3tilføjet af

Skal det være så svært.???

Så skete det...Min x har fundet en anden, mange vil nok sige, ja og hvad så, men syntes det er frygteligt svært når man stadig elsker hende.. Vi gik fra hinanden i feabuar i år efter vi var blevet enig om det ikke gik mere..
Jeg var glad og følte mig fri som fuglen, kunne pludselig gøre hvad jeg ville og når jeg vile.. men blind var jeg også, så ikke hvor såret min x var og det var min skyld det hele..
Havde nemlig været det dummeste svin og havde flirtet med en ung pige og det fandt hun selvfølgelig ud af..Så drenge/mænd.. hold jer til det i har og læg godt mærke til hvor godt vi mænd har det, for det kan kun gå alt for hurtigt galt fordi vi ikke er de mest geniale spices til at tænke..
Pas på det i har og husk at fortæl jeres elskede hvor meget i holder af dem osv.. og er der noget galt i forholdet så snak for guds skyld om det, for en dag vågner du op og finder ud af at den du elsker er væk for evigt..
Ham den triste der ønsker sin x alt muligt held og lykke i livet.
tilføjet af

forstår ikke den overskrift?

var det ikke så svært at gå fra hinanden?
Ikke så svært at finde anden?
Eller hvad er det, der ikke var så svært?
tilføjet af

hvorfor er du trist?

siden du skriver, at "hvor svært jan det være?
Forstår ikke helt dit indlæg.
tilføjet af

ja jeg forstår

godt hvad du mener. Det er ikke altid livet går så let hvis man dummer sig. Man kan kun sige at man er blevet den erfaring klogere og må se at komme videre.
Det at man har såret et andet menneske er forfærdeligt i sig selv, men man kan jo ikke skrue tiden tilbage.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.