8tilføjet af

Rattan havemøbler

Hej
Jeg overvejer at købe dette havesæt fra www.fedepriser.dk http://fedepriser.dk/shop/rattan-havemoebler-brun-1454p.html - er der nogen af jer der har erfaringer med hvor længe sådan et sæt kan holde?
tilføjet af

I og med de består af plastic

kan de sikkert holde meget længe, men de bliver sandsynligvis ret hurtigt falmede og kedelige at se på.
Alle ved hvordan en af de her hvide IKEA plasticstole ser ud efter et par år i det fri. Det er nok det samme med rattanhavemøbler som ikke har en skid med ægte rattan at gøre.
tilføjet af

De er flotte

Jeg kan desvære ikke hjælpe. Men jeg synes det sæt ser flot ud. Jeg håber de holder længe. :)
tilføjet af

I årevis - hvis du passer på dem.

Jeg kan se, der er en der mener det intet har med ratan at gøre, og så er det selvfølgelig svært at sammenligne dem med ratan, men lad os nu antage de måske er, hvad de udgiver sig for at være.
Jeg har et sæt ratanmøbler, der er 34 år gamle. Jeg har selv haft dem med hjem fra Singapore og betalte den fyrstelige sum af 57 kroner for sættet bestående af bord og 4 stole.
De har stået ude fra Påske til september. I kælderen resten af året. De er blevet rengjort, når de er blevet sat væk og igen, når de er blevet taget frem. De er blevet bejset og lakeret ca hvert 3-4. år. Da de havde en 12-15 år på bagen, begyndte jeg at give dem skibslak men indtil da, havde de fået møbellak købt hos farvehandleren.
tilføjet af

Dem på billedet i startindlægget

og dem som de prøver at sælge rundt omkring har da aldrig set skyggen af en rattanpalme.
Der har du problemet, for i modsætning til ægte rattanmøbler, så består disse moderne rattanmøbler ikke af træ og du kan derfor ikke give dem hverken bejdse eller skibslak eller andet.
Det her er rattan:
http://www.rattanland.com/rtl_material.php
Det her er møbler lavet af plasticstrimler:
http://www.discovery-24.de/shop/produkt/Kunstrattan-Bar/3623254
tilføjet af

de holder længe

rattan møbler holder generalt længe også selvom de står ude hele året og de falmer næsten heller ikke.
tilføjet af

Kvalitet Rattan havemøbler

Vi har købt dette sæt fra fedepriser http://fedepriser.dk/shop/rattan-havemoebler-natur-1455p.html - Det ser ud til og mærkes at være i god kvalitet og prisen var god, vi har ihvertfald meget glæde af det i vinterstuen.
tilføjet af

praktisk?

Hejsa
Det er et rigtig pænt sæt, men du skal lige overveje, hvor anvendeligt det er.
Det er ikke rart at sidde ved spidsen (hjørnet) af bordet, og hvis du flytter stolene hen på siderne, har du bordstellet imellem benene.....
Det er bare, hvad jeg tænker - det er jo vigtigt at man køber det rigtige :o)
...er selv på jagt efter Rattan havemøbler....
Rigtig go' sommer
tilføjet af

praktisk?

Rattan møbler er generelt total vedligeholdesfrie. Overvej lige med hynderne om de kan tåle vand - ellers skal du slæbe dem ud og ind.
Jeg har ikke de store erfaringer med fedepriser som du refererer til - men er selv blevet anbefalet at købe z-lounge møbler fordi hynderne her tåler vand og skummet lader det passere igennem - så jeg ikke behøver fjerne dem
Vedligeholdelsesfri havemøbler
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.