleselskaberne... men hvis det passer, så... Ja, så har jeg nok uheld resten af mit liv og lidt til. Men jeg tror heller ikke på det... Godt og aktuelt indlæg...
tilføjet af

Den mest simple og dog effektive form for virus....

... og den blev opfundet længe inden pc's fik deres udbredelse....
Allerede i snailmailens tid....
tilføjet af

Ja sikkert!

Helt ærligt, min holdning til kædesms'er er også at det er vildt latterligt! Hvis man sender dem videre, så keder man sig da virkelig! Det er jo for åndssvagt. Tænk at folk TROR på det? Hallo, siger jeg bare! Ja, det er da ikke utænkeligt at det er mobilselskaberne der står bag. Utroligt hvad de vil tjene penge på!
tilføjet af

Tjener penge

gør de næppe, da langt de fleste der sender mange sms'er - og derfor også uden betænkning videresender kædesms'er - er dem der har fri sms for et eller andet beløb. Dt er således ligegyldigt om de sende 10 eller 1000 sms'er om måneden, prisen er den samme. Og mon ikke teleselskabet helst vil have de sender så få som muligt?
tilføjet af

Send denne retur

"(Dit navn) er ikke længere at finde på dette nr. Hun sendte ikke din sms videre til det nævnte antal personer, fandt derfor aldrig kærligheden, lykken eller meningen med livet. Hun døde pludselig - alene og uden håb for fremtiden. Og det er så din skyld!"
Jeg sender aldrig kædesms'er eller breve videre, men sletter dem øjeblikkeligt!
tilføjet af

Tænkte godt

at det var for godt til at være sandt ;0) Nå, men mit abonnement tror jeg nu jeg beholder. Der skal man også betale et vist beløb for at få et vist antal fri sms´er. Men det er helt fint med mig til den pris jeg betaler :0)
tilføjet af

Nej, DET gider jeg ikke

Der må være grænser for tåbeligt tidsfordriv C",)
tilføjet af

Bruger slette-tasten

Hvad ellers? Det er jo spam.
tilføjet af

ændrer ordlyden

når jeg får en kædesms ændrer jeg konsekvent alle "hvis ikke du gør som jeg siger sker der noget slemt med dig" beskedder til noget posetivt. Mange kædebeskedder er et hyggelige og fjerner man "truslerne" er det ok for mig at sende videre. Også fordi jeg har fri sms. Skulle jeg betale hver gang var jeg nok for nærig til at bruge penge på den slags.
tilføjet af

Suk...

Åben munden når du ved noget. "Sig ikke alt du ved, men vid det du siger."
tilføjet af

nej...

... aldrig
tilføjet af

i dunno

men svar aldrig på skidtet eller send dem videre. De er mega belastende!!
tilføjet af

Måske jeg er monsterdum?

Ja det er jeg nok. Jeg har fået adskillige af disse såkaldte kæde-sms´er, og jeg må indrømme, at jeg har sendt dem videre. Ikke fordi jeg er bange for den store, stygge pseudo-ulykke som vil vælte ned over mig, hvis ikke jeg gør det, men mere fordi disse sms´er som regel er ret søde. De bringer et smil frem hos mig. Får de mig til at smile, så kan de sikkert også få andre til at smile, tænker jeg. Og det er da slet ikke så ringe endda, eller... måske jeg bare er monsterdum og ikke har andet at bruge mine sms-kroner til?
tilføjet af

svar.. (:

Sender dem videre, men har gratis sms og det er heller ikk altid..
tilføjet af

Jeg tror......

Det har ikk noget med lavt IQ, men om kedsomhed..
Sender dem sjældent videre, men hvis det er så'an en med bedste venner sender jeg den kun til afsenderen.
Folk gør det nok fordi de keder sig, men ikke fordi de er "dumme"..
Flere af mine venner og veninder sender den videre og det er ikk dem alle som er dumme..
Der er jo oss lidt forskel på om hvis man har gratis sms, eller ej.

MVH

- Anonym -
tilføjet af

kæde sms

jeg er enig med at det er irretendene og få dem.🙁
tilføjet af

Kæde sms

Jeg sender aldrig kædesmser videre jeg er ikk spor overtroisk så nej det gør jeg ikke. Jeg synes det er dumt at sende dem videre fordi jeg har også nogengange tænkt over hvem der starter dem!!

Knus den Anonyme [s]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.