5tilføjet af

rens af anlæg ?

Nu har jeg flyttet så mange gange så mit anlæg er blevet lidt pløret at se på, mildest talt. Hvad skal jeg tørre det over med? Jeg mener selvfølgelig hvilken væske❓:-) Vil ikke bare sådan lige smide Ajaxblanding på en klud :0)
tilføjet af

Et anlæg

kan være mange ting.
Hvad mener du?
tilføjet af

hov undskyld :-)

Jeg mener et musikanlæg med cd´afspiller radio og den slags. Et godt Philips der har været med mig siden 1997 :-)
tilføjet af

forslag

Først og fremmest så sørg for der ikke er strøm på anlægget. Lav en blanding af vand og opvaskemiddel, ligesom hvis du skal vaske op. Ren karklud ell. lign. dyppes i blandingen, og vrides op, så den kun er let fugtig. Lad anlægget blive helt tørt igen, inden du sætter strøm til igen.
Er dette for lidt til at gøre det ordentligt rent, kan du bruge Whiteboard Cleaner. Dette bruger jeg, hvis min PC ell. lign. er blevet for grim af tobaksrøg. Samme forholdsregler som ovenfor.
tilføjet af

Ajaxblanding

bare lige for at følge op på din skepsis omkring kombinationen ajaxblanding og musikanlæg :-) Jeg har også flyttet ret mange gange som du og mit anlæg kom til at se lidt slukøret ud, så jeg lavede en mild blanding af Ajax for at få det værste skidt af og næste dag kom jeg lidt vinduesrens på de blanke dele. Nu er mit anlæg igen pænt og lækkert :-) Man må jo passe på dem. Mit er fra 1995 og de er jo næsten allerede antikke i dag :-)
tilføjet af

okay

tak forsvarene. Jeg laver bare en let blanding med noget opvaskevand, det tror jeg godt kan tage det. Skal nok huske det med strømmen C",)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.