1tilføjet af

Sig mig lige engang......hvad er det der foregår ?

Tager man et helikopter-vue over Danmarks og danskernes gøre og laden, er det ikke en velorganiseret myretue man ser, men mere hvor myrerne farer forvildet rundt og støder ind i hinanden.
Jeg lægger op til seriøse kommentarer - please!

Dong bliver solgt, Nets bliver solgt. Hvorfor ikke A.P.Møller, Grundfoss, og Danfoss, Lego, Rockwool m.v
Stoltheden over at være dansk er gået fløjten. Om du er dansker eller muhammedaner, her er muhammedaneren ved at være mere velset.Udlandet, den globale markedsplads.
Derfor er der sket det som en skrev, man er hamrende ligeglad med danske interesser. Kan man sælge til en amerikansk pengetank styret af skruppelsløse oligarker, så gør man gerne det. Man spøger hvorfor?
Erhversklimaet ødelægges af politikerne. Især dem der ustandseligt gør alting mere og mere besværligt. Idioterne vil hellere slås med Rusland, selvom det koster arbejdspladser. Vi kan det hele, en time mere planer, fair planer osv planer.
Energiafgifter der tvinger gartnerier til at lukke, så hollænderne får arbejdet.
Jeg husker en lille detalje fra jeg lavede indfortoldning fra Tyskland. Her blev varer fragtet på en lastbil. Man skulle endelig huske at påføre om det var en dansk lastbil, eller en tysk. "Det grænseoverskridende fartøjs identitet" blev det kaldt- dybt godnat.
Vi lader den lige stå et øjeblik.........papirnusseri.
Mere alvorligt er det man rask væk siger alle borgere i EU faktisk er danskere. De kan få dansk arbejde, dansk socialhjælp med børnechecks der sendes til Rumænien.
Fængslede forbrydere fra muhammedanien og Litauen får gratis tandlægehjælp til titusindvis af kroner. Gør en almindelig dansker det?
Grænserne er væk og de vælter ind med tyvebander.
Vor folkesjæl sælges til fanden selv.
Bankerne har ret til at sælge Nets, det er dem der ejede selskabet - men var det smart.
Nej, det skal jeg da lige love for, det ikke var.
Det kan godt være det varmer at pisse i bukserne, men det varer kort.
Hvorfor styres landet af folk der tilsammen bliver til idioter.
Politikerne laver tåbelige love de ikke kan overskue konsekvenserne af, EU pampere bestemmer. Befolkeningen har ikke en chance for at forstå lovene i praksis, tag bare skattelovene, de er så indviklede, man må betale folk for at oversætte dem, og alligevel bliver det ofte underkendt i retten. Vurdering af boliger.
Hvor herre bevares. Afskaf alle boligskatter så er der ingen vurderingsfejl. Hvad rager det forresten staten man bor i sit eget hus, bare man betaler hvad det koster med vand, el, varme, fællesudgifter osv.
Hvorfor, og det er noget af det vigtigste, hvorfor sælger vi ud istedet for at købe.
Tænk hvis vi ejede firmaer som Nestle, Ikea, Mercedes istedet for araberne, Wall mart, Siemens, Bosch og andet.
Så ville udlændingene arbejde for os, istedet for omvendt.
Pengene ville flyde til Danmark i en lind strøm.
Så er det jer.
tilføjet af

Sig mig lige engang......hvad er det der foregår ?

Ja det må du da nok sige 😖
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.