13tilføjet af

Skinnebensbetændelse

Hejsa.
Er en pige på 20 år som spiller håndbold 3 gange om ugen på okay plan. Jeg lider forfærdelig meget af skinnebensbetændelse, og ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. Af vores holdleder har jeg fået en gel der hedder Felden gel 0,5%. Den smørrer jeg på min skinneben 2 gange om dagen og får massage 1 gang om ugen, men synes ikke det har hjulpet meget. Er der nogen der ved hvordan man slipper af med det uden antibiotika og pause?
tilføjet af

Er irriatation

Ingen massage, aldrig.
Gå tur er bedst, i langsom tempo.
Når du ikke passer på kan du få en rigtigt infektion,O(
Fra erfaring, tag der roligt for en par dager, og hvid det ikke hjælper, endnu roliger.
Slå op hvad det er, og hvorfor, det hjælper.
Held og lykke
vh
Tom
tilføjet af

Felden creme...

..er smertestillende, der gør det samme som en hovedpinepille, bare kun der hvor du smører det på. Det helbreder intet gør bare at du overbelaster dine ben endnu mere, fordi det ikke gør så ondt så længe cremen virker...
Hvis jeg var dig ville jeg tale med min læge om det.
Prøv at læse her: http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/skinnebensbetaendelse.htm
God bedring:-) ...mee
tilføjet af

Prøv at spørge din læge

... for det kan da godt være massage og felden er noget der ikke hjælper mod betændelse. Og læger er uddannede til at finde årsag og behandling.
tilføjet af

hold dig helt i ro

Jeg selv var så dum at spurte op af en stejl bakke med en kammerat der var i væsentlig bedre form end mig lige før jeg skulle starte på et sportshøjskoleprogram, der fik jeg noget, der hedder SENESKEDEHINDEBETÆNDELSE I SKINNEBENET, altså ikke skinnebensbetændelse. Jeg kunne ikke gøre andet end at holde mig komplet i ro i 2 mdr. Også anbefalet af min læge.
tilføjet af

utroligt

jeg var sikker på at det hedder "seneskedehindebetændelse i skinnebenet", da der vel er tale om en seneskedehindebetændelse. Eller det har måske ikke noget med seneskedehindebetændelse at gøre?
tilføjet af

Tak miss-mee

Har været en tur forbi lægen og han kunne faktisk ikke sige noget jeg ikke vidste i forvejen. Det link gjorde mig en smule klogere - så tak :)
tilføjet af

Sker ikke!

Jeg kan simpelthen ikke holde pause. Elsker den sport og vil ikke ryge af holdet pga. lidt smerter.
tilføjet af

Her er en hård løsning

Tag en kagerulle og kør den hårdt op og ned, det gør mega ondt, men den punktere de små bobler med betændelsen i, på den måde går det hurtigere væk.
tilføjet af

Du kan købe

På apoteket, noget plaster, som virker som kunstig hud, først renser du godt og grundigt og sætter så dette plaster over, det er ligesom hudfarvet gummi, efter en dag vil du så se en hvid bobbel på plasteret, der hvor såret er, men du skal lade det sidde i mindst 1 uge, det er godt og hjælper
tilføjet af

Undgå kolde fødder

Gå ikke barfodet. Tør fødderne straks efter bad og stik dem i et par tøfler, indtil du får tøj på.
tilføjet af

Nå det mener du ikke?

"I sværere tilfælde rammer irritationstilstanden ikke blot muskelhæftet men selve knoglen, og man får mere konstante smerter, som forværres voldsomt ved belastning. I disse tilfælde kan der ligefrem føles ømme knuder langs skinnebens randen, som udtryk for at benhinden er irriteret. I slutstadiet kan langvarig og hård belastning af skinnebenet medføre træthedsbrud af knoglen."
Kan du spille med et brækket ben?
tilføjet af

Sødt svar :)

Men skinnebensbetændelse sidder inde ved knoglen af og på selve huden :)
tilføjet af

Rettelse

...og IKKE på huden!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.