75tilføjet af

profil på sol

Jeg ved ikke om emnet har været oppe før, men det har det sikkert.
Lige for et øjeblik siden var der igen en kakkerlakhjerne med et klamt og sjofelt indlæg.
Her er fyldt med sjofle, hadefulde, racistiske udtalelser og latterliggørelse af andre folks indlæg i stedet for at lave en seriøs debat. Det sjove ved det er at det er ALLE DE ANONYME som er her som står for hovedparten af de syge indlæg.
Jeg synes at det ville være en rigtig god ide hvis det blev et krav at man havde en profil herinde. Jeg er overbevist om at det vil højne nivuaet herinde, for hvem har dog lyst til at skilte offentligt med at man kun er udstyret med 2 gule ærter som hjerneceller??
altså luk af for anonyme indlæg og gør debatten bedre.
Jeg er udmærket klar over at nogle bare vil oprette flere profiler, men det er jo lidt mere besværligt ik` især hvis man bliver smidt ud og skal finde en ny måde at komme ind på.
Som det er nu kan folk der lige sidder med en eller anden pervers eller på anden måde syg ide bare fyre den af og ikke en kæft aner hvem det er.
Hvad mener i der gerne vil debatterer på en ordentlig måde, skal man droppe anonyme indlæg?........... ja nu kommer der vel en masse kommentarer fra kakkerlakhjernerne, dem kan man jo desværre ikke blokerer for.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Ihhhh.........

......hvor er DU altså fornuftig og ikke mindst må du være selveste G U D der tror at kan/skal bedømme hvad der er godt og seriøst.....
Læg mærke til signaturen ;)
(undskyld, men du beder selv om det)
tilføjet af

du har da bulder i kasketten

du har da bulder og fnis FIS i kasketten mand
tilføjet af

Kan iøvrigt.....

....godt se at Du har været meget "seriøs" med dit billede, det ligner nok meget godt og svarer nok ikke mindst til din hjerne....
Ja...jeg synes selv det er morsomt...meget endda...:)
Smiiil det er snart jul
tilføjet af

Man kan kun.....

...håbe på at dette indlæg er fra en af paniske moderatorer, der er ved at løbe tør for indlæg og fantasi.....skuffer mig dog lidt at fantasien er såå lille, men okay, det er da et forsøg
tilføjet af

Een betænkelighed ved "profiltvang"

Hvis jeg gerne vil drøfte en eller anden sygelighed jeg har, perversitet, hemmelig forelskelse, utroskab eller længsel, som jeg ikke er så interesseret i at folk kan koble sammen med min øvrige identitet i SOL-en, så er det jo en fordel at kunne kalde sig hvad som helst uden at skulle være "profileret".
Men i øvrigt giver jeg dig helt ret, man får VIRKELIG fis i bøtten af de der totalt useriøse og småsindssyge klaphat-tudefjæs-luder-bæskubber-røvhuls-perker-skridhjemhvorikommerfra-indlæg!
Jeg kan kun anbefale jer at kigge ind hos Seriøse Debattører her: http://www.groupcare.dk/da/group.asp?d=0&groupid=476788
tilføjet af

Kender den godt......

....og er fooor længst medlem...kan klart anbefales, når man er i det humør
tilføjet af

Ikke helt så enkelt

Hvis jeg tænker tilbage på, da jeg startede på SOL, ville jeg nok ikke have begyndt, hvis der var krav om en profil. - Det er ikke så længe siden, så jeg kan godt huske lidt af fornemmelsen dengang.
Jeg kom i gang med at læse indlæg - og blev taget på sengen af den måde at tale til hinanden, der er på mode her. Men der var nogle af bidragyderne, der havde så meget overskud til at debattere seriøst og med menneskelighed. Så jeg blev hængende, og begyndte også at skrive lidt en gang imellem.
Jeg er stadig irriteret over nogle af udtalelserne, men efterhånden synes jeg, jeg begynder at "kende mine pappenheimere", så nu koster de mig ikke energi mere - nå ja, ikke så meget energi i hvert fald.
Og hvis alle skal have en profil, vil der være nogle, specielt de der har et akut problem, der ikke orker at skrive. Og de har et behov, som ikke bliver indfriet.
Og det vil gøre SOL fattigere.
tilføjet af

Du lyder jo.....

...som en sympatisk mand, det er blot dit navn der skaber lidt bekymring hos mig (just kidding...;)
tilføjet af

Enig!

Det gør mig altid glad at læse det du skriver Tiny. Du skriver så pænt, og med viden og dybde. Respekt! ;o)
Jeg tror vi allesammen har en fælles erfaring med det der kuldechok, den gang vi startede i SOL-en. Det tog da lidt tid at finde tonen...og finde sin egen tone ;o). Og det er kun efter en tålmodig og vedholdende indsats at man efterhånden ved, hvad man bør lytte til og hvad man bør sortere fra. De deltagere, der både er seriøse, humoristiske, vidende og som man i øvrigt deler interesser med, de toner ikke frem af mylderet med det samme.....og DET burde man måske skrive på forsiden af SOL-en, så de nye deltagere var advarede i forvejen.
tilføjet af

Det virker......

