13tilføjet af

Så spørger han mig om...

jeg er sikker på at han er faderen, det er sku da ham der har ligget i med en gift l..... med 2 børn hendes mand skulle bare vide!!
Tænk om kvinder kunne forlange moderskabstest for er han nu også sikker på jeg er moderen???
næh når de har planlagt det hele med en HVORFOR F..... F... mig så gå ud H... med en anden!! særligt når jeg ikke på nogen måde manglede lyst tværtigmod!!!
Tak for alt dit S...
tilføjet af

Det kan godt være........

det er mig der er dum, så jeg ikke kan sætte de bogstaver ind der hvor der er prikker, men jeg fatter altså ikke meningen med dit indlæg...... Er du gravid med en gift mand eller hvordan hænger det lige sammen....
Ha en dejlig aften
KH Amonymos1
tilføjet af

Nej nej nej

så læs det dog ordentligt:
Hun er gift med en gravid mand !
tilføjet af

jeg må tilslutte mig

anonymos 1, jeg ville så gerne forstå din rebus, skriv bare sgu og for helvede, det kan vi godt tåle.
Hvis jeg alligevel skal skrive noget, så uanset hvem der er gravid med hvem, så må det være ufattelig sårende, at manden kan være i tvivl om faderskabet!! hvis man ellers har været tro
tilføjet af

en gang til uden prikker!!!

Så spørger han mig, om jeg er sikker på at han er faderen. Det er sku da ham der har ligget i, med en gift "luder" med 2 børn. Hendes mand, skulle bare vide!!
Tænk om kvinder kunne forlange, en moderskabstest. For er jeg nu også sikker på, at jeg er moderen???
Når de har planlagt, det hele med en. HVORFOR Fanden Fuck mig, så gå ud Hore med en anden!! Særligt når jeg ikke på nogen måde, manglede lyst tværtigmod!!!
Tak for alt dit SVIN!!
Det er mig der er gravid, og ham der er en utro nar!!
tilføjet af

hov

glemte lige, at jeg ikke er gift med ham. Han er altså ikke gift, med nogen andre heller. Han VAR, min kæreste!!
tilføjet af

Synd

Det er sgu synd, at du skal finde ud af hvordan han egentligt er på dette tidspunkt i dit liv....Synd at dit barn skal have sådan en far ??er du nu også helt sikker på at han er faderen til det dejlige barn du venter DIG?? Det kan du jo heldigvis selv vælge hvem skal være!!
tilføjet af

Jeg er 100%

sikker på at han er faderen det er et ønskebarn men åbenbart kun for mig!! planerne strak sig over et år fordi det skulle times rigtigt!! Det er forsent at skrive ukendt far det var han dygtig nok til så nu har han alle rettighederne men ingen reel indflydelse eller noget ansvar
tilføjet af

det er flot

og modigt, at du smider ham ud, og vælger at være alenemor, de fleste ville nok "tilgive" sidespring for at have en far til barnet.
Når han svigter dig og barnet endnu før det er født, så har han vel ikke særligt mange rettigheder? hyr en advokat,der kan rådgive dig med hensyn til samkvemsret.

Held og lykke jeg håber du finder et ordentlig mand, der vil være i fars sted.
tilføjet af

Jo han har,

ifølge loven lige så mange rettigheder som jeg. (moderen) For det han gør mod mig,(moderen) er ikke mod barnet. Det vil sige man kan byde mig,
(moderen) hvad som helst.
Så længe barnet, ikke er født. Bank hende, kør hende ned psykisk, sælg hende som luder, spær hende inde, stress hende til hun begynder, at pletbløde og det svimler for hende. For det er ikke barnet i person, det går ud over. Men det vil det jo være, hvis eller når hun taber barnet. alene pga ham, og hans lort.
Jeg kan ikke bruge hans opførsel, over for mig til nada!! Om jeg så var, blevet slået helt ihjel af ham. Ville det stadig være ham, der skulle overtage barnet efter mig!! Ikke en gang psykisk vold over for barnet, er tilstrækkeligt i vore dage. For, at få begrænset samvær eller ingen samvær.
Ikke en gang, hvis han aldrig har set barnet. Eller ikke har vedkendt, sig faderskabet. Kan man undgå, at skulle udlevere barnet til samvær, hvis "far" vil have det. Selvom der er gået mere en et år, siden fødselen og blodprøver viser, at han er faderen. Incest er ikke nok, man skal udlevere barnet til samvær. Hvis barnet ikke vil, er bange og græder. Hvis man nægter, at udlevere barnet til samvær. Kan fogden komme og tvinge barnet til samvær, med sin pedofile volds psykopat af en far.
Jeg mener jo, at med en sådan far der behandler morderen som han vil. vil barnet uden tvivl være bedre stillet uden den biologiske far. Så har moderen da også en chance for, at finde en anden ordenlig mand. Hvis de findes, som så kan være "far" for barnet. Det kan godt være, at der er mænd der bliver ramt, af uretfærdige anklager. Men statestikken viser, at det langt overvejene er kvinderne, og dermed også børnene der lider under den lovgivning der er idag.
tilføjet af

PS.

tak for din fine besked!!
tilføjet af

hejsa

jeg kom lige til at læse dit sidste svar og er lige nød til at gi dig lidt råd, dine rettigheder behøver ikke at være som der står skrevet- jeg har en datter på 3 og jeg vil lige påpeje at hun altså kun er hos sin far 4 timer hver anden lørdag, jeg gik simpelt hen bare ind og sagde at han ikke kendte nok til hende i forhold til at sklle have hende hver anden weekend. men du skal jo også vide at du har ret til at stille rigtig mange krav i forhold til hans bopæl osv hvis han evt får tilkendt hver 2. weekend. Men hvem siger ikke at du har lov at være så heldig at han holder sig væk?
tilføjet af

fordi han

sætter en ære i, at få mig ned med nakken. Fordi han ikke fik lov til, at bestemme. Han ville, at jeg skulle få en abort. Hvis han kan ramme mig, gennem barnet gør han det uden, at blinke!!
tilføjet af

hvis

det du remser op er en beskrivelse af barnets far!!!
Så er jeg sikker på, at en dygtig advokat kan få begrænset/afbrudt samværet.
Du skal selvfølgelig kunne sandsynliggøre/bevise, at faderen er pædofil, voldelig osv. evt. med hjælp fra familie, venner, naboer, sundhedsplejerske, sagsbehandler osv.
Det er i hvert tilfælde ikke over for dig han er pædofil vel!
Men det er måske bare eksempler på, hvad man accepterer et barn udsættes for ved samvær?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.