5tilføjet af

silicone mugner på badeværelset

Hejsa, jeg har fået det problem gennem tiden at siliconen mellem stenene på væggen i badeværelset mugner. (Sorte pletter).
Jeg har prøvet at holde det væk ved at skrube væggen efter hvert bad, men det virkede ikke, og var også efter min mening spid af tid.
Findes der silicone som man ikke bør bruge på badeværelset siden det ender sådan her, og kan jeg gøre noget ved det?
tilføjet af

Skære det

Skær det væk og fyld noget groft sandspartel i;)
Eller prøv at lufte ud;)
tilføjet af

se her:

Atamon hjælper.
Er det i hjørner,må man kun bruge silicone idag..
forhør dig hos flygger F.eks
tilføjet af

Flygger

Der er ikke noget det hedder Flygger, måske du tænker på Flügger. Eller prøv Sadolin, Sigma, Dyrup, osv. Bare fordi Flügger er bedst til at reklamere er det ikke nødvendigvis dem der giver de bedste råd.
tilføjet af

silicone

Hej... Der findes speciel silicone til vådrum, som er iblandet et mughæmmende middel
tilføjet af

Der er sikkert brugt en almindelig bygge silicone

Mit råd er skær den gamle silicone bort med hobbykniv vær omhyggelig
affedt revnen med HUSh.sprit på en klud.
revnen skal være ren og især tør
Køb en vådrumssilicone i det lokale byggemarked Sikas er rigmelig nem at arbejde med de grå nuancer er bedre end klar og hvid vælg feks en "mellemgrå" der svarer til den almindeligste grå flisefuge du kan få et farveskema i byggemarkedet inden du vælger.
tag et par ispindeaf træ skær dem i en bredde lidt støre end revnen( det bredeste sted-smid dem i vand et døgn eller mere.-slib dem glatte med feks vådslibepapir korn 500.
Tag patronen åben den sæt spidsen på skær det yderste skråt afca. 35 graders V. normalt ca 1-1,5 cm inde afhængig af hvor bred revnen er.
monter patron i pistol
sæt spidsen ned i revnen, men ikke helt i bund den afskårne side af spidsen vender nedad
nu fylder du revnen helt op så dere kommer en lille pukkel af silicone op af revnen mens du trækker pistolen baglæns gennem revnen. start med 1-1,5 m ad gangen og start gerne i et hjørne.
hvis fugen ikke er kommet helt ud til kant trykkes den med siden af ispinden til den rører kanten.
du tager en forstøverpistol med rent vand og vander fugen + omgivelser 2-5 cm bredde.stop så tidligt at du ikke får vand i revnen - kommer der vand i vil fugen ikke binde.
nu tager du ispinden og med spidsen skraber du overskuddet af fugemasse væk fra fugen. læg det på et stykke pap eller lignende. med en fugtig finger spids glatter du nu forsigtigt fugen, der skal ikke trykkes.
er der normal fugtighed og rengørings standard på dit bad vil du kun skulle friske fugen op ved hjælp af en aftørring med spritkluden engang om året eler sjældnere ,er dit bad koldt fugtigt og jordslået bør du behandle det med rodalon eller/og atamon jævnligt
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.