....også som om sol´debat er en lukket klub, en loge af en art....men meget morsomt at læse, men man skal vist ikke tage det for mere end det er, nemlig en masse tomme ord.......
tilføjet af

Ja...lad os....

...være lidt mere seriøse, men husk det behøver ikke at være uden humor...for det er da noget af det mest dræbende
tilføjet af

Ingen grund til bekymring :-)

Jeg er nogenlunde normal af højde, med normal størrelse ører, fødder, hænder og næse, så der er vel kun hjernekapaciteten tilbage ?
tilføjet af

det er stadig cyper

Tak for linket det vil jeg kigge på.
Jeg ved ikke helt hvor du vil hen med din frygt om at blive genkendt? man er jo stadig anonym herinde, så hvis man ikke mødes med folk IRL herindefra så kan jeg ikke se problemet.
Vi har vel alle noget i rygsækken og hvis man kunne få de der kakkerlakhjerne ud kunne debattørerne også bedre komme med forslag og råd til folk med et problem og personen med problemet vil føle sig taget alvorlig.
Jeg har kommet meget på en anden debatside på en datingside og der skriver folk om mange personlige sorger og problemer og INGEN har da fået ubehageligheder af det tværtimod. Mange af os mødtes ovenikøbet på fælles arangementer.
Det er da klart at hvis din perversitet er lystmord pædofili eller ligende ;-) så er det nok ikke smart at skrive et indlæg, men sådanne indlæg skal slet ikke til debat de skal anmeldes.
fordelen er at admin. har en e-mailadresse og ipadresse og kan gribe ind når det kræves, men man er jo som sådan stadig anonym.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Læg mærke til.....

...hvor mange intelligente og "vidende" indlæg der er kommet fra Anonyme, bare på denne tråd. Hvis I skulle have undværet dem var der ikke mange der havde skrevet, tænk lige på det...selvom der tilsyneladende er såå mange der læser indlæggene, mærkeligt...men ikke desto mindre sandt
tilføjet af

akut problem?

hvorfor orker man ikke at skrive et indlæg hvis man har en profil og et akut problem?
det tager et øjeblik at oprette en profil.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Øhh....ja, .....

...naturligvis er der kun hjernekapaciteten tilbage, hvad ellers kunne synes interessant på en mand, andet end en kvinde naturligvis ;)
tilføjet af

Nu er det vist lige før....

...du får en af de andre debattørers supersætning fra mig "Jeg tror bare jeg ignorerer dig!"
Og lige præcis DEN debattør, Talant, er en person jeg ved flere lejligheder har haft den ære at træffe, og som jeg respekterer mere og mere, for hver gang jeg møder ham. Dertil ville jeg aldrig være kommet, hvis ikke jeg havde joinet SOL-en.
Desuden har jeg mailet, talt over MSN, og sms'et med rigtigt mange afsindig søde mennesker, som jeg har lært at kende gennem SOL-en. En af dem bor endda meget tæt på mig. Det er en glæde og en berigelse.
Nogen siger man ikke har sig et liv, når man møder andre på den måde....og den slags hjernelamme udtalelser tager jeg voldsomt afstand fra, for hvad er et liv, hvis ikke det bliver som man lige præcis selv vælger det skal være? Hvad er et liv, hvis man ikke afprøver alle de muligheder det frembyder? SOL-en er en mulighed blandt tusinder....som vi er mange, der med held har fundet frem til at udnytte på en fantatisk måde....
Hvis du kalder det for "tomme ord" og "lukket klub", så har du ikke forstået, hvor langt man kan komme ved at respektere hinanden....og så har vi to ikke mere at snakke om.
Men nu er du jo også bare en repræsentant for ANONYM-mængden og kan tillade dig at svine det hele til og smadre det...og det skal du da bare gøre...men så ignorerer jeg dig bare.
Hvis du derimod profilerer dig og skaber dig en identitet, vi andre kan forholde os til, så vil dine synspunkter selvfølgelig blive anerkendt og drøftet...
tilføjet af

Det har du ret i !

Men lige nu tænker du også rationelt, og så er der næsten ingen problemer, der er uoverstigelige.
F.eks. en depression er helt irrationel. Selv de mindste bittesmå ting kan være helt uoverkommelige. Og det gælder også for sorg-bearbejdning, som der er en hel del af for tiden.
Du kan så sige, at det ikke hører hjemme på debatsider, men jeg synes, enhver kommunikation mellem mennesker skal give plads til lidt varme en gang imellem - ikke for meget, vi skal jo nødig tabe jordforbindelsen :-)
Der er meget stor forskel på, om du er "førstegangsbesøgende" med et problem eller om du er stamkunde.
tilføjet af

hej anonym ;-)

Jeg opretter faktisk ikke indlæg for at så mange som muligt skal svare.
som jeg havde ventet er der da et par kakkerlakhjerne som har svaret på mit indlæg jeg gider ikke engang at besvare dem, men
Du har da ret i at der da også er anonyme som skriver pænt, så derfor kan jeg ikke forstå hvorfor det er så slemt at lave en profil som andre så også kan "identificerer" dig på.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Hvorfor ikke lave en profil ?

