10tilføjet af

SÆDDONOR???

Jeg er en kvinde i midten af tyverne. Min forlovede gennem mange år, har forladt mig, lige som v
i skulle til at blive gravid (kunstig befrugtning). Jeg er meget meget ked af det, og ønsker ham inderligt tilbage, mere end noget andet, da jeg elsker ham overalt på jorden. Jeg vil ønske jeg kunne gøre noget. Men lige nu lader det ikke til, at der ikke er noget at gøre.
Men så er der kommet den tanke at, hvis jeg nu bliver gravid, med en sæddonor og jeg fortæller det til ham, at jeg er gravid, så vil han måske have mig tilbage. Han behøver jo ikke at vide, at han ikke er far til barnet.
Er jeg meget naiv eller led?? Eller er jeg bare meget ulykkelig forelsket i min ex og vil gøre alt for at få ham tilbage.
....det skal lige siges, at jeg ikke bare vil få et barn, barn for at få et barn, men fordi jeg virkelig ønsker det.
Hilsen den ulykkelige
tilføjet af

medfølelse og svar

Hejsa,
Jeg vil på det varmeste ikke anbefale at søge at få ex'en tilbage ved at blive gravid og da slet ikke ved hjælp af en sæddonor.
1. Hvis han fatter mistanke og får taget en DNAtest som næsten kan fås i håndkøb i dag, så risikerer du at stå med en faderløst barn meget hurtigt efter fødslen og en rigtig sur ex.
2. En ven gjorde en ex gravid lige før han slog op med hende. De bor nu sammen, men forholdet kører rigtig dårligt, der er jo en grund til at man slår op og min ven er ret træt af hende.
3. Det er komplet umoralsk at lyve overfor et menneske og tilmed bruge et uskyldigt barn som middel til at opnå at få dækket sine behov.
Jeg vil gerne understrege at jeg udmærket kender fornemmelsen af at blive forladt og morsomt er det ikke, men tiden læger alle sår og du er stadig ung nok til at finde en anden mand som du med tiden kan elske lisså højt.
så bid tænderne sammen og kom i gennem det så godt du kan og glem alt om at få et barn for at få ex'en tilbage. Få snakket med veninderne om det og husk at om nogle få måneder så er det forår og så starter endnu en sæson for forårsforelskelser ;)
tilføjet af

Egoistisk

Du er en være egoist og tænker dig ikke om
på et tidspunkt finder han ud af det og så forlader han dig og barnet Han kan slæbe dig i retten og forlange en faderskabstest og så er det dig der går ud over og barnet er taberen den ved ikke hvem dens far er
tilføjet af

Øhh...

Er det bare mig, eller er der noget her, som ikke rigtig passer sammen?!!
hvis meningen er, at I skulle have et barn sammen vha. kunstig befrugtning, så må det vel sagtens betyde, at én af jer ikke kan få børn...
Ergo er mit spørgsmål: Hvordan i hede hule h...... vil du nogensinde få ham til at "hoppe på", at han pludselig skal være far???
Ja, jeg spørger bare....
tilføjet af

Fordi

Folk bliver ofte kunstigt befrugtet, fordi chancerne er meget små, men stadig er der! ... jeg har hørt om mange som har forsøgt med kunstig befrugtning uden held, for så senere at få et barn på den naturlige måde.
Og til dig:
Lad være! ... Det er forkert at blande et barn ind i dette.
Jeg ved godt det ikke er sjovt at blive forladt, men det bliver bedre... tro mig.
Held og lykke & godt nytår (hvis man da stadig kan sige det).
/Helpo
tilføjet af

begge dele

Du er både led og utroligt naiv! Tænk at ville bruge et andet lille nyt menneske som afpresningsmiddel over for en kæreste, som allerede har forladt dig! Se at blive voksen og få ALRIG børn på den måde, KUN hvis du lever i et fornuftigt og godt forhold sammen med den potentielle far!!! at du overhovedet kan tænke i de baner.........
tilføjet af

vIL GERNE HJÆLPE DIG

Hej vil gerne hjælpe dig du kan skrive til mig . Hej fra Jan
tilføjet af

hvorfor ikke finde en fyr der kan glæde dig igen

ja det er ikke fedt at blive forladt
kender til det
tilføjet af

underlige folk

det er noget at det mest syge og nederdrægtige jeg har hørt i årevis.
tilføjet af

*S* du kan da bare ringe ...

Jeg har irl prøvet det før. Du kan ringe til mig på 40 85 20 56.
Hilsen
Thomas
tilføjet af

... har du fået en donor endnu?

Hej, jeg en sød flot fyr primo 30'erne, som har været donor før. Ring til mig på 40 85 20 56, så kan vi tale videre.
Hilsen
Thomas
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.