3tilføjet af

råd ang. hårkur

Jeg er nu endelig begyndt at huske at bruge hårkurer når jeg vasker hår, for mit hår er ret så spaltet og knækker let 🙁
Men vil meget gerne høre fra nogle om det er en go ide at vaske håret med shampoo og balsam efter en hårkur?? vasker det ikke bare kuren ud? (hvis man ka sige det sådan)🙂
Men mener bare om kuren mister sin effekt når man bruger andet bagefter?!
tilføjet af

sådan her

du vasker håret i shampoo og skyller det. Frotter evt. håret med et håndklæde, så håret bare er fugtigt. Kom hårkuren i håret. Hvis du vil have størst udbytte af den, så vikl et varmt håndklæde omkring hovedet og lad det sidde i et kvarter/halv time. Håndklædet holder fugtigheden og varmen, så kuren rigtig kan arbejde. Hvis du har travlt så brug kuren som man bruger en alm. balsam: smør i, lad sidde et par minutter.
Så skyller du hårkuren ud. Færdig. IKKE vaske igen. Nogle hårkure er effektive i håret indtil næste vask, så det er ingen god ide at vaske håret lige efter kuren.
🙂[f]
tilføjet af

tal

Mange tak for det fine svar🙂Og så virker hårkuren nærmest som balsam el hvad??
For mit har har brug for balsam for at det kan håndteres!..
tilføjet af

selvtak :)

ja en kur er som en balsam, bare mere grundig. Så de dage hvor du bruger kur, behøver du ikke bruge balsam også.
De er rigtig gode, men selvom reklamerne og teksten på etiketten altid siger at de reparerer håret, så er det alligevel en godt ide at få klippet spaltede spidser af. De går ikke væk uden en klipning. Men bruger du så balsam efter hver hårvask, og så en god hårkur 1-2 gange om ugen, så kan du forhindre at de kommer så hurtigt igen. Men håret slides jo med tiden, så man kan ikke helt undgå at få studset spidser (desværre 😕)
Hvis dit hår filtrer når det er tørt, kan du også bruge lidt balsamspray (også selv om du ikke vasker håret først), så er det nemt at rede ud. Jeg bruger selv den fra Loreal som hedder Anti breakage Leave in balsam spray (gul flaske med rødt låg) - det går hurtig og nemt om morgenen at få ret håret ud efter et par pift med den 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.