2tilføjet af

Så er det Juleaften i morgen

...for os elskere af professionel landevejscykling, altså B-)
På en meget smuk rute i Schweiziske Mendrisio på grænsen til Norditalien skal rytterne over 2 skrappe stigninger på en rundstrækning...19 gange ialt. Antal samlede højdemeter er det samme som en habil bjergetape i Tour de France. Sidste bakke ligger 2,5km før mål.
Og ja, som en glad cykelpige skal jeg da naturligvis have det hele med fra starten, siddesår inkluderet 😃 Så er det jo bare ærgerligt at TV2 er så dumme først at sende afslutningen i år efter at have vist hele løbet fra start til slut næsten lige så længe jeg kan huske 🙁 Også underligt, at de viser kvindernes VM mens herrernes U23 linieløb som køres lige nu kun kan ses på NRK! Men NRK gør det nu godt 🙂
Nå ikke mere brok herfra - jeg glæder mig bare som et lille barn til Juleaften til i morgen. Så vil jeg heppe på Matti, Chris Anker, Boason Hagen, Cunego og alle de andre. Glæder mig bare helt vildt!!! 🙂🙂🙂
Mine veninder synes jeg er tosset - mangler vist bare en at dele min glæde med [:*(]
For mig er det det største løb på sæsonen, større end alle cykelklasikerne tilsammen. Jeg synes ikke, der er noget smukkere, når de store stjerner kører for deres land! Og for mange af de store lande skal stjernerne samarbejde internt på hver deres landshold. Jeg synes, det er noget af det ypperste, og noget af det nærmeste man kommer de glade amatørdage, som jeg virkelig savner af og til [:*(] Men ja, nu bliver de små poder jo sørget godt for og bliver ikke kastet ud i belgiske kermesseløb, hvor de skal bruge albuerne for overhovedet at få en tør humpel brød på bordet om aftenen.
For mig er VM noget helt magisk og jeg skal nu på 18. år sidde klinet til skærmen og nyde udviklingen af løbet lige fra starten.
Er der andre, der også altid har haft det sådan? At VM i cykling skal ses fra start til slut i morgen? 🙂
tilføjet af

Jeg taber tråden

Jeg taber tråden lige så snart de er i den første klynge. Men respekt til dem der kan se hoved og hale på at x antal cyklisters færden og kamp for at komme først i mål. Det må da kunne kaldes målrettethed, koncentration og lidenskab.
God fornøjelse.🙂
tilføjet af

Tak tak :-)

Ja sådan er vi jo så forskellige 🙂
Det med koncentrationen kommer jo helt automatisk når lidenskaben er der 🙂
På samme måde har mange mænd det nok med fodbold, hvor min (cykel-)kæde til gengæld hopper helt af 😃
God søndag til dig også 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.