15tilføjet af

Så er det tid til kage

200 kager er kommet med posten her til morgen, efter DF har udtalt, at udlændinge spiser alt kagen og drikker alt saften på hospitaler.
"Vi har modtaget cirka 200 kager, det er et helt vognlæs, vi har stående. På en normal dag modtager vi cirka en halv meter post, men i dag er det blevet til mange meter," siger en af partiets pressemedarbejdere til Newspaq.
"Vi ved ikke helt, hvad vi skal gøre med kagerne endnu, men vi sender dem nok videre til velgørende formål. Måske er plejehjem et godt sted at sende kagerne hen, men det finder vi ud af i løbet af dagen," lyder det fra partikontoret.
Det gælder om at være hurtig, ellers er der andre der tager dem!
http://avisen.dk/kagen-vaelter-ind-hos-dansk-folkeparti_137015.aspx
tilføjet af

Sjov gimmick

Sjov gimmick, men jeg tvivler på at den hjælper.
Hvem pokker er det dog, der stemmer på det åndsformørkede og dæmoniserende parti??
tilføjet af

Du er dum at høre på

Jeg har selv oplevet at en flok muhallaer på hospitalet, hvor de var på besøg huggede patienternes mad. - Klaphat.
tilføjet af

ja de har du HELT sikkert

Jeg har set en flok DF'ere, der kom fulde(som sædvanligt)ind på et hospital, spiste AL maden og sked i patienternes senge. Det er ligeså sandt, som dit indlæg er.
Men generelt føler jeg mig lidt snydt, da jeg aldrig har set noget mad til besøgende, hverken hos lægen, eller på de 3 hospitaler, hvor jeg har været besøgende.
Jeg kommer åbenbart ikke så fine steder som Dem hr. Rød.
tilføjet af

Det er jo DFs "nationalret"

Så mon ikke der bliver festet i partilokalet idag?
tilføjet af

Jeg ÆLSKER danskernes humor

Det her det holder 😃😃😃😃
For danskerne er RØVTRÆTTE af det parti der for det allerførste har VOLDTAGET danske værdier og for det andet er FUCKING meget til grin.
KÆFT hvor åndssvagt mand - "Store indvandrerfamiliers appetit hos lægen og på sygehusene er årsagen til, at der ikke som i gamle dage er gratis kaffe, saftevand, kage eller frugt i landets venteværelser og til pårørende på sygebesøg."
Jeg har aldrig hørt magen til sludder. TÆNK at det er et POLITISK parti der finder på noget så uintelligent. Det er jo til rene dumpekarakterer!
Der har ALDRIG været saft og kage gratis til uddeling hos lægen - og ja - den saft og kage der engang var på sygehusene forsvandt fordi det sundhedsmæssigt er et dårligt signal at sende og desuden en total baketriebombe når det står fremme sålænge. Ellers var det til de pårørende - og de indvandrere der lå på sygehuset havde deres pårørende på besøg - og derfor var saft og kage til dem. Ingen ulovligheder der!!!!!
At det er en skik i alle andre lande end lille lorteDanmark at besøge sine syge er sgu da bare ren tab for danskerne. Sgu da for helvede ikke en fejl indvandrerne begår. Nu må de fandme holde de åndssvage, intelligensforladte, uanstændige og absolut ikke stuerene DF'ere!!!!!
tilføjet af

HELT skudt ved siden af

Helt skudt ved siden af
Der har dog også været mere seriøse kommentarer til DF's medlemsblad end dem på Facebook.
Flere fagfolk og politiske kolleger på Christiansborg sagde i sidste uge, at de mente, at det var skudt helt ved siden af.
- Det er fuldstændig uden for den virkelighed, vi kender som praktiserende læger, fastslog formanden for Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Henrik Dibbern, over for Newspaq.
Dansk Folkepartis sundhedsordfører Liselott Blixt erkendte da også, at problemet med indvandrerfamilier på sygehusene og i venteværelser nok bliver blæst noget ud af propotioner i medlemsbladet.
Men Socialdemokraterne var fortørnede:
- Det er helt ude i hampen at give indvandrere skylden for, at der ikke er saftevand og småkager hos den praktiserende læge. Faktum er, at det mange steder er fjernet af hygiejniske årsager, så folk ikke får maveinfektioner, sagde Socialdemokraternes sundhedsordfører, Sophie Hæstorp Andersen, til Newspaq.
tilføjet af

Infantil og ubegavet kommentar

Det du beskriver, har du helt sikkert ikke set.
Jeg til gengæld har set dette ske på rigshospitalets hjerteafdeling. Familien blev dog bedt om at fjerne sig. Men da var maden væk. Patienterne fortalte mig der nogen gange ikke var mad nok. En sygeplejrske bekræftede det var rigtigt nok. Jeg tror nu det også skyldtes dårlig planlægning.
Det du er ude af stand til at forstå er to ting. Muhallaerne må åbenbart have som sædvane at gøre dette, når der tales om det i pressen. Det er deres Ali Babba mentalitet.
Ligesom det er almindeligt nogen af dem lyver.
Det andet du ikke kan se gennem dine røde briller, er den udanske opførsel med herremandsmentalitet der præger muhalllaerne (Muhalla er på NYSPROG, da de røde ikke tåler direkte sprogbrug der ikke er politisk korrekt efter deres enssporede tankegang) Det medfører ofte man anvender ord og sætninger der skal hykle noget man ikke er, og får at skjule den barske virkelighed der får jeres tankesæt til at falde sammen.
som når du for eks kalder dig for ægte Dansker. Hvad er en ægte Dansker. Det er ikke en der udøver 5. kolonne indlæg.
tilføjet af

Hvad er en anti-rød så?

