1tilføjet af

seriøs forhold eller player?

hej kære sol-bruger :-)
jeg skriver her i håb om lidt hjælp. jeg er nemlig mega dårlig til at tolke mænd/fyrer.
jeg kan selvfølgelige godt se om de er interesseret eller ej...
men jeg kan ikke finde ude af om de er bare ude efter en ting eller om de er seriøs interesseret?? jeg kan jo ikke spørge dem direkte om det, når jeg nu lige har lært dem at kende?? hvordan gøre i det?
er der nogle kendetegn? jeg har prøvet at google lidt, og har bl.a. læst at en player, vil holde øjekontakt og evt. kigger med sultne øjne... vil det sige at var man seriøs vil man ikke kigger med sultne øjne??
og hvad nu hvis en person prøver at gøre en jalous? åh jeg er virkelig åndsvag til det her.. og når jeg snakker med mine venner så siger de jeg skal bare give ham en chance og nyde livet.. men jeg er slet slet ikke interesseret i noget som er bare for sjov. håber nogen herinde sidder med gode råd til mig :)
På forhånd mange tak
pigen, som er mega i tvivl
tilføjet af

Er du intereseret så giv det en chance

Der er ikke andet for end at den du er intereseret i, giver du en chance. Ingen er tankelæser og du kender ikke ham og omvendt. I skal lige lære hinanden at kende for at se om i kan lide hinanden. Og så må i se om i er seriøse.
Det er den måde de fleste prøver om et forhold er seriøst og holdbart.
Du får ikke nogen garantier fra nogen.
Og du er nød til at nyde livet mens du prøver dig frem. Den eneste måde du kan finde ud af om noget er seriøst er at prøve dig frem.
Du kan altid spørge ham. At være ligefrem er ikke dumt, men det kan være du skræmmer de stakels mænner væk.😖.
Det aldrig til at vide.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.