5tilføjet af

smil til verden, så smiler den igen.

hvordan er det nu den er? det er noget med.. gem et lille smil til det bliver grå hver, lige nu er himlen klar og blå(jeg tror nok det er sådan) det er en lille sætning med meget stor betydning. jeg bruger den meget men ikke så meget når himlen er klar og blå mere når det havler ned(jeg har lige været på roskilde festivallen og der styrtede det ned helle tiden så der fik jeg meget brug for det).
de fleste af jer har nok læst eller hørt kademomeby(ved ikke hvordan man staver til der) historien? kan i så huske kademomeloven? sådan her siger man det på norsk: hver sød og snil(snil er god) ellers kan du gøre som du vil. sådan syntes jeg verdan burde være vi behøves jo ikke andre love, hvis vi bare er søde mod hindanden og ellers så kan vi have det pisse skægt alle sammen og gøre som vi vil og dem som ikke vil det kan side på sin stol i sit kontor og gøre som de har løst til, eller hvad det nu er at man har løst til.
smil til verden, så smiler den igen.
det er noget jeg på tænke tit når jeg ligger og græder mig selv i søvn de dage eller uger jeg ikke er i norge eller min kæreste ikke er i denmark, jeg har en kæreste i norge som jeg elsker og han elsker mig og vi er næsten altid sammen men alligevel så er der jo ting der skal passes i sit eget land.
jeg skrev bare det her for at give nogen af minne meget naive(det er godt at være lidt naiv en gang i mellem, syntes jeg) synspunkter videre i håb om der bliver brug for dem.
tilføjet af

Satanisme

Det der med at være god mod andre ellers kan man gøre hvad man vil er faktisk hovedtanken i satanismen: Gør hvad du vil så længe du ikke skader andre eller dig selv... Synes bare lige i skulle vide det...
tilføjet af

satanister og kærlighed

Nå ok, så er det altså for at være god mod andre, at de nedbrænder kirker og skænder kirkegårde !!
Man er hvad man gør !!
tilføjet af

Helt forkert på den

Det er ikk satanister som brænder kirker
Det er ekstramister, og sindsladede personligheder.
Satanisme handler om gensidig respekt og troen på det ikke eksisterende
tilføjet af

Nemlig!

Man er, hvad man gør, det er rigtigt! Og når man dømmer en hel religion/filosofi ud fra enkelte forskruede individers handlinger, så er man fordømmende og naiv.
Sæt dig ind i tingene, før du udtaler dig. Din uvidenhed gavner ingen, når den er ledsaget af fordomme!
tilføjet af

Tja...

Jeg ved nu ikke. Selvfølgelig er satanisme ikke om at brænde kirker. Og satanisme siger jo også det er i orden at slå ihjel hvis det er hævn (noget man som satanist selv bestemmer om er rigtigt eller forkert men troen tillader det) Og satanisme er rigtig nok om at nyde livet. Pluds det så siger nogle af de meget vigtige regler/bud/erklæringer (kan ikke huske hvilken en af dem) gør ikke skade på børn og gør ikke skade på dyr ved mindre det er pga føde eller fordi man bliver troet på livet. Og så synes jeg at det pis med at satanisme er dårligt er noget pis! Helt ærligt! Det er altid jer kristne mennesker! "Uha! Satanister! Pu pu! De lever i syn!" Er det ikke biblen der siger man skal gå med løftet svær og lærer om kristendommen. Betyder det ikke man skal slå folk der ikke vil tro på gud ihjel. Er det ikke altid jer der siger gud ikke tillader sorte mennesker og det er vilde dyr og så videre.
Jeg kunne aldrig finde på at bedømme nogen for deres religion men når folk begynder på det pis om satanisme så vil jeg havde lov at forsvare min tro!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.