3tilføjet af

Sauna i København

Jeg har netop været i sauna i Tyskland, og tændte på det...
Dernede (ihvertfald der hvor jeg var) var det ikke tilladt at gøre noget erotisk.
Er der nogen der kender steder i København hvor det er tilladt at sidde hygge sig lidt i saunaen - gerne sammen med både piger, par og andre fyre?
Ikke interesseret i at sexe med de andre saunagæster - bare kigge og blive kigget på...
Udover swingerklubber - er der så gode steder?
tilføjet af

hvad tror du selv

[:*(]😕
tilføjet af

Saunaen på mit gamle kollegium - det må være det du drømmer om - det var bare et smukt sun!

Vi ku lave en. En aflagt fiskerhytte slæbt ned i en kælder. en overstørrelse Morsøeovn, 20 søm i væggen, en lille bar og et par webcams i loftet til at trække den økonomiske grundlast.
Hvis jeg bliver ved et par linjer til, har du en beskrivelse af en swingerklub. De åbner måske nok tidligt på dagen; men der er ikke gratis frokost! En single tyr koster stadig i omegnen af en plovman; kun garanteret retten til at tage en spiller i klubbens begrænsede offentlighed. Det pisser også mig - socialklovnen der først fatter at hun ville have min stift 10 minutter efter at bussen kørte - men enten kan du scoregamet; ellers betaler for "driften" indtil du har lært det. Jeg er 56, får alt for lidt ægte sex og vil gerne hjælpe dig med art bygge den sauna. Hvis du har stedet, lidt janter og bare skyggen af en ide til at få nogle - ja for fanden bare de er søde at snakke med - tøser til at hænge ud i skuret uden bukser - bare en gang imellem.
Jeg ved ikke hvordan tysken gør; men jeg kan huske mangen en lækker spiller til et solcentecamm, hvor de skønneste babes foldede det hele ud bare sådan lige uden videre. De har sgu nok fået den polet; men om fyren bag disken har vist den en stift på 15 gange 22 og lovet dem et rap - ved jeg ikke. Men de gjorde det 5 år før du kunne få selv en udfaset dansk lagenartist til at nulre nibler og pråte shit på et webcam. En studietur vil næppe afdække conceptet for vi to fatter vist bare ikke hvordan man gør. Har du læst Niel Strauss "Spillet"? det lyder altså bare som løgn og pral; men det er vist ca sådan man gør. Scorer noget fjams, ser ned på kvinder som et udladningsapparat med håndtag i siden - Gauss hed han tysker var ahn. Kan ikke, vil ikke bare knæppe en kvinde på den måde. Er nød til at være lidt forelsket, have følelser på flow, lyster og længsler. At lave en " tonighy i'm yours" bare fordi de er nøgne i en vaem fiskerhytte, er ikke en skid lettere end i kassekøen i en Fakta - det tager kun 5 minnutter - hvis du kan spillet. Jeg har kikket og blevet kikket på i 40 år - tro mig når hun smiler og åbner har du også ægte sex på menuen. Kikkeren lever i en tilstand af permanent generthed, det er den du kan overvinde og få den ægte vare. Sandsynligheden for at hun scorer dig, afhænger ikke af time and place, tøj eller ikke tøj - hun gør det hvis hun har lyst til at score dig (og mig). Hvis vi virklig havde lyst, scorede vi dem bare - tror du ikke?
Overvejer lige om den ultimative scorekunstner får pigerne til score ham. Det må da være den sværeste variant!
Der er nogle (få) bøssesaunaer hvor der kommer piger; fordi de ikke bliver overbegloet. At gå derind må være at kikse tilløbet max.
Tak for din inspiration
PIT
tilføjet af

Lidt info....

Joys i Åbyhøj i Århus har en sauna, så vidt jeg forstår og er både for mænd og kvinder. Undtaget søndag, hvor det kun er for mænd.
I Kbh. er der Club 56 på Vesterbro, som hver anden fredag har saunaaften for fyre, kvinder og par.
Sexklubben Body Bio i Kingosgade har også en lille sauna. Men i praksis ser man kun mænd der, ingen kvinder...selvom de HAR adgang!
Ellers er det også to bøssesaunaer i København, nemlig Amigo Sauna i Studiestræde og Gay Center i Istedgade. Men uden adgang for kvinder, naturligvis.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.