14tilføjet af

så trist så trist

tilføjet af

DE skulle slagtes....

Hvis MIN datter blev holdt fanget af muslimske sex-uhyrer....så blev de slået IHJEL med det samme jeg mødte dem....
Hilsen en Dansker
tilføjet af

enig

Har selv 2 piger (lyshårede).
Gruer for når de bliver større, at de skal falde for, ja en fyr af "anden etnisk herkomst".
Jeg har nu ikke noget imod personer med indvandrerbaggrund, men jeg ønsker ikke at mine piger skal leve sammen med en mand, som har det kvindebillede som de nu har..
Sagen med pigen fra fyn, sammen med en masse andre sager, viser jo at de ikke begå sig overfor danske piger, og i samfundet i det hele taget.
Jeg ville personligt også slagte en hvilken som helst person som gjorde mine børn ondt.
tilføjet af

Tragisk episode!

Men nok ikke den sidste!
Men hvor er pladderhumanisterne???!
De har jo altid et forsvar til ære for terroristerne!
tilføjet af

ehh

Lidt skræmmende at folk har så travlt og bare antager at de har en muslimsk baggrund uden at det har været fremme i pressen (det er i hvert fald gået forbi min næse.)
tilføjet af

Muslimsk?!

Det ville være nærliggende, da de er de mest aggresive!
tilføjet af

Perfekte danskere

Ja, en grim historie. Absolut og helt uden tvivl. Men sikke i rakker ned på folk med "anden etnisk baggrund"...det er som om at I glemmer alle de danske svin der sexdræber småpiger, voldtager og hærger i de små DANSKE hjem. Er det så meget bedre, bare fordi det er dansk vold ?? Danske unge mænd der ikke kan finde ud af at have et fornuftigt forhold til det modsatte køn. Danske husfædre der brænder hele familien inde ?? Ja, lad os endelig blive fri for folk med anden etninsk baggrund...danskerne er sgu så perfekte.
tilføjet af

Der har du da ret!

Mange dansker kan ikke finde ud af at opføre sig ordentlig, men man behøver ikke at importere problemer!
Og dem af anden etniske oprindelse end dansk burde være de første til at opføre sig normalt, istedet for at efterligne dansk kriminelle!
Og dette er vist et integrationsemne, så dine problemer med danskere høre vist til, under indenrigsstoffet!
tilføjet af

Øhhhhh?

Skal vi nu ikke lige holde tingene lidt adskilte??
Der er da ved gud ingen der siger at det danskerne går og laver af ulovligheder er acceptabelt.
Men hvis vi ikke skulle gå og slås med 40% af kriminaliteten herhjemme begået af 10% af befolkningen, så ville ressourcerne til at tage sig af de etnisk danske kriminelle nok være større!
Så vidt jeg husker var den sidste familifar der brændte hele sin familie inde af udenlandsk afstamning, men måske husker jeg forkert? det var så vidt jeg ved på vestegnen sidste år!
Hvis man skal løse et problem må man fokusere på det, istedet for at favne over alle problemer på en gang. Gør man det kan man løse det og gå videre til næste, men prøver man at løse alle problemer på een gang, lykkes intet!
tilføjet af

skræmmende

Jeg synes sgu' ærligt talt at det er skræmmende at der sidder folk som dig i et moderne dansk samfund. :)
tilføjet af

Såhhh!

Det mest skræmmende, er at folk er naive og tror på alt godt i folk, nå jer om det!
Når sagerne så er opklaret og hele danmark for sandheden serveret foran tvet, må der vel blinke en lampe?! ja de havde squ ret denne gang!
tilføjet af

Bare rolig...

Bare rolig...DEM bliver DER TAGET SIG "KÆRLIGT" AF INDE I FÆNGSLERNE....og det er stensikkert....
tilføjet af

mere pladder

En forbrydelse er grim, ligemeget hvem der udfører den. Det er da altid noget at vi er enige om det.
Importere problemer ?? Tror ikke at "andre etniske baggrunde" per definition bliver født med mere kriminalitet i blodet end os smukke danskere. Men JA, det er et faktum at der er større kriminalitet blandt dem herhjemme...men det er også fakta at der er langt flere etniske bla bla bla i den lavere sociale klasse, som netop udklækker lavt selvværd og kriminalitet. Tingene hænger desværre sammen...Og selvom der på ingen måde er nogen undskyldning for det enkelte individ der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig, så har "samfundet" sgu et ansvar for at alle "etnisk'ere" ryger så langt ned i klasserne og derfor har en overvægt af "grimme drenge".
Desuden synes jeg sgu det er kvalmende at der bliver fokuseret på hvorvidt kidnapperne var danskere eller ej. En forbrydelse er en forbrydelse, og et menneske et menneske.
tilføjet af

Lad være

med at skyde skylden på os andre.
Vi er en del af samfundet og jeg vil i hvertfald ikke beskyldes af dig for at jeg er med til at gøre en snotabe fra libanon, irak, tyrkiet e.l. til kriminel!
Nu vil du nok hævde, at jeg er racist, fordi jeg kalder dem snotaber, men jeg kan love dig, at en ung kriminel etnisk dansker også bliver kaldt en snotabe!
Nu er det godt nok på tide at du og alle de andre pladderhummanister vågner op og lader være med at skyde skylden på alle andre. Det er selvfølgelig lettere, for så er man ikke selv ansvarlig for sine handlinger. Hvor ville verden dog være nem for alle, hvis vi ikke selv skulle stå til ansvar for en dyt!
Jeg må virkelig indrømme at sådan en gang pladder som det du fyrer af, det kan bringe mit pis i kog, for mage til vrøvl skal man ved gud lede længe efter.
Skulle vi andre så blot læne os tilbage at skyde skylden videre til andre fordi vi ikke gider opføre os ordentligt?
Gud/Allah/Budha eller hvem du nu tror på, har givet dig et liv og det er op til dig selv at forvalte det på en forsvarlig og god måde overfor dine medmennesker! Færdig. Ganske simpelt!
Bliver jeg overfaldet og banket til lirekassemand af en eller anden voldsfikseret halvhjerne, så er jeg egentlig flintrende ligeglad med at voldsmanden kom fra socialt dårlige kår, havde fået stjålet sin cykel som barn eller havde fået et bistik i venstre storetå. Det bringer sq ikke min førlighed tilbage!!!!
Der er så mange der er fokuseret på hvor synd det er for gerningsmanden at de helt glemmer ofrene! De skal måske leve med menene resten af livet.
Derfor mener jeg ikke at din indstilling er human, men det første i dit synonym, "Pladder", den er jeg med på.
tilføjet af

Så læs dog...

...hvad jeg skriver. Jeg skriver at for INDIVIDET er der ingen undskyldning for den kriminelle handling...men at vi alle har et ansvar at de etniske borgere som "gruppe" er faldet ned i så lav en social klasse at der er flere kriminelle. For de er ikke ringere mennesker end os andre. Og så læs igen...INGEN UNDSKYLDNING FOR DET ENKELTE INDIVID...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.