7tilføjet af

Så se dog lyset!

Lad mig starte med at sige, at få abort er ikke mord! inden der er gået de tre måneder, er det bare en parasit, som kæmper om moderens mad.
for det første kommer en sædcelle ind i en kvindes æg. det sker med samleje, hvor manden befrugter kvindens æg, ved at gylpe sæd op. det lyder koldt, men sådan ligger landet altså.
Jeg bliver selv sur over det unge piger der bruger abort som prævention, men vi kan ikke havde gravide teenager randene rundt. man kan ikke tvinge for til at føde et barn.
så er der nogen der siger at de unge er for små til at havde sex, og sandt nok i NOGEN tilfælde.
børn der bliver udsat for misbrug, af et familiemedlem (eller af nogen andre) og tilfældigvis bliver gravide, skal de havde et barn? skal det sættes i verden og havne som en mongol? og havde af vide at det er et ban ud af voldtægt?
mennesker der siger at der ikke skal ske abort der, er komplet tvistet oppe i hovedet!
så er der nogen der vil sige "jamen har barnet ikke lov til at leve?, er det ikke synd at lade det dø?" så vil jeg hellere spørge er det ikke synd at lade det leve? svaret her kære venner er ja.
hvis man bliver gravid uønsket og vil havde en abort, er der ikke nogen der skal blande sig i det.
Jeg kan næsten rive mit hår ud af raseri, når jeg tænker på e stakkels børn som der har været igennem nok, skal kæmpe sig vej igennem demonstranter med hvide kors, hvor der er dukker bundet fast på! hvad bilder folk sig ind?
jeg demonstrerer da ikke imod det de gør.
barnet får først givet sin sjæl når den bliver født.
en abort er ikke en nem udvej, men en hård beslutning, som mange desværre er nød til at tage. og mange desværre ikke selv tager, men bliver manipuleret ud i.
Gud straffer ikke dem der gør disse ting, da han nok skulle sætte en stopper for det, hvis der var noget i vejen med det.
og nej der er ikke nogen mennesker her på jorden der har fået den opgave, drop det.
Mi@
tilføjet af

Afsløring.

Udover din ufatteligt dårlige retstavning og grammatik, må man sige, at du i høj grad afslører manglende indsigt og empati. Spar dog andre mennesker for dit håbløse forsøg på at virke interessant.
tilføjet af

Abort..ja!!!

Meget voldsomt beskrevet..synes jeg, men er enig med dig langt hen af vejen!!
At sammenligne det spæde foster med en parasit er en lige lovlig voldsom kategorisering for mig, men jeg er bestemt enig i, at det bør være muligt få abort, under mange omstændigheder!
Det er selvfølgelig moralsk forkasteligt når kvinder benytter sig at abort som prævention, men enhver form for brug af noget åbner også for et muligt misbrug..desværre.
Ud over kvinder der er blevet voldtaget, misbrugt eller på andre måder er blevet uønsket gravid.. finder jeg det meget godt, at man har muligheden for at vælge et barn fra igennem abort.. hvilket altså bestemt også(på en eller anden måde) kan være i barnets interesse. Der findes i dag allerede for mange børn, der ville have det bedre ved slet ikke at være kommet til verden, netop på grund af at der er mange forældre derude, der burde have "kørekort" til det inden. Nogle gange er en abort bare bedst for alle parter!!!
Jeg tror bestemt også, at en abort SJÆLDENT er en nem udvej for den der får den foretaget. Det må være meget hårdt at gøre det, men det kan være en nødvendighed og her finder jeg det langt vigtigere at det voksne individ er i stand til at erkende sine begrænsning og sige: Jeg kan ikke håndtere et barn nu!!" , fremfor at sige, et liv er et liv og det må og skal bare til verden.. koste hvad det vil.
Et liv er ikke bare et liv, når det gælder abort..! Der er kamp nok i de enkelte individers liv i forvejen.. problemerne skal nok komme.. der er ingen grund til at skabe flere liv med endnu flere dybtliggende problemer, ved at komme til verden hos en mor, far eller anden familie, hvor man er uønsket.
Det må være ideen, at vi skal leve og ikke bare overleve!!!
tilføjet af

Abort er mord!

Abort er mord!
tilføjet af

til melar

det var budskabet...og ikke stavefejl du skulle læse. Kan kun sige jeg også er enig med mi@ og chakal...Ha' en god dag allesammen..
tilføjet af

PRO du er syg i roen

Abort er sgu da ikke mord, tag nu lige og brug hjernen lidt ikke. Du har vist ikke opfundet den dybe tallerken
tilføjet af

mja

jeg ved det godt at min stavning, og grammatik ikke er god, da jeg er 14 år gammel og ordblind.
så jeg kan helt sikkert mere end du kunne på denne alder.
tilføjet af

tænk lidt selv

selvfølgelig er abort mord! hvorfor skulle det ikke være det? man dræber da et individ, et foster
Der er ikke tvivl om at abort er mord.
Vi dræber dyr hver dag, heste, kør, får, fisk m.m. for at dække vores egen sult eller fornøjelse. Det er mord.
Når man dræber en voksen/barn/foster er det mord.
Det er der ikke tvivl om.
Selv det at dræbe en bakterie er mord, vi myrder hele tiden!
Når jeg siger mord, siger jeg ikke det er forkert, mord er ikke altid "forkert", kun forkert når vores moral sætter grænsen. grænsen er selvfølgelig ikke det samme sted ved forskellige personer.
At dræbe en bakterie eller brænde en myre af, er noget der ikke berør 99.8% af populationens moral. Noget er først forkert når moralen/samfundet finder det uakseptabel.
Du siger det at dræbe et foster/(slimklat med arme), ikke er mord, hvad er det så?
Jeg siger ikke det er forkert ( i forhold til min moral) at dræbe sit eget barn, jeg konstatere bare at det er mord!
Moralen ligger ikke det samme sted ved forskellige folk eller samfund.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.