2tilføjet af

Stålplade til køkkenbord??

Hej, Nu har jeg set diverse tv programmer, hvor de siger at det er langt billigere at lave sin egen bordplade af noget MDF og så lime en stålplade på... jeg har et par spørgsmål i den forbindelse. Hvor finder jeg pladen til den rette pris, og er det muligt at lave en flot samling i vinklen, da mit køkkenbord er med vinkel og hvor tyk skal pladen være? Håber der er en gut der ved noget om dette.
tilføjet af

hmmmm

det er pisse dyrt :(
Du skal have lavet den spcielt så den passer til dit bord, det du snakker om med en samling blir ikke pænt,den skal laves i en hel plade ... prøv evt. her og brug deres tegneprogram http://www.klicclak.dk/
tilføjet af

Et bud

Hvis du helt selv vil lave det, så kan du tage den plade du nu ønsker, - men helst en som kan tåle vand/fugt.
Dernæst kontakter du den lokale smed, evt. rustfaste smed de har måske noget på lager. Så får du dem til bestille en 1.25 eller 1.50mm slebet plade(r) (men den er IKKE gratis ;o)), så får du enten levandøren til at smide den af på en palle hjemme hos dig, eller smeden levere den efter han har klippet den af på din bordplades bredde, det ville jeg anbefale.
Ja, så er det bare igang med en vinkelmåler, overføre det til pladen, og så på med vinkelsliberen med en 1.2 ekker 1.5mm skive. Og så sætter du det fast med slicone. Sidst fjerner du farven/varme anløbningen med 3M grå Schots-Brite (http://cms.3m.com/cms/DK/da/2-173/ceFreFB/viewimage.jhtml), husk at "polere" langs sliberetningen.
Bom færdig. Og så vedligeholder du dit stål med enten stålrens eller den billigere løsning Lugtfri petroleum.
En anden mulighed, du laver din bordplade som den skal være i vinkel osv., - og så får du smeden til at beklæde den på de 3 sider, ved at bukke dem i et "U". Så skulle der også være en chance for at samlingen kommer til at passe.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.