13tilføjet af

skal jeg skrive på ansøgningen...?

Hej.
Jeg er igang med at skrive en ansøgning ind til en børneinstitution. Jeg ved ikke om jeg skal skrive at jeg er med anden etnisk baggrund eller er det skidt???
er bange for at de vil afvise ansøgningen med det samme hvis det skrives eller bør jeg skrive det, så de er forberedt på det???
tilføjet af

Selvfølgelig skal du skrive det

Det kunne meget vel øge din chancer væsentligt.
tilføjet af

Desuden er der vel

sikkert ogsaa boern der, som er af anden etnisk baggrund? Saa ja, naevn det, dit navn er maaske ogsaa usaedvanligt, saa mon ikke man kan gaette det?
tilføjet af

Du er vel ikke....

selv ked af hvor du kommer fra..... Du skal skrive, jeg er fra Somalia...eller hvor det nu er du er fra! Og fortæl dem, at du taler og skriver dansk....
Man skal være 100 % ærlig i sin ansøgning, ellers har man ikke en chance....
Held og lykke :-)
tilføjet af

Det har du så misforstået

Men fred nu med det. Man skal altid tage det med der kan være en fordel og som ikke andre har - eller få.
tilføjet af

Nej det er jo ikke en sygdom

så det skal du absolut ikke.
Du skulle jo gerne vælges pga dine kvalifikationer og ikke pga hud eller øjenfarve - lad nu være med at gøre os alm danskere til racister.....
Alt for mange gange er I selv skyld i jeres problemer.... af og til er I de største racister, bare med omvendt fortegn....
MEN - Godt ord igen..... Du skal bare skrive, hvorfor du er den bedste - så held og lykke med det🙂
tilføjet af

Netop...

Man skal IKKE være 100% ærlig med negative ting. Derimod må man gerne være ærlig omkring de gode ting.
"Jeg er ikke så go til at komme op om morgenen", vil jeg fraråde. Medmindre man skal være natportier.
"Jeg søger arbejdet fordi DR1 og TV2 ikke viser noget fornuftigt lige nu", kan jeg heller ikke helt lide.
Man skal ikke tale om de ting man ikke er god til. Derimod kan man gerne fremhæve nogle positive ting.
Som i trådstarters tilfælde, hvor hendes herkomst netop kan være en fordel.
tilføjet af

Du har ret....

...i dette tilfælde hvor det er en tolerant arbejdsplads. Andre er også tolerante, men børne institutioner generelt er åbne og modtagelige.
Men jeg kan alligevel ikke helt tilslutte mig dine ord. Dertil har jeg for mange erfaringer med at et navn alene kan være nok til en afvisning.
Jeg kendte en ung iransk kvinde. Hun havde uddannet sig til dentalkirurg i Iran. Her i landet ville hun kunne åbne sin egen klinik. Men hun skulle lige have et job først. Hun søgte over 100 stillinger i tandlægefaget, som er meget konservativt. Hun fik 100 afslag. Jeg foreslog om hun skulle snyde lidt, ved at opgive et dansk navn. Hun havde en dansk kæreste. Hun talte perfekt dansk, og rigtigt godt engelsk.
Hun fik IKKE job. Så det er ikke helt ligegyldigt i hvilken branche du søger.
tilføjet af

Du forstår da at tage modet fra folk

tak for det😉
tilføjet af

de fleste er racister

hm...de fleste danskere er racister desværre og de ved du UDEMÆRKET GODT. det er ikke forsjov jeg spørger til råds...og NEJ det kan indvandre eller dem andre med anden etnisk baggrund ikke gøre for. De fleste danskere kan bare ikke lide dem fordi de tror de er bedre.
tilføjet af

De kan vel se

det på dit navn.
tilføjet af

Hvorfor skulle de

tro " de er bedre ",som du selv skrev.Har du et problem vedr.danskere? Mit svar til dig er : Du behøver ikke fortælle dem hvor du kommer fra,de regner det selv ud lige så snart de læser dit navn.De fleste danskere er slet ikke racister,ok? Held og lykkke.
tilføjet af

Sig mig engang er du en af de dersen

Jyder, der vil tage arbejdet fra os Dansker?, bare fordi der er lavet en bro, så kommer i og vil arbejde her ovre, næh næh, den går ikke, selvfølgeligt SKAL du skrive at du er jyde🙁.
Nej!, du SKAL være ærlig, og skrive hvad du kan og hvilke planer du har, hvis jeg skulle bruge en "kone", så ville jeg være ligeglad med om hun var rød/gul/sort, bare hun var sød og ærlig Osv., i ansøgningen står der vel ikke?, hvem var din mormors, mors, mormor, hvis du føler dig som Dansker og er som folk er flest😖, (pisse fulde af løjn), nej, vil du havde arbejdet, og vil du arbejde med børn, så er det vel det bedste du kan skrive.
Men hvis du er pakket ind fra top til tå, så ville jeg straks tage mit barn ud af "børnehaven", børn lærer meget af ansigtsudtryg, så!, men vær ærlig, og held og lykke med det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

tak...

okay tak for hjælpen...endelig et svar. det sidste du tilføjede er trodsalt din mening, som jeg synes er unfair og ja jeg synes det er racistisk, så må du synes hvad du vil...og nej jeg er ikke dækket top til tå, men kan ikke selv se at der noget galt i at være dækket til. Det er sku bedre end at have nedringet trøje og være næsten bar, så børnene lære at gøre det samme når de bliver lidt ældre. Jeg og mange andre ved udemærket godt at teenager piger idAg er gået hen for at være ligeglad med meget. Der er flere piger der går med lårkorte nederdeler og bart tøj, som kan give nogle negative konsekvenser. Og børn negynder at have sex i en tidlig alder, fordi drengene bliver nemmere tiltrukket af piger. Og gider ikke at høre at det er noget pjat og volapyk for nej det er det ikke. Der er selv lavet professionelle undersøgelser af eksperter på dette område...
Men jeg forstår dig alligvel godt lidt hvis man havde burka på, fordi der kan man ikke se et menneskes ansigt...men jeg ville personligt ikke tage mit barn ud af børnehave, hvis der var en person der havde burka på (altså dækket ansigtet til), fordi de fleste jeg kender der har burka på er nogle kærlige og ærlige mennesker og endda kloge på mange områder...så kan kun se en fordel.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.