3tilføjet af

"sol og hør" Reports vidunderlige rejse (sidste del)

Det er mørkt her på hotellet. Jeg flyver stille langs dør panelerne for ikke at blive opdaget. Jeg er på vej ind i Reports soveværelse, for at høre om han taler i søvne, og kommer til og tale over sig. Han har jo været lidt trist på det sidste.. på trods af at, han har været ude med hende den anonyme, (og jo hun er stadig jomfru) de er jo kun gode venner.
Sssss.. Jeg kan høre at Report mumler noget. ”Jeg savner jer, jeg savner jer”… Jeg hvisker stille til ham, (for at få ham til at sige noget mere). ”Hvem savner du”? ”sol sol., jer fra sol” mumler Report i søvne. Jeg aer ham blidt på kinden med min ene fluevinge. Og hvisker stille til ham. ”Sov trygt, og nyd din ferie, vi på solen er der når du kommer tilbage” Report vender sig i sengen, og nu høres der kun en blid snorken fra ham.
Jeg flyver tilfreds min vej, og lægger mig til at sove, for i morgen skal jeg være klar igen.
Report er nu på vej gennem byens gade i det store udland. Pludselig standser han op. Hvad skuer hans øje, en boghandel.. Han tænker jeg må hellere gå ind og købe en god bog og tage med hjem til lillemor, hun elsker jo at læse og bliver så glad når man giver hende en lille gave. Han falder i snak med boghandleren og boghandleren siger, du skal altså se min private bogsamling nede i kælderen. Det vil Report meget gerne, og de aftaler han skal komme ved lukketid.
Senere på aften ankommer Report igen til boghandlen. Boghandleren viser ham ned i kælderen, og undskylder at lyset på trappen lige er sprunget, så han lige skal passe på ikke at falde…
Surprise.. er der nogen der pludselig der råber da Report træder ned fra det sidste trappetrin og lyset bliver tændt. Der står en masse kendte og ukendte mennesker og de står alle med en bog i hånden. Report står stum af forbavselse og rørt til tåre. Det er jo alle hans venner fra sol.dk Der er kommet helt til det store udland. Han træder et skridt frem, men standser midt i en bevægelse. For han opdager hvilken bog, det er de alle står med. Det er jo hans bog ”Sol og hør” som lige er blevet udgivet hjemme i Danmark. Store blanke tåre falder nu fra Reports øjne. Der er stilhed i forsamlingen et øjeblik, og alle tager hinanden i hænderne, og begynder og synge ”skuld gammel venskab ren forgå”

Og de levede alle sammen lykkeligt til deres dages ende.
Ser i det var Reports vidunderlige rejse. Den slutter dog ikke her, men resten må han selv berette om, da jeg kun har fået tilladelse til at bringe dette fra hans dagbogsnoter. Fri fortolkning og redigering har jeg dog stået for. Så hvis der er noget der ikke helt stemmer ens med sandheden, så må i tilgive mig,- men fluer læser og skriver ikke så godt…
BzzzzZZZ bzzzzZZZZ hilsen Fluen på væggen
(link til del 1
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=275&posting=865241
link til del 2
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=275&posting=867522)
tilføjet af

Jeg er der ikke

Så savner du min lækre krop?
*FB*
tilføjet af

ja, så siger vi det.

prik prik og og en masse kagekrummer:)
tilføjet af

Jeg er en kagemand i din verden

*FB*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.