9tilføjet af

Robinson:Lines fødselsdag

Nååååå,så i mon også robinson idag:
*Hvis det er tilfældet!
hvad mener i så om at Line blev stemt ud???(synes i de andre deltagere havde ret i hvad de sagde)
*Hvem holder i med????
Mvh en seer
tilføjet af

???

Jeg glemte at se det. Hvad skete der??
tilføjet af

ja synd for Line

ja jeg syntes det var synd at Line skulle sendes hjem, kan de da slet ikke tænke på det gamle hold syd længere var da bedre det var mor`s dreng der blev sendt hjem, den forkælede unge, og så moren næste gang for de er slet ikke til til at holde ud at verken se eller høre på, men håber da snart det sker enden de overtager hele magten.
tilføjet af

Hahaha

Jeg synes Bestemt ikke det var synd for Line that B****!
Gentager gerne: Det er IKKE synd for Line!
HAHA!
tilføjet af

Ikke synd for Line

Nope, det var ikke synd for Line. Hun gravede sin egen grav....
tilføjet af

En sandkasse for børn

Hold da helt kæft,hvor de dog barnlige,dem i Robinson.Det er den rene børnesandkasse at se på.
Ser kun små udsnit af serien,men det er sku også nok for mig.Tænk,at voksne mennesker kan blive så barnlige,fy for den lede.
tilføjet af

Anonym *

Det er ikke noget de bliver, for det har de altid været!
tilføjet af

Hvorfor Ikke Mass ??

Hejsa
Hvis jeg havde siddet i det øråd og skulle stemme en anden end Duddie ud ville jeg da helt klart ha stemt Mass selv, - Men da han afgav sin Tallisman til Moar tænkte jeg at han måtte være MEGET sikker i sin sag siden han turde sætte sit eget "liv" på spil...
At de stemte Line ud tar jeg ikke så tungt men undrer mig dog over at syd stemmer en nordbo ud som tydeligvis er på deres egen syd-side !!!!!
Nå men mht til at Duddie stadig er på øen så er det jo bare endnu et bevis på at folkene bag Robinson hele tiden ændrer reglerne så dem der leverer bedst tv ikke ryger ud !!!
Hilsen ASP
tilføjet af

Historisk

Jeg syntes det var et historisk afsnit i går.
Det må nemlig ubetinget være den største svinestreg i Robinsons historie. Dels fordi hold syd stemmer Line ud lige efter hun har hjulpet dem til overlevelse. Og dels fordi samtlige stemmer var på Line, PÅ HENDES FØDSELSDAG. Så kan man sgu da ikke synke lavere.
Og høre Tøse-Mass sidde og hidse sig op over at Line havde sendt Tøse-Tammy ud, efter at lille Mass jo netop har lavet samme nummer et par gange før. HAN skulle have været sendt ud med samtlige stemmer.
Eneste håb nu er at Utopia-folkene sparker røv og sender Mass-pigen og hans røvslikkere af h... til. Og det fedeste ville være hvis Line fik lov at være blandt de Utopia-folk der gjorde det. :-)
Men for mig er Robinson sgu slut i år. Jeg mistede al sympati for hold syd i går, og ser absolut ingen værdige vindere tilbage.
tilføjet af

Synd

Den opførsel hold syd udviste fik mig til at tabe alt for dem, undtagen for Ricky og Sheila, de har nemlig ifølge TV3's Robinson-side ikke stemt på Line, men på Mass Morsdreng. han og hans Mama er uudholdelige. Lad os håbe de bliver de næste der ryger, og det kan ikke gå for stærkt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.