3tilføjet af

Skal du/har du prøvet slankepillen ALLI ?

http://alli.smartlog.dk/alli--slankepillen-der-er-godkendt-af-eu-kommissionen-post158125
Bivirkninger: Gastro-intestinale gener (fedtet, hyppig eller tynd afføring, olielignende småsivning fra rectum, fækal inkontinens, flatulens og abdominalsmerter).
Bivirkningerne øges ved højt fedtindtag, men nedsættes væsentligt, hvis kostens fedtindhold reduceres til ca. 30% af kostens energi.
Allergiske reaktioner, anafylaktisk reaktion, angioødem, hepatitis og galdesten ses med ukendt frekvens.
Jeg beholder mine bildæk😉
tilføjet af

Fy for en klam

ellers mange tak...jeg må af med spæklaget på en anden måde.
Man kan da ikke gå i byen uden ble 😕Klamt.
tilføjet af

Nejtak

Jeg har fået ALLI da det hed Cinecal og var på recept. Jeg tog voldsomt på af noget anden medicin og da jeg stoppede ville jeg gerne hurtigt igang med et vægttab... men jeg blev så syg af det, for det var faktisk ikke maden, men stofskiftet/hormonerne det var galt med under påvirkning af anden medicin, så jeg blev bare røvsyg.
Normalt siger de at det kun er når man spiser meget fedt at det er et problem. Men, det er også et problem hvis man ikke har en decideret fedt-relateret overvægt for så reagerer kroppen også ret skidt.
Jeg synes det er forfærdeligt at det nu er i håndkøb. Jeg tror nemlig at mange selvdiagnosticerede overvægtige (f.eks. også folk der kun vejer 5-10kg for meget) vil blive rigtig syge af dem.
tilføjet af

Tidlig julegave til anoreksi piger ?

Jeg mener det er forkasteligt at denne pille kan fåes uden recept.
Pillen er som sådan ikke farlig for almindelige vægtige og overvægtige men hvis en person der har anoreksi pludselig optager ca. 25 % mindre fedt i kroppen som er det pillen gør, på i forvejen et lavt indtag af føde kan det blive liv eller død eller andre følge sygdomme.
Take Care
Landsbybussen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.