7tilføjet af

Skæl og fedtet hår

Hej.
Jeg har problemer med min hovedebund. Min hovedebund er fedtet og jeg har en masse skæl. Jeg synes det er ulækkert. Nogle gange kommer der en mærkelig "skæl-lugt". Jeg har prøvet tjæreshampoo 2 gange før, men ser ingen forskel og det hjælper overhovedet ikke!
Nogle gode råd og hvilken shampoo vil i anbefale til den slags type?
tilføjet af

Jeg vil

tro at du har svamp(som skæl jo er) i hovedpunden. Dette kan nemt klares med noget shampoo fra lægen. Husker ikke navnet på det nu.
Det er nemt klaret. Smiler
tilføjet af

Apoteket

Mener vel nok man kan tage en tur til apoteket også se på forskellige slags shampooer, som der passer til dig.
Mvh Lasse
tilføjet af

Skæl

HEj du indtil for et par måneder siden led jeg også af det tjavs i hovedbunden og ned i øjenbrynene..herre nederen, men jeg fik noget udskrevet af lægen der hedder Nizoral 1% med balsam...efter første gang var det hele forsvundet og nu bruger jeg det 1 eller 2 gange hver 14 dag forebyggende. så det har været helt perfekt..jeg har også prøvet tjæreshampoo for en del år siden .føj for puttgarden og næsten ingen virkning,....Nizoralen kan du forresten få uden recept har jeg set...det er kun ford jeg alligevel havde en aftalæe hos lægen jeg fik det på recept...held og lykke

mvh KingBah
tilføjet af

Min dreng på 10

havde samme problem,men det løste jeg nemt og billigt,ved at smøre hovedbunden ind i solsikke olie 2 aftner i træk,(det man bruger til madlavning,pris ca 8 kr pr liter)han sov med en baby hue på og næste morgen vaskede vi håret i alm.shampoo 2 gange,også en omgang balsam.
Vigtigt er det at få skyllet sæben godt ud.
Vi har ikke siden haft problemet.
Knus Shano9 og held og lykke
tilføjet af

tak for et godt råd

Det vil jeg selv bruge. Har lidt samme problem nemlig og er blevet ret plaget af det. Der ryger "store" flager af hovedbunden - ret klamt
tilføjet af

Tak

Lyder da rimelig godt. Tak! :-)
Det vil jeg prøve.
tilføjet af

Skæl og fedtet hår

Hi, i will try in english pls.
i had same problem as u mention in many many years, i try all kind of medicin and shampoo, with out real help.
i visit, thailand last month, and i ask the pharmasy if they got any good shampoo for my proble, i got 1 liter of real TAR shampoo (tjær) used it in 2 weeks, every day, then start washing with normal shampoo and every 2-3 days i used the tar shampoo, now after 1 month, i use it max 2 time a week, and not bcs. i fill bad, it just bcs. i want to be sure that it help.
trust, i never fill so good, i can was my hair with normal shampoo (i never could do that in the past).
remmember to let the tar shampoo to be in yr. hair min. 15 min.
if u dont have possibility to get it, let me know, i still have it, and im very offen in bangkok.
motti
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.