5tilføjet af

Søger moden veninde igen...

Hej derude
Jeg havde for nogle år siden et forhold til en sød moden kvinde der som jeg manglede noget kulør på tilværelsen..
Af forskellige årsager måtte vi afslutte forholdet efter flere dejlige møder.
Men nu prøver jeg igen at finde en moden veninde som jeg kan dele nogle dejlige stunder med når tiden og muligheden byder sig!!
Men hvor er det lige man finder sådan en henne?? Jeg har prøvet på flere chatsider, men uden held...-måske der er nogen der kan hjælpe???
hilsen Frederik
tilføjet af

check

bagerst i Ekstra Bladet; der er masser, som stiler sig til rådighed når det passer dig.
tilføjet af

Prøv

Desværre er sol's debatsider gået hen og blevet meget udvandet og fyldt med dybt useriøse kommentarer fra folk, som forsøger at være morsomme og spydige på andres vegne. Og der ingen råd eller erfaringer at hente fra disse sabattører (debattører er de ihvertfald ikke).
Prøv nogle af de mere seriøse netdating-sider, og både oprette profil og deltage i debatterne/chatten på deres sider. Typisk er dem, som er ret aktive også mere "heldige".
Du skriver moden veninde - så prøve 40plus.dk
God jagt.
tilføjet af

De er i mega høj kurs lige som modne mænd

så de forventer at blive forkælet.
tilføjet af

useriøse kommentarer?

det var sku ingen useriøs kommentar, manden skriver jo: " dele nogle dejlige stunder med når tiden og muligheden byder sig" - skulle jeg tage det seriøt, - at han vil have en kvinde på de betingelser?? hmmmpfffff 😕
tilføjet af

Hej frederikstevns

Jeg giver dig ret i, at der findes al for mange idioter derude, og som ødelægger det for os , der ønsker et seriøs forhold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.