Jo det er åbenbart en, der skriver landsforrædderiske indlæg.
Nok om det.
Tror du, og prøv her at tænke dig bare lidt om, at det kunne være af hygiejnemæssige årsager, at maden er blevet fjernet?
Næ, de mere rendyrkede racister som dig skal nok finde noget lort at kaste efter de som er bare LIDT anderledes end jer selv.
Nu tuder du nok, og påstår jeg trækker "racismekortet" og vrælvrælvræljegerenmartyr.
Men lad os nu bare kalde en spade for en spade. Det efterlyser du jo også selv i andre sammenhænge.
tilføjet af

Det er jo netop det der er problemet

Muslimerne vil/kan IKKE forstå, at der IKKE er et ta´selv bord for besøgende.
Dit kendskab til hospitaler er for ringe. Prøv at læse Fagbladet Sygeplejersken fra Dansk Sygeplejeråd, her omtales problemerne ofte.
tilføjet af

landsforrædderiske indlæg!!!!!

Der er åben buffet for oppegående patienter - og den bliver ret ofte tømt af muslimske besøgende.
tilføjet af

Hvem fortæller vores venner

fra fremmede himmelstrøg, at buffen kun er for patienter?
tilføjet af

Meldte mig ind i Facebook gruppen

Kunne ikke være mere enig der Hal
Det er så latterligt at man må tage sig til hovedet over det parti. Om de er stuerene skal jeg ikke kunne udtale mig om, men hver og én i det parti burde mental undersøges. Jeg tror faktisk at de med fuld fart kunne banke hovederne i en mur. Ingen ville få hjernerystelse!! :)
Halvmåner til det ganske danske folk, uanset hud og hårfarve!! Nemli!!
Lagermann
tilføjet af

" tuder du nok

og påstår jeg trækker "racismekortet" og vrælvrælvræljegerenmartyr."
Det gør jeg slet ikke. Jeg synes du er en hykler og en idiot. det er såmænd det hele. Som andre røde er du ude afstand til at argumentere sagligt for de virkelighedsfjerne
postulater du fremfører. spade.
Jeg er ikke det ringeste racist. Jeg har rent faktisk en god ven der er Iraner.
Jeg vil mene det tilbageviser dit latterlige indlæg.
tilføjet af

Fortæller du også ham

At han har "herrefolksmentalitet". Eller er du bare en hykler, der kun skriver det her?
Dine indlæg er generelt platte, og du kalder alle der ikke er enige med dig for idioter osv. Jaja fint, jeg er ligeglad med den slags. Fortsæt bare på dit DFske staldsprog.
Du svarer heller ikke på, om du tror afskaffelsen af den usynlige kage, kunne skyldes noget med hygiejne?
Og hvordan har du det med Blix' uddtalelser i dag om, at artiklen nok ikke helt havde sin gang på Jorden. Hvordan forholder du dig til det?
Kald mig nu bare idiot igen uden at svare. Det er du så god til...
tilføjet af

Du fortsætter

Så nu har du malet dig op i et hjørne, og kan kun hoppe rundt på stedet i det samme vrøvl.
Min gode ven og jeg har talt om disse ting, og han er altså ikke muhammedaner, så igen dummer du dig. Jeg tror faktisk der findes adskillige muhammedanere der er klogere end dig. Det er muligt du synes nogen af mine indlæg er platte, det er så for at falde ind i stilen.
Suk - jeg er IKKE DFer hvis du endelig vil vide det, men er så langt fra socialisme som man kan komme, da jeg finder denne isme afskylig, og det værste verden endnu har set.
DDR, Nordkorea, Cuba osv. det taler helt for sig selv.
Om kager. På mit hospital hvor jeg kommer af og til, stod der et køleskab med saft, sandwich, frugt og lign. Det gør der ikke mere. Men med hensyn til hygiejne, finder jeg det ulækkert når supermarkeder stiller smagsprøver frem, der står en hel dag. Det samme for kager og lign hvis det skulle forekomme på et hospital.
Bortset fra det, har du slet ikke forstået hvad det hele drejer sig om. Nemlig rapseri begået af en bestemt gruppe. Der også på dette punkt skiller sig ud fra samfundet.
Men hvis der er nogen sygeplejersker eller lign hospitalspersonale her på debatten, kan de sikkert fortælle mere. Aktionen med at sende kager til DF, er faktisk morsom, selvom den er plat. Det er nok derfra du har dit platte vid.
Om Blix artikel, som jeg ikke har læst, var den vist ikke nøjagtig med henvisninger, har jeg forstået. Men igen jeg er ikke DF.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.