14tilføjet af

Prins Grådig er godkendt

af den danske befolkning til at søge ind på en post i den Olympiske Komite.
Det læste jeg på tekst tv i dag. Et overvejende flertal syntes det er ok. Så han får nok sit politiske job - præcis som han vil ha det (fordi det job han er beregnet til - åbenbart ikke er godt nok).
tilføjet af

"Kære" Carla ?.

Der er noget jeg ikke lige forstår, men ok det kan være at jeg nu kan få en forklaring.
For det første, folk brokker sig over at Kronprinsen ikke laver noget for sin "løn", nu vil han gerne lave noget, men så er det også galt.
Man skal lige huske at hver gang at KronPrinsen viser sig, så laver han reklame for Danmark, og her har han en chance for at blive set over hele verden på engang, altså reklame for Danmark over hele verden, ?, hvad galt er der lige i det?, det kan jo skaffe noget arbejde til Danmark, og han får løn i forvejen!.
Hilsen poul Jørgensen
tilføjet af

Tak fordi du spurgte pænt

selvom "kære" stod i gåseøjne.🙂
Jamen al det med den reklame for Danmark: det forstår jeg så heller ikke med det OL-job: hvem vil han blive set af? Man ser dem da aldrig, disse herrer, som sidder i den olympiske komité. Jeg aner da ikke hvem de er - og jeg vidste heller ikke der fandtes nogen komité før der blev al den snak om det. Men måske det bare er mig. 😕
Nå, det var vist det.
Mvh
Carla
tilføjet af

Ja, det er vist bare dig.

Den olympiske komite er den der beslutter hvor OL skal afholdes, og de står for en væsenligt del af koordineringen.
Det kræver nok at man interesserer sig lidt for emnet, for at vide hvem der sidder i komiteen.
Ærligt: Jeg aner det heller ikke. Men jeg ved absolut intet om sport, eller rettere, jeg kender stort set ingen navne på professionelle sportsudøvere. Det rager mig en papand. Men ikke desto mindre, så er det da et faktum, at hver gang Danmark kan levere en f.eks. god fodboldspiller til et andet land, så er det reklame for Danmark.
tilføjet af

reklame

Den sidste dansker der sad i IOC var også dansk reklame, men bestemt ikke god reklame.
Herren jeg tænker på var Niels holst sørensen, der kun var indbegrebet af grådighed og arrogance.
tilføjet af

Reklame.....

Sikke noget fis.
Det har kongehuset fået en masse til at tro på, for at undskylde deres eksistens.
Hvordan klarer lande som Tyskland og USA sig, uden et kongehus?
De har altså ingen virksomheder, eller hur?
tilføjet af

Du er en af dem der vækker eftertanke

Jeg spekulere på, hvor er de mennesker henne der er så dumme som du er. Jeg kender ingen, mener aldrig jeg har mødt en af slagsen. Men det kan selvfølgelig være jeg lever en "beskyttet tilværelse". Hvor bor din slags henne? Har I en almindelig skolegang eller har det været obs og hjælpeklasser hele vejen? Er I på overførselsindkomst, eller har I kunnet lære et eller andet I kan arbejde med?
Kan du ikke fortælle lidt om dig selv?
tilføjet af

detvedjegdagodt

for nu har de snakket og snakket og snakket om den komité grundet kronprinsen, så den er feset ind. Men hvordan han lige skulle gøre reklame....når de høje herrer sidder i en lukket kreds i deres chesterfield-sofaer og ryger cigarer - og ingen iøvrigt kender deres ansigter....
Foldboldspillere er trods alt til offentligt skue...
Hva mæ om kronprinsen i stedet tog et protektor-job, som de kongelige plejer at gøre. Er han overhovedet protektor? Nå ja, jeg kan komme i tanker om en ting: for polarcirklen. Det gad jeg også godt at være - at drøne rundt på snescooter på Grønland. Øv!🙁
tilføjet af

Jeg...

Tror vist ikke at du skal til at komme ind på intelligens, da du ikke kommer i nærheden af mig, hvad det angår.
Angående min person, kan jeg sådan set ikke se hvad rager dig, forhold dig til indlægget, din mind controlled røvslikker reptil slave.
Er du en dum tjenste mand, fortæl lidt om dig dig selv?
tilføjet af

En President!

Har de to lande.... tror du de er billigere?............ men kongehuset har også en anden funktion... samlingspunkt!...... måske dumt.. men så er religion også dumt, for det har samme funktion.
tilføjet af

Religion er dumt

Du har ret, Religion er dumt og fordummende. I høj grad en irrationel måde at tænke på. Man står i kirken og sværger på at verden er gudsskabt. Man skal rejse sig op hver gang der citeres fra biblen, som om det var guds ubesmittede ord. F-cking ævl fra ende til anden.
tilføjet af

Sortsnakkeren er et gudemenneske

som er født til den evige offentlige forsørgelse. Det at manden snakker uforståligt dansk, der bedst kan sammenlignes med babysprog er fuldkomment ligegyldigt, når man er født med det rigtige blod i årerne og derfor er ophøjet til gudemenneske med mange medaljer, som man har gjort sig fortjent til, fordi man er født. Det kendetegner jo et "rigtigt" demokrati, at man udvælges fordi det rigtige blod flyder i ens årer ligesom under det forhadte enevælde, hvor denne familie havde deres storhedstid.
I et ægte demokrati ville man ikke vælge den sortsnakkende playboy til noget som helst, da man her vælges efter ens kvalifikationer. I USA ville man sætte den stortudende og sortsnakkende playboy hen i en børnehave, hvor han hører til.
tilføjet af

jamen

så er der jo ikke noget der er nyt !!!
tilføjet af

for mig

jeg tillader mig jo altid at sætte spørgsmålstegn ved de enorme fordele, som kongehuset skulle betyde for vores land. Det er¨, som regel, ikke så populært og kan hurtigt starte en diskussion når man træder på folks "royale ligtorn", så for mig er det bestemt ikke et samlingspunkt, men nærmere et spredningspunkt !
tilføjet af

det var da

et besynderligt og ubegavet indlæg, hold dig dog til emnet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.