6tilføjet af

Protein - køb det eller ej ?

Hej allesamen!, måske er dette lidt et underligt indlæg men nu da jeg er begyndt at træne utrolige meget med mine venner har vi besluttet os for at lave et storindkøb af protein, Men vi vil gerne være 110 % sikker på at det er noget kvalitets protein og ikke dårlig for sundheden/helbredet og at vi ikke får små tissemænd af det hehe. Nedeunder står der hvad proteinen indeholder osv.
Det ville være en stor glæde hvis i kunne komme med nogle bærkininger ved produktet

Producent:
Trec Nutrition R
Protein type: Whey Isolate CFM – AminoGen
”The Perfect Protein For Building an Retaining Lean Muscle”
Ekstra tilbehør og andre sager:
+ Mixes Instantly
+ Lactose Free
+ Low Carbs
+ Low fat
+ Enzymes
Cerfikater og test:
-   Laboratory tested – Platinum series 5 stjerner
-   ISO 9001:2000
-   HACCP (Health Care)

Indhold pr 100 g:
Protein 80 g
Weglowodany 9,37 g
Fedt 0,93 g
Energi 1545 KJ/363 kcal
Aktiv Indhold: Isolate Protein Valle (CFM), Enzymer fordøjelse (Aminogen)
aminosyre profil i 100 Protein:
-   Glutaminsyre 10,32 g
-   Leucin * 9,2 g
-   Acid asparaginowy 8,96 g
-   lysin 7,68 g
-   tronina 5,44 g
-   isoleucin * 5,2 g
-   Valin 4,96 g
-   Prolin 4,72 g
-   Alanin 4,16 g
-   serin 3,92 g
-   Phenylalanin 2,80 g
-   tyrosin 2,56 g
-   Cystin 2,08 g
-   arginin 2 g
-   methionin 1,76 g
-   histidin 1,6 g
-   glycin 1,52 g
-   tryptophan1,44 g
*forgrenede aminosyrer (BCAA)
Ekstra indhold:
æblesyre - Surhedsregulerende middel, kokosnød smag - aromastof cremet ananas smag - aromastof ananas smag - flavoring stof, Acesulfam K (E 950) - et sødestof, sucralose - sødemidlet

Beskrivelse:
ISOLITE til høje næringsstof indeholder 100% af sin sammensætning tilgængelig helst i form af protein isolat Valle CFM. Proteinindholdet er kendetegnet ved en høj biologisk værdi (BV 159) og lav-fedt og sukker.
ISOLITE er udarbejdet af det amerikanske laboratorium Main Street Bestanddele i en patenteret proces "Cross Flow mikrofiltrering (cross-flow ved lave temperaturer), som indeholder den optimale mængde af aminosyrer og endogen egzo herunder BCAA og glutaminy. ISOLITE blev yderligere beriget med den patenterede fordøjelsesfremmende enzym system AMINOGEN (proteolytiske enzymer), der fremskynder løsladelse af aminosyrer og deres transport til musklerne. Meget god tilgængelig forberedelse og sin høje biologiske værdi af tilladelser til at bygge mere muskelvæv end med andre fødevarer med højt indhold af proteinog endda nogle aminokwasowych præparater.
ISOLITE meget nemt at opløses i både vand og mælk (uanset temperatur), hvilket er en stor bekvemmelighed, når forberede drikke. ISOLITE efter rekonstitution er en lækker drink flavored vandmelon, æbler med kanel, frugt og tropisk skov.
ISOLITE tilhører en gruppe af diætpræparater til særlige ernæringsmæssige behov for at opfylde kroppens intens fysisk anstrengelse, især atleter.
Regelmæssige kosttilskud med fører til en stigning i proteinsyntesen og blokering af systemisk muskel catabolism, som i høj grad fremskynder revitalisering af kroppen. Derfor forberedelse anbefales til både sportsfolk til at øge den fedtfri sagen kropsvægt og kan med held anvendes i perioder med rekonvalescens og som et udmærket supplement i perioder med vægttab.
tilføjet af

det ok

Du skal i hvert fald op på 90 g protein pr 100g
og masser af kulhydrat, og det er det bedst med fast føde.
Hvad indholdet angår så tager du nok ikke skade af det.
Tager selv ex protein i perioder, når jeg synes, man kan ikke træne extremt hårdt hele tiden.
har selv trænet i 30 år.
tilføjet af

Optimum 100% Whey Protein

et alternativ
tilføjet af

iforhold til Optimum 100% Whey Protein

er det et godt produkt i forhold til Optimum 100% Whey Protein
tilføjet af

ISO certificeret

Kender ikke det nævnte mærke, men hvad som helst der er ISO certificeret opfylder visse standarder, som ikke en hvilken som helst producent kan få. Så helt galt kan det vel ikke være.
Dernæst: Man får ikke små tissemænd af proteinpulver. Det er alt det andet shit, så som piller og sprøjter der er fjenden der. Proteintilskud er tværtimod meget vigtigt, hvis I virkelig går til den med træningen.
tilføjet af

Det var dog skræmmende

HOLD da helt kæft en elendig oversættelse😃 - altså sandsynligvis fra firmaets side og ikke din.
Jeg ville ikke stole på et produkt der ikke engang kan fremlægge ordentlig domkumentation for indhold, virkning og brug på ordentligt dansk.
Drik en kakaomælk!
tilføjet af

ja...

ja det er oversat med google fra polsk til dansk fattede ikke selv hvad der stod på deres hjemmeside fik bare at vide at det var en god protein
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.