2tilføjet af

SANDHEDEN SOM FØR BLEV GJORT TIL ...

..EN LØGN ( I 1972 EF afstemningen OG 1986 afstemning om EF Pakken )
VISER SIG NU AT HAVE VÆRET SAND HELE TIDEN !!!
EF HAR HELE TIDEN STYRET IMOD AT BLIVE ÉN UNION, ET NYT AMERIKAS FORENEDE STATER.
HVEM SAGDE DET VAR LØGN❓
ALLE POLITIKERNE BL.A. POUL SCHLÜTTER, UFFE ELLEMANN, JA, ALLE SUPER EUROPÆERNE OG EU SELV.
DANSKERNE VIL ÅBENBART FØRES BAG LYSET OG LADE SIG NARRE.
tilføjet af

DK ud af EU !

Jeg synes at det er tankevækkende at stort set alle de "skræmmescenarier" om EU som Nej-siden har fremført gennem tiderne er blevet til virkleighed og stort set ingin af de rosen-røde halv-løgne som Ja-siden har fremført som pseudo-argumenter om EU er blevet til noget.
Vi kan da ikke længere tro på den gamle floskel at "Godt nok er der meget korruption og nepotisme, men det bliver altså bedre fra nu af".
EU har haft 30 år til at "blive bedre" og har ikke kunnet magte opgaven.
tilføjet af

Et af beviserne på din påstand er her - desværre...

"Hvad vil det nemlig sige, når Romtraktaten vil skabe en 'stadig snævrere sammenslutning mellem de europæiske folk', hvor det skal være forbudt at 'udøve diskrimination på grundlag af nationalitet' (art.7)? Det kan jo kun betyde ét: Oprettelsen af overnational, europæisk union. Det er formålet. Og siger man ja til det formål ved at sige ja til EF, har man også sagt ja til at afgive danskernes selvbestemmelsesret over Danmark. for 'national diskrimination' er jo kun et skruet udtryk for national selvstændighed, eftersom et selvstændigt Danmark naturligvis 'diskriminerer' udlændinge ved at give danskerne førstefødsret til landet."
"Vi valgte at kaste vores problemer fra os i EF i stedet for at tage dem på os og overvinde dem selv, og en sådan selvopgivelse kan ikke undgå at gøre vores fremtid som folk problematisk."
Ordene er ikke mine, men derimod Søren Krarups, og er udtalt i 1973. Man kan sige og mene meget om ham, men dum er han ikke.... Dét må da siges at være visionært - at kunne skue 30 år frem i tiden på den måde. Det er jo blot sørgeligt, at et helt folk kan være så stupide og springe på den ene løgn efter den anden... Han havde nok ret, ham Kant, da han sagde dette: "Vi ser ikke verden, som den er, men som den præsenterer sig for os"..... Måske Margrethe skulle ændre lidt i sin nytårstale....... ..... og Gud bevare EU..
Med et håb om en god jul til dig :o)
ACE
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.