8tilføjet af

så kan de lære det?

Udviste kriminelle lever i tomrum på ubestemt tid
Hvert år bliver udlændinge med opholdstilladelse i Danmark udvist ved dom, fordi de er for kriminelle til vores land. Men ikke alle kan bare pakke kufferten og tage med første fly tilbage til oprindelseslandet efter udstået straf. Enten fordi der er krig og uroligheder i hjemlandet, eller fordi landet simpelthen nægter at tage imod dem.
Ifølge Udlændingestyrelsen er 76 personer således siden 1. maj 2003 anbragt i asylcentret Sandholmlejren nord for København på ubestemt tid uden rettigheder eller penge.
- Det er en fuldstændig uholdbar situation. I og med at de har udstået deres straf og ikke kan forlade landet, er det eneste rimelige, at samfundet forsøger at resocialisere dem. Ingen kan være tjent med den situation, som de er havnet i, siger pressechef Stig Nielsen fra Amnesty International.

de skal squ ikke resocialiseres, de kan blive i lejren til kan sendes hjem.
tilføjet af

Skal ud af landet.

Jaaaa,de har det hårdt,de kriminelle.Nej,fandme nej,om de skal blive her i landet,det er ud af vagten med dem.De ved godt de laver noget forkert heroppe.Ingen medlidenhaed med dem,yt af landet.De skal ikke have nogen rettigheder her i landet,ej heller penge,bare yt af danmark.Em kriminal asyl søger skal hånes og nedgøres,for det er jo hvad de gør i danmark,lige for lige.såååååååå.farvel ud af landet.
tilføjet af

man skal gör det med omtanke.

det er forskelligt hvad man skal göre, men uanset om kriminelle udvises eller ej, maa man gaa ud fra man önsker de bliver bedre mennesker efter endt fängselstraf.
at föle sig haanet er ikke maaden. paa den anden side, kan man heller ikke give alle en 2. chance. disse kriminelle har jo aabenbart misbrugt den tillid man havde til dem da man acepterede dem i DK. altsaa hvorfor bruge flere recourser paa dem?
et er sikkert, der skal ikke ses paa den sag fra en firekantet synspunkt, det skal man aldrig naar det handler om mennesker. det handler om at göre det klart for dem, at de er uönskede i DK samtiddig med ikke at haane dem.
tilføjet af

"mange med krigsproblemmer"

kære dr.phil!
der er nogen iblandt med alvorlige krigs problemmer fra deres hjemland,det giver dem et varigt men af spssygiske skavanker m.m.
ville det foresk. ikke være lidt synd for de mennesker?..
tag foresk.en dansker i deres land som chikaneret med deres uds.deres afstamning,det er ikke sikkert at en dansker vil kunne li´det vel!..
jeg høre ikke til dem som er racsist.
hvad med at sende en dansker tilbage til det landdel de stammer fra.
måske er du selv gift med en black/kinnesser type,hvad ved jeg.hvis man selv er gift med en er det fandme ubegribeligt at man kan tale så DÅRLIGT OM ANDRER!
MEN JOURNALISTER LEVER AF LØGN HISTORIER.så,måske er du en af dem stig nielsen!-meget mærkeligt firma hva´!..
til du skriver om udl.staf ,hvilken slags straffe tales der så om her!?..og hvarfor nogen udlændinge tales der om er det arabere eller japanere whatever.
jeg kan desvære ikke give dig medhold i at de skal sendes ud af landet efter udstående straf,da de er desvære mennesker som os DANSKERE.
"kort sagt du er og bliver nazist svin"fy forhelved et levebrød.
m.v.h.miss solskin:-)
tilføjet af

øhhh!

er ikke helt med? stig nielsen og firmaet? nynazist??
hvor vil frk. solskin hen med sin tekst, jeg forstår den ikke helt, men det er nok kun mig der har et problem?
måske en ide at skrue ned for tastaturet, det kan ikke følge med?
tilføjet af

Sprogfærdigheder

Hvad med at udvikle nogle grundlæggende stavefærdigheder, så det er muligt for os andre at læse dine synspunkter.
Hvis du bevæger dig i trafikken lige så godt som du staver, så hold dig indendørs....
tilføjet af

er du dum??

Miss Solskin (?)
Kan du ikke læse, at der står udlændinge?? Det er ligegyldigt fra hvilket land - det er bare andre lande end Danmark. Vi skal tage os af danskerne, så kan de andre lande tage sig af deres egne kriminelle.
Og nu kan vi også se hvor dårligt det danske skolesystem efterhånden er blevet, fordi der skal bruges så mange ressourcer på flersprogede børn i folkeskolen. Derfor får vi personer som staver og skriver så dårligt som miss solskin.
tilføjet af

Jep!

Danmarks resourser er bedre brugt på at forebygge kriminalitet blandt indvandrere, end at prøve at resocialicere dem der allerede står til en udvisning...
Fint at man gør en masse for fangerne i danske fængsler for at prøve at undgå de laver kriminalitet igen. Rigtig godt. Men dem der er udvist?
Spær dem inde på livstid om det er nødvendigt, hvis man er udvist er man ikke længere under dansk ansvar... Det er ikke småkriminalitet man udvises for i Danmark, det er grov kriminalitet gentagne gange...
tilføjet af

Ud af landet!

Det er jo det der er problemet, de er "smidt" ud, men vil/kan ikke komme hjem!?
Og hvorfor det!?
Grundet åndsvage, såkaldte humanitære regler, som alle benytter sig af!?
De er uønsket og så må de blive der til de dør, at begynde på mere pladderhumanisme er det rene galskab!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.