3tilføjet af

*snøft*

jeg har verdens sødeste kæreste mike men nu er jeg blevet forelsket i en PIGE der hedde anna....*snøft*...jeg ved ikk vad jeg skal gøre...!?!?!?!?!?!?!?!?!
o0(gid nogen kunne hjælpe mig!)...
jeg er SÅ træt af det..o0(#x¤&!#)
mvh. mie...
tilføjet af

Det går nok..!

Hey Mie..
Tag det ikke så tungt, det skal nok gå.. Se det på denne måde..: Det er en fantastisk følelse at være forelsket.. Men desværre er det ikke noget vi selv er herre over..
Jeg tror, jeg vil råde dig til at snakke med Mike om det, hvis du ikke allerede har gjort det.. Han vil kunne mærke på dig, hvis der er noget i vejen.. Det kan være I finder ud af noget i fælleskab..
Måske skulle du også prøve at snakke med Anna om hvordan du har det.. Det kan være at hun ikke føler på samme måde, og så er det undertiden lidt lettere at komme over personen..
Jeg ønsker dig held og lykke..
Du er velkommen til at skrive til mig på min mail: mette.skov@sol.dk
Knuz Mette
tilføjet af

ikke et svar

hejsa du..
jeg har været i sådan en situation, det var bare mig der var "anna", Natasha og jeg var sammen til en fest, altså det vil dog sige at vi kun snavede, men det gjorde at vi begge fik øjnene op for hinanden, men hun havde bare kæreste på og selvom hun havde sagt til mig at hun ikke kunne være sammen med sin kæreste efter hun havde fået følelser for mig, endte det nu alligevel med at hun blev hos ham...
ved godt det ikke er et svar eller noget, men ville bare lige sige at det også sker for andre...
knusser Just A Girl
tilføjet af

hjælp

hej mie jeg har nogenlunde været i samme situation jeg vil sige du nok skal fortælle en veninde om det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.