6tilføjet af

Presser de arbejdsløse, og de svage.

Politikerne tror selv på , at hvis man presser de arbejdsløse og * de svage* , dem med mange sociale problemer økonomisk , så kommer de ud på arbejdsmarkedet. Det er så nemt at mene , når man selv har en god løn og har det godt. Det er bare en forkert politik. Hvis man er arbejdssøgende , har det godt økonomisk og menneskeligt , har man energi og kræfter til at søge arbejde , og bestride et arbejde. En lille indtægt kan give enormt mange problemer , det forstår politikerne altså ikke. Der er en meget stor forskel på , hvadfor en indtægt de arbejdsløse har , det forstår politikerne hellerikke. De arbejdsløse skal bare presses ud på et arbejdsmarked som ikke eksisterer. Meget gerne med kommunal tvang . Hvor mange arbejdsløse er der , hvor mange SKAL * stå til råddighed for dette arbejdsmarked*❓Skal vi sige 400.000 arbejdsløse ?? Arbejdsmarkedet skal laves helt om , og de arbejdsløse skal ikke mishandles . Det er pild råddent det hele, flere og flere får uoverskuelige problemer. Det kan professionelle politikere ikke fatte.
tilføjet af

Kan kun give dig ret

Vi kan jo ikke allesammen ende med at kigge i skraldespande, for at
få vores hverdag til at hænge sammen. Jeg lægger skam mærke til de
stakkels mænd og damer, der leder efter værdier i skraldet. Hvis de
kunne få et job, så ville de ikke stikke hovederne ned i en skraldespand.
Hvis de arbejdsløse ikke har råd til en sund og varieret kost, hvordan
skal de så få energi til at søge et job?
Hvorfor vil folketinget ikke bare anerkende, at de ikke er bedre til at
skabe jobs ned Tyskland. Hvor der er 8. mio. mennesker der lever
under FN's fattigdomsgrænse. Desuden er der ca. 500.000 arbejdsløse
i Danmark. Men Danmarks Statistik er ligeså utroværdige, som
politikerne på Christiansborg.
tilføjet af

Næ, nej

Det kan de professionelle politikere godt fatte. De bare ligeglade og mere optaget af at hakke på indvandrene.
tilføjet af

mit svar

er lort. Jeg ved alligevel ikke noget.
tilføjet af

primat

ja du er en primat.
tilføjet af

Bestemt ikke enig!

jeg er selv på kontanthjælp lige nu, men jeg føler mig forfærdelig priviligeret! Og det mener jeg faktisk.
Jeg FÅR 11.174,- før skat, fordi jeg pt. ikke kan forsørge mig selv og min familie. Jeg FÅR de penge, tænk over det! Det er ikke en fyrstelig gage, bestemt ikke. Men det er mere end rigeligt for at kunne overleve i Danmark i en periode.
Hvis du så på det fra den vinkel, så ville du hoppe op af den selvynkende sump, du sidder i lige nu, før du drukner helt i den. Det er ikke politikkernes skyld, at dit selvværd er ringe. Det er ikke fordi du ikke har penge nok, at du har det skidt. Det er fordi DU har valgt at anskue din situation, som du gør. Bare gør dig selv til offer for systemet, det skal nok hjælpe dig videre! (ironi)
Ja, jeg er sg' også hårdt presset økonomisk. Men jeg overlever, takket være kontanthjælpen. Og det er det eneste, den er der for. Overlevelsen! Den er der ikke for at forsøde din tilværelse, så du har det "psykisk godt" ved at være arbejdsløs. Og ja, politikkerne forsøger at presse arbejdsløse ud på arbejdsmarkedet. Det er de nød til, netop FORDI det er så svært at finde arbejde. Hvis de ikke pressede arbejdsløse ud, så ville der være ALT for mange, som bare ville sætte sig ned med hænderne i skødet og sige "det er umuligt!". I forvejen er der mange, der har valgt at leve på bistand, simpