4tilføjet af

Send forældrene hjem til opdragelse.

Det er nok en bedre ide at sende forældrene hjem til opdragelse i deres hjemland,istedet sender de deres børn til opdragelse,da de ikke må blive for danske.Helt ærlig,kan nogen fortælle mig,hvorfor dette folk er heroppe,og hvad vil de her.Kan de ikke tåle jugten i bageriet,må de forsvinde ud af landet,med deres unger,og der er jo nok af tage af.Det ville være lækkert,om der blev ryddet op i landet,og fik disse fremmede sendt hjem,gerne hele det rakkerpak af perkere,som ikke ved hvad Pli er.
Forældrene skal selvfølgelig også ud af landet,ja,hele familien,ingen må glemmes.
tilføjet af

En meget bedre løsning

Forældrene skal sendes på opdragelse i det danske system.
tilføjet af

De VIL jo ikke Danmark

Problemet er, at for at lære skal der vilje til at lære og det er der ikke hos de familier der frivilligt misrøgter deres børn ved at sende dem til hjernevask i deres hjemlande. De beviser jo med al tydelighed at lige præcis det Danske, Vestlige, sekulære, individuelle og ligestillingsmæssige er noget som de fravælger i en uhyggelig grad.
Det vil ikke hjælpe at "opdrage" forældrene, for den eneste form for 'opdragelse' der vil have en chance for at påvirke forældrene er opdragelse med vold og truslen om vold som læremester. Det er ikke Danske skik og skal heller ikke være det.
Bedre er det, at være konsekvent overfor disse familier.
Først orientere dem klart og utvetydigt at der er visse ting som vi ikke accepterer, bl.a. kvindelig kønslemlæstelse og børne "genopdragelse". Forståelse og accept for disse ting og deres konsekvens skal indgåes før opholdstilladelse bliver givet, med en erklæring og underskrift derefter som dokoumentation.
Hvis der så bagefter forekommer disse uhyrligheder, vil det øjeblikkeligt medføre en tvangsfjernelse af alle børn under 12 år alderen samt en ophævelse af familiens priviligie til ophold i Danmark med deportation til følge. Alt sammen indenfor ca. 2 uger.
Ingen undskyldning eller forsvar tillades og familien fængsles for at undgå de går under jorden.
Der skal være indberetningspligt for ALLE i det sociale-, sundheds og uddannelsesvæsenet overfor disse uhyrligheder, som derved sidestilles med massiv vanrøgt af barnet.
tilføjet af

Bravo!

Du har da sat dig ind i tingene.🙂Hvorfor er det ikke en som dig der er integrationsminister? Bertel Haarder gør jo alt for at slikke røv på befolkningen, også de nytilkomne.
Anyways, jeg kunne ikke være mere enig med dig. Dog skal vi huske dem som allerede er i landet. De fleste har stadig deres gamle opdragelse i baghovedet, og de skal ligeledes integreres så de bliver danskere, og ikke bare tilflyttere til Danmark.
Dette er ikke racisme - det er blot et ønske om et bedre dansk samfund!
-/BikerBirk
tilføjet af

Børnene skal retur nu til Danmark.

Politikerne har fundet ud af , at rigtig mange børn bliver genopdraget i deres 2. land. Det er sådan så de ikke kan begå sig i Danmark. Det er på tide man finder ud af dette problem. Gad vide hvorfor forældrene opfører sig på denne uansvarlige måde? Hvis de ikke kan lide det danske og vores måde at leve på , så rejs til et andet land. Politikerne snakker om at tvangsfjerne nogen af børnene , det var måske passende.Jeg er glad for , at politikerne NU kan se , at der er noget helt galt i lille Danmark . Mange tak .Det tog mange år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.