Du har jo humor !
Det kunne være rart at "genkende" dig, næste gang du skriver.
tilføjet af

JAMEN...

.....jeg har da sandelig en profil, og du kender mig da også så udemærket som en af dine "pæne" debattører, og som du bryder dig om. Og det er lige her pointen er. Tror du virkelig at du kender folk herinde for hvad de siger af ord og kan komme med af "rigtige" meninger, undskyld mig, men så er du mere naiv end du burde være. Menneskets psyke er laaangt mere kompleks end du tilsyneladende tror. Halv god og halv ond, 2 sider af alle mennesker, glad /sur, fræk/sød, mild/skrap...that`s life og ikke denne pseudo verden hvor man bare kan "ignorere" folk når verden ikke passer en....jeg kalder det .....den får du en anden gang.
Elsker iøvrigt også dig meget højt!!!
tilføjet af

Ikke "frygt"!

Hvis man skriver med fast NICK...så har man efterhånden en identitet, i nogen tilfælde har man opgivet en e-mailadresse, en MSN-adresse....er måske ikke så fantastisk anonym mere, som man var da man startede....
Jeg var feks. ude for at en journalist havde lavet en søgning på "holder ikke jul" på google...og så faldt han over et indlæg jeg havde skrevet om hvorfor jeg har pissemeget i mod julen. Han skrev til mig på min SOL-adresse, om jeg ville være med i et radioprogram 4 dage før jul. Det ville jeg da gerne...Der var selvfølgelig ingen kobling i selve udesendelsen mellem min deltagelse i SOL-debatten og min deltagelse som privatperson i radioens formiddagsprogram....men det er egentlig meget nemt at koble tingene sammen.
Og en anden ting, hvor det kan være yderst ubehageligt at være genkendt på den måde... Min voksne datter kender sgu da godt mit NICK...og min svigersøn og en del andre....jeg aner ikke om de går i SOL-en...men jeg ville ikke bryde mig om under mit NICK at skrive om sexuelle længsler, fantasier, eller erfaringer, hvis de lige kunne gå ind og slå dem op og læse dem, fordi de ved hvem jeg er.
Men en FRYGT er det sgu ikke! Jeg frygter da ikke noget...har da ikke gjort noget jeg ikke kunne stå inde for...man vil bare gerne sortere i hvem der ved hvad og i hvilken rækkefølge de skal have oplysningerne.
tilføjet af

Det var da en ......

...en sød opfordring og jeg føler mig da lidt fristet og derfor tilspørger jeg nu:
...(med den mest lave og sexede stemme jeg kan naturligvis) "Hvad kunne du godt tænke dig at jeg skulle hedde...TinyBoy" ;)
tilføjet af

Nix baby

Jeg har aldrig snakket om at jeg KENDER folk igenenm deres indlæg. Man kender sgu ikke folk før man har haft dem indenfor i sit hjerte i en menneskealder, og så kender man dem ikke en gang alligevel....Jeg pointerer at man kan LÆRE folk at kende her...og videreudvikle det herfra....
Fortæl mig hvad du kalder det......;o)
Desuden kender jeg ikke "pæne" Debattører ;o) PD?
Hvis det skal hedde PD...så skal det stå for Provokerende Debattører...og DET har vi brug for...så bare kør løs....der kommer jo ting frem på denne måde der er værd at snakke om ikke?
tilføjet af

Problemet er vel ikke større...

end vi selv gør det til?
Det er ikke profilen eller fraværet af en, der afgør om et indlæg har sin berettigelse eller ej - det er indholdet. Og ud fra det kan vi så læse det eller springe det over, svare på det eller lade være, eller i værste fald simpelthen klage over det, hvis det er for groft, hvorefter det så i de fleste tilfælde bliver slettet.
Der er og bør vel være plads til alle, om man så er profileret eller ej. Det vigtigste er, at vi kommunikerer, eller hva?
(Jeg kunne skrive meeeget mere, men mit nytårsforsæt er at skrive kort(ere) *Gg*)
tilføjet af

Uenig

Hvorfor skal man ikke kunne optræde uden identifikation?
Når man ser bort fra de mange åndeligt handicappede racistindlæg, er der også en hel del, anonyme der skriver og skaber diskurs til den brune mentalitet, hvilket flere ikke ville turde gøre hvis de skal opgive sin ID, med frygt for, at blive nakket af de brune åndspygmæer.
tilføjet af

sexfantasier

Hvilke børn tror du vide noget om deres forældres sexliv eller fantasier, nej vel? jeg ville sgu` nødig vide noget om mines og det vil din datter uden tvivl heller ikke :-D
Så hvis hun er på soldebatten går hun da helt sikkert uden om dine indlæg på de debatsider *GG* hvad andre tænker og mener er vel sådan set ligegyldigt så længe det ikke er noget kriminelt.
Mine børn ved også godt at jeg er her i debatten og på nogle datingsider, men det interessere dem faktisk ikke og fred være med det *GGG*
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Det fik du fejl fat i :-)

Det er ikke mig der skal præsentere dig på baggrund af et par korte indlæg. Det er dig, der skal antyde "et-eller-andet" med et nick :-)
Hvis det var så enkelt at hæfte etiketter på andre, ville der jo ikke være noget at udforske. Det halvt åbenbarede er ulig mere interessant end det fuldt afslørede.
Ups, hvad har vi lige gang i ?
Hvad var nu det oprindelige emne ?
tilføjet af

dyb krise

Er man så langt ude, skal og kan man nok heller ikke sidde og skrive indlæg i debatten og få gode råd af lommepsykologer så er det professionel hjælp man skal have og ikke 500 forskellige forslag til hvad man bør gøre. Jeg synes at det er helt fint hvis vi kan hjælpe hinanden herinde, men i tilfælde som det du beskriver så er det ikke debatten man skal være i.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Du er "godkendt"

...som en intelligent fyr, der ikke blot hopper med på hvad som helst...bestået med et 13 tal.
Jeg kan heller ikke huske hvad vi havde gang i..;)
Pstt...men jeg kan desværre slet ikke oprette en profil
tilføjet af

Det er fint det der

bare du holder dig fra at udstikke karakterer for noget som helst til mig du! Jeg er ikke her for at blive vurderet....Ved godt det var i tråden med Tiny, men alligevel....
tilføjet af

Du har ret igen !

- men det har du jo som regel :-)
Problemet er nok at rationaliteten til tider er sat ud af kraft. Det kan være en kraftanstrengelse at gå ud ad døren og se mennesker i øjnene. Og i vore dage er en PC ofte noget, som folk anvender lige så naturligt som jeg brugte blyant og papir.
Og så kan det være en god ting bare at skrive ud i det blå. Og faktisk kommer der også nogle indfølende svar tilbage. Men det vigtigste er vel at åbne op.
Det glæder mig, hvis du slet ikke forstår, hvad jeg snakker om, for så har du ikke "været der".
Men vi kommer lidt længere ud ad den gren, end den egentlig kan bære. Meningen med eksemplet var egentlig bare, at der er situationer, hvor en profil kan virke som en stopklods.
Der er andre eksempler i besvarelserne, som giver andre gode grunde til, at man ikke skal lukke helt af for folk uden profil. Men det kan da godt ærgre mig, at folk ikke kan tage et nick og holde fast ved det, så man kan se den røde tråd.
tilføjet af

Øhhhh......har du.....

...det ikke så godt du???
Var det ikke meningen at du ville ignorere mig, det betyder altså ikke at man "blander" sig i andres samtaler, men at du ikke vil "tale" med mig igen. Kør liige tråden tilbage og repeter.... det var da jeg tillod mig at have en anden mening end din ...du flejnede ud dear!!
Karakter : 5 for at misforstået opgaven og ydermere være fræk, men ikke på den fede måde.
tilføjet af

Anonym selv med profil? Både og..

for har du tænkt over, Bulderfnis, hvor mange informationer man egentlig kan samle om en person, bare ved at nærlæse hans eller hendes indlæg og svar på andres? Hvis man altså gad...!
Jeg har selv haft mit nick i mange år - også IRL - og "lever" derfor også med risikoen for at blive genkendt. Af samme grund har jeg også sat en skarp grænse mellem cyberspace og IRL, når jeg skriver med profil (for ja, jeg agerer også som både halv- og helanonym fra tid til anden lige som rigtig mange andre her i SOLen), og skriver heller ikke mere end jeg kan stå inde for, skulle jeg blive konfronteret med det udenfor SOL.
Men fra tid til anden er det altså rart nok at kunne smide noget i under et fast anonymt nick eller helt anonymt, både hvis det er for personligt og ikke skal genkendes, og når man vil være fri for de forudfattede meninger - gode som dårlige - der altid pr. automatik vil følge ens profil.
Men måske problemet kunne løses, hvis anonyme blev registreret under en midlertidig gæsteprofil, hvor kun admin får oplysninger om IP-adresse m.m.? Så er man stadig anonym, men også kendt af admin og kan udelukkes fra debatten, hvis man ikke følger reglerne. Men måske det kræver for meget arbejde af admin?
tilføjet af

Og kunne alle vi.....

...anonyme så få ro fra dig!!!
tilføjet af

Nope

Never!
Anonym kan være hvemsomhelst....behøver ikke at tage vedkommende alvorligt...de vil ikke stå ved hevm de er og du kan ikke kende dem fra hinanden.
tilføjet af

Hvad er dit problem......

????? du kan sgu da bare lade være med at reflektere på os, hvor svært kan det være..men måske det er lidt for spændende til at lade ligge???
Hmmmmm....jeg kunne godt være grov nu, men holder mine talenter nede.
tilføjet af

Jeg synes også.....

...at det skulle være forbudt at skrive i debatten, når man ikke kan stave !!!!
tilføjet af

Jeg har ikke noget problem

ikke noget jeg behøver din hjælp til at løse ihvertfald
Men du har et problem, for du er ikke godkendt som debattør!
Du har nu begået ihvertfald tre alvorlige fejl, samt en hel del mindre.
1. Dels har du IKKE forstået hvad jeg sagde da jeg skrev, at det VARLIGE FØR jeg sagde til dig, jeg ville ignorere dig....og at jeg ville ignorere dig, hvis du ødelagede hele tråden. Du har ikke læset indlægget ordentligt, for du TROEDE at jeg skrev at jeg ignorerede dig. Som debattør er min minimum nødt til at et læse indlæggene ordentligt samt kende forskel på verbernes TIDER. Der er forskel på at ville ignorere hvis en eller anden betingelse er opfyldt, og så at gøre det. Konjunktiv futurum og præsens...hedder de to tider.
2. Dels må jeg skrive hvad jeg vil, hvor og hvornår jeg vil, i hvilken som helst tråd jeg vil, der er ikke noget der hedder at "blande" sig andres samtaler. Det skal/kan du ikke gå ind over, og ikke udelukke mig fra.
3. At bede om på alle Anonymes vegne at få fred fra en speciel deltager (mig), er misforstået så det sjasker. Især når denne deltager ikke sviner andre til eller på anden måde har intentioner om at spolere debatten. Hvis der skal være plads til sådan noget sludder som du hælder ud i forummet, så skal der også være plads til mit, uanset hvad det måtte være. Det kan du ikke forhindre.....
Det er folk som dig, der irriterer mig ad helvede til, og jeg elsker dig fandme ikke...fedt af med dig grønært!
tilføjet af

Respekt for at.....

...du gider at bruge såå meget krudt på lille ubetydelig mig, jeg er jo blot en "anonym".
Også respekt for dit intellekt, men brug det dog på noget andet og mere givende og forhåbentligt mere frugtbart end at lade dig ophidse af en der gør tykt grin med dig.
Beklager meget at jeg kan "irritere" dig så voldsomt, sådan virker jeg ofte på bestemte typer af mennesker.
Iøvrigt en givende og glat udtryk, det der med at fedte af...betyder det at du har humor???
tilføjet af

Pjat!

Så udelukker du ordblinde, folk der ikke kan sproget ordentligt, og folk der (ligesom jeg) skriver hurtigt, og publicerer uden at have tjekket det ordentligt, eller skoleelever. Det er primært indlæggenes indhold der er vigtigt, og der skal fandme ikke være den slags restriktioner på. Det inddeler folk i A-hold og B-hold. Aholdet er dem, der kan stave...det er dem der har lov at have en mening og ytre sig og dermed få lov at præge den offentlige mening...og så de andre B-holdet, der ikke kan stave, som bare skal holde kæft og ikke præge noget som helst, uanset hvor indsigtsfulde, vidende, kærlige og intelligente, de måtte være.
Så nix du...meget, meget langt fra enig!
tilføjet af

Nul humor!

Jeg besidder ikke skygge af humor. Er fuldstændig knasende tør og indædt forkrampet i hadefulde aggressioner. Det må du jo vide, hvis du kender mig.
tilføjet af

godt forslag

Ja hvis ikke at der kommer et forbud mod anonyme herinde så ville det da være rart hvis folk så ville finde et anonymt navn og beholde det, det kunne da løse noget af problemet. Hvis man så gerne ville skrive noget i sexfantasier f.eks. så kunne man have et andet nick, egentlig ret smart, men det løser jo ikke rigtig problemet med de primater som fiser rundt herinde *GGG*
HMMMM du kan tro at jeg har været "derude" men kunne aldrig forestille mig at sidde i en debat og vende vrangen ud, der skal man søge hjælp andre steder.
Kærestesorger, utroskab, problemer med ungerne, dating o.s.v. er okay men dybt kriseramte kan altså ikke få hjælp her. Som jeg har skrevet tidligere kan vi alle hjælpe og støtte hinanden med diverse ting, men ikke problemer som kun professonelle kan hjælpe med. Ikke at kærestesorger o.s.v. ikke er slemt for det er det jo, men har man været ude hvor man ikke kan bunde, så er det ingenting i forhold.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Mener du noget......

...om alting???
Alle de "rigtige" meninger, bliver du aldrig træt i masken af at være skide politisk korrekt. Og havd helvede er det for en misvisende navn at påtage sig, du skulle jo hedde Frk. Behagesyge.
Jeg er deværre nødt til at stoppe nu, for jeg skal lige ud og brække mig..
tilføjet af

Yesss...og du elsker....

...også "Dyr rødvin" Er det iøvrigt en god årgang?
tilføjet af

en kakkerlak...igen ;-)

Jeg har besluttet mig for helt at lade være med at besvare sådanne indlæg. Hvor sjovt er det at skrive dem hvis der ikke er nogen respons? ;-)
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Det er sgu da .....

...fed humor, at du besvarer for at sige at du ikke vil besvare dem mere. Er du dum eller er det humor....ja undskyld jeg tvivler
Er det slet ikke bare lidt hyggeligt/SJOVT AT SKRIVE MED EN TOSSE SOM JEG?
tilføjet af

Nå....men....

....jeg skal se tv-avisen.....
tilføjet af

Jeg giver dig .....

fuldstændigt ret i dit synspunkt. Jeg synes både det er modent, klogt og velovervejet.
tilføjet af

Svarer du på alt

der kommer fra Halfevils "pen"? Hmm, hvem er det, der har et problem nu?
Om det er et udtryk for din såkaldte humor, eller din dagsorden hele tiden har været at sabotere tråden, er efterhånden ikke til at afgøre, så hvad med at du trak i snoren, mens du kom af med din mavesure galde, og blev kølet lidt af?
Mvh. Deci
tilføjet af

Jeg er fuldstændig.....

...ENIG, men jeg har prøvet det med et "fast" anonymt navn, men det blev misbrugt af en anden, og så blev det hele til een stor forvirring, sjovt nok, men så er vi lige vidt ikk?
tilføjet af

Delvist enig

Selvom man er dybt kriseramt, behøver man da ikke at være udelukket fra at høre andre mennesker meninger og synspunkter på noget. Og man kan sgu da også bruge andre menneskers hjælp, selvom man også bruger de professionelles...hvorfor SKAL man udelukke nogen?
Jeg mener selvfølgelig at de, der kun har det formål at forstyrre, destruere eller SKADE...de skal bare ud af klappen. For de er her ikke for at debattere eller snakke med andre....og det er jo grundidéen i SOL-en....
tilføjet af

Hvis ikke det havde ......

...været for min "gylde" havde den tråd været død for længst og hvorfor. Fordi I er så røv kedelige og udenfor pædagogisk sol rækkevidde. Jeg gider ikke sidde her og fylde på med snusfornuftige indlæg,blot for at tilfredsstille (hvem?) jeg kender jer ikke og er skide ligeglad med hvad I mener om mig og ikke mindst hvad I tror. Enhver idiot kan sige alle de "rigtige" ting og så blive bekræftet i det af ligestillede. Undskyld, men det er ikke mit behov. Det er sjov og ballade og ikke en skid mere, det fører ingen steder!!!
tilføjet af

Godt så

Så smut du bare ud og leg. Du har din mening og den er det så bestemt ikke alle der deler med dig. Det kan være du finder en værdi i at tale med andre mennesker, også på denne her måde, senere i dit liv. Indtil da...hav det godt.
tilføjet af

Jamen.....

..jeg taler da gerne med folk herinde. Jeg har bare mange navne/ansigter/profiler. Først den, så den anden, alle med forskellige karaktertræk. Drillepinden har du fået at mærke lige nu. Men jeg har også den velformulerede, den staveplagede, den sure, den glade, den bløde den hårde, den kolde, den liderlige, den tørre, den sej, den sårbare, den kede, den sjove, den smukke, den mørke, nymfen, tøzen, udover alle mine faste profiler, som du selv ofte svarer pænt og kvalificeret på.
Personlighedspaltning....nix, tværtimod jeg ved P R Æ C I S hvem jeg er.....;)
tilføjet af

Ok ;o)

Jeg er bare ALTID ond! Somme tider halvt...somme tider helt...Kan ikke forestille mig at jeg har svare PÆNT på noget som helst! Men hvis du siger det så er det jo godt nok....Jeg forstå ikke hvad du har ud af at kalde dig alt det der....men det må du jo også selvom.
tilføjet af

Øh......

Hvordan er det lige den her tekst harmonerer med dine indlæg, mon ikke du skulle rette/slette lidt i den meget flotte tekst.
"Er positiv, nysgerrig, har stor respekt for mennesker, der tør stå inde for deres eget særpræg og er positivt indstillet overfor alle slags mennesker. UNDTAGET er de, der selv giver mig et andet indtryk" Citat Profil: Halfevil333
Og nu skal jeg nok lade dig være i fred, du interesserer mig ikke mere!
tilføjet af

Dejligt

At jeg ikke interesserer dig mere...for du fatter åbenbart ingenting.
God vind du
tilføjet af

Pædagogisk sol rækkevide? hmm

kunne være interessant at høre din holdning til, hvad den pædagogik skulle gå ud på? Og så alligevel ikke. For hvis du finder mere værdi og morskab i at gøre grin med folk og svine dem til, der i dine øjne ikke er "ligestillede", så kan jeg da godt se, at det er et problem at færdes i blandt os med de "rigtige" meninger.
Jeg er da nok røvkedelig, politisk korrekt, snusfornuftig og hvilken som helst anden label, du kan sætte på mig, men jeg har nu engang den holdning, at man ikke behøver at svine hinanden til eller bruge grimme ord for at debattere. At du kan finde nogen som helst morskab i det, det sætter sgu dig mere i bås, end mine holdninger gør med mig.
Jeg er heller ikke ude på at skulle tilfredsstille nogen med mine holdninger, tværtimod er folk da mere end velkommen til at gå imod mig, vel at mærke hvis de kan gøre det med saglige argumenter, der har et bare nogenlunde fornuftigt og gennemtænkt indhold. Måske er det her, du taber tråden?
Du har skam været med til at holde tråden i "live", men som jeg ser det, så havde det nu ikke været noget tab at undvære din "gylle". Hellere en kortlivet tråd med seriøse, velmente svar, end den skandale-mentalitet og opmærksomhed, dine svar lægger op til.
Jeg kender heller ikke dig, og ville lyve, hvis jeg påstod, din mening om mig fik mig til at ligge søvnløs. Så jeg vil give dig den eneste kredit, du i mine øjne fortjener her med de svar, du har spammet rummet med: Du har fuldstændig ret, når du skriver, det ikke fører til en skid. Så slut herfra...
Deci
tilføjet af

Læs lige denne tråd.....

...den er lidt morsom især når man læser hvilket ugangspunkt den er blevet til på. Om hvorvidt anonyme havde "ret" til at orde sig på soldebatten. Jeg vil vove den påstand, at uden den/disse anonyme havde denne tråd ikke været nær så spændende som den den rent faktisk blev. Det er bare mine mening.
Mit evil heilsen
"Hende den Slemme Anonyme"
tilføjet af

Øhh....havde du ikke .....

et nytårs fortsæt der hed "kortere indlæg" Det holdt ikke længe...hva`.
Griner du aldrig ?
Jeg kan ikke forstå at I kan have så meget imod en "spammer" som mig I kan da bare lade være med at svare mig...simpelt og ligetil. Men når jeg kan sætte så meget ild i jer, må jeg jo betyde et eller andet.....måske er det alligevel meget morsomt at læse... og ikke mindst tilsyneladende at svare på, eller hur?
Men jeg er da meget ked af det hvis jeg aldrig skal høre fra dig igen :.( Hulk
tilføjet af

Hvad kan man få...

...ud af at læse denne tråd?
Vær dog lidt søde og tolerente overfor hinandens forskelligheder. Se dem som en styrke, Nogen "tør" ikke give sig til kende, andre tør, længere er den vel ikke.
Gør det nogle til bedre eller dårligere mennesker?
Husk! Hvad livet egentligt handler om.
At være noget for hinanden og dette noget er noget forskelligt for alle.
Det var det jeg ville sige.
Jeg elsker jer allesammen.
tilføjet af

Jeg vil give dig ......

....fuldkommen ret.
Det er sørgeligt når nogen er nødt til at opføre sig så umodent i noget der skulle ligne en voksen og seriøs debat. Det er ikke alle der tager tingene lige alvorligt, eller bare har den mindste respekt for andres meninger.
Men, som du selv er inde på, skal vi jo alle være her, så måske skulle der også være en katagori for useriøse debattører. Det kunne da være en seriøs idé, eller hvad mener du?
tilføjet af

En useriøs kategori?

Tjah joh, hvorfor ikke, en slags rablekategori, hvor alt kan gå galt, og hvor det, i lighed med indlæg under sex-kategorien, ikke ryger på forsiden, når der startes en ny tråd op. Fin idé såmænd. ;O)
Iflg. min mening skulle det så kun være som et sjovt og hyggeligt supplement, for umiddelbart burde det da ikke være nødvendigt? På trods af hvad nogen måtte tro, behøver alt ikke være dødsens seriøst og humørforladt i mine øjne, før det har berettigelse. Jeg kan sagtens se en plads i SOLen også for sjov, ballade og masser af humør i den almindelige debat; for mig går grænsen bare der, hvor det går ud over andre, lugter af personangreb og -forfølgelse eller når det udelukkende er for at lave rav i den og opfylde et eller andet hungrende behov for opmærksomhed, fordi man r*vkeder sig. Hvis humor er at gøre sig morsom på andres bekostning, så er jeg med glæde humørforladt.
Vi har alle lov at være her og have vores holdninger i fred og respekt fra andre, uanset hvor mange der så er uenige med dem (eller netop pga. denne uenighed, for det er vel den, der skaber debatten først og sidst?). Men mindstemålet må vel være, at man samtidig også skal overholde SOL's reglement og udvise almindelig pli og god opførsel? Jeg er efterhånden bare begyndt at tro, at det er lige så utopisk en forventning, som verdensfred, ;O/
;O) Deci
tilføjet af

40.5 i feber

joda alle burde have en profil,det er svært at følge en tråd hvor der er 1-10 anonyme, som ikke ved hvilken anonym der skriver til anonym og anonym aner det heller ikke.
fast profil, kan joda skiftes efter behov, men klart - joda jeg forstår dig godt??????????
tilføjet af

har ingen virkning

Man kan jo snildt oprette en profil og så stadig være anonym. Jeg har da browset flere profiler hvor der bare står noget ligegyldigt plidder-pladder i profilen som enhver kunne have skrevet.
At oprette en profil, vil ingen virkning have. Lige bortset fra at man undgår at nogen misbruger ens signatur, det har jeg dog ikke været ude for, desuden ville jeg være ligeglad, da det altid er konteksten jeg koncentrerer mig om, og idéerne bag, ikke personen i sig selv.
tilføjet af

netop!

jeg kan KUN se fordele ved at man skulle have en profil for at skrive her. Den største fordel er jo at man helt sikkert ville slippe af med de mest primitive anonyme.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Seriøse debattører? LOL

Du er virkelig morsom! I skulle være seriøse debattører? Du er da selv leverandør i små dumme indlæg, der ikke vidner om den store begavelse.
tilføjet af

Kære Hr. Holm

Det er nu ikke en forudsætning at være bragende intelligent at for debattere seriøst!
Men ok u got me...jeg er IKKE spor intelligent! Min iQ ligger på ca 2 og jeg tænker KUN på musik og sex! Mine medmennesker interessere mig ikke en dyt, og alle de tanker jeg giver UDTRYK for at jeg gør mig i forhold til andre....Det er ren fake DU. Det er simpelthen en plage for mig selv og alle andre......Det er jo også derfor at der er så mange, der snakker med mig og TAGER mig seriøst...ikke Hr Holm?
Hvad vil du egentlig sige med det der indlæg?
tilføjet af

Vær dog ikke så selvhøjtidlig

Vær dog ikke så selvhøjtidlig. Det er jo dybt latterligt at henvise til "seriøse debattører".
Jeg vil citere Groucho Marx: "jeg vil ikke være medlem i en forening, der vil have mig som medlem"
tilføjet af

En lille tanke...

Nu er alle anonyme jo ikke perverse eller syge i hovedet. Hvis dette var tilfældet, ville vi da have et alvorligt problem i vores lille land.
Desuden kan det diskuteres, hvoor ikke-anonym du egentlig selv er. Din profil oplyser ikke meget om, hvem du er, og derfor fremstår du ligeså anonym som jeg selv gør. Eneste forskel på dig og mig er, at du har oplyst, at du er en kvinde, og hvor gammel du er. Men dette behøver jo ikke være sandt!
Bortset fra dette, så tror jeg ikke, at det hjælper på debatten at alle skal oprette profiler, når der ikke er større krav til profiler, end der er. Der vil bare være en masse profiler, som ikke fortæller sandheden, og folk vil bare oprette igen og igen, som du selv siger. OG hvis de vil komme med deres sygelige og perverse indlæg, så tror jeg desværre godt, at de vil arbejde lidt for sagen.
tilføjet af

Ikke blot en tanke.......

...men en lille k l o g tanke såmænd...det var det jeg ville sige...Hej ;)
tilføjet af

anonyme

er jo selvfølgelig ikke syge i hovedet eller perverse allesammen. Jeg har bare lagt mærke til at de værste indlæg som de fleste sikkert gerne vil vil være fri for er skrevet af anonyme.
Du har da helt ret i at selvom man har en profil er man stadig anonym. Det er netop min pointe, for selvom man er anonym synes jeg alligevel at man danner sig et billede af profilen. D.V.S. man genkender navnet i debatten og får vel efterhånden en ide om personens meninger og holdninger. Er det så en bruger som man bare ikke gider at debatterer med er det jo nemt at springe indlæg over. Det kan man ikke med anonyme som der går 100 af på dusinet, ret forvirrende masser af gode indlæg fra anonyme men svært at skelne hvem der er hvem og så er der jo desværre den sidste del kakkerlakhjernerne.
p.s.
Jeg ER kvinde og jeg ER 48 år *SS*
det er faktisk et par vigtige oplysninger mener jeg også at man er ærlig om køn og alder.
Det begrunder jeg med at man ofte læser nogle indlæg hvor man måske umiddelbart tager sig til hovedet over en meget sort/hvid holdning eller selve sprogbruget. Ofte vil man bedre kunne forstå meningen med opretteren af indlæggets hvis man kendte alder og evt. køn da en knægt på 17 år tænker anderledes end en kvinde på 48 år
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Rettelse...

....jeg hedder i virkligheden slet ikke "kun" Afroditen, mine "venner" kalder mig, forkortet naturligvis, SpiWo-hendedenslemme-og uagtige-anonymfenumsenmåsen osv osv....Sorry, men kunne ikke lade være..
(det er humoren der trænger sig på og må UDDD) ;)
Pstt...jeg ved også godt, at jeg heller ikke er en ørn til at sætte grammatisk korrekt komma...I know!
tilføjet af

Bulderfnis

Du er præcis lige så anonym som jeg den eneste forskel er: "bulderfnis siger:
Jeg kan lide at skrive og modtage breve. Desuden en sjov chat med andre som kan lide at chatte.
P.S. IKKE SEXCHAT, dem der alligevel prøver bliver omgående sat på filter. "
Samt nogen få 40 indlæg.
Intet billede ingen beskrivelse af dig selv.. Intet som man kan forbinde med at være "offentlig"...
Så du skulle vist bare have lukket lidt intetsigende gylde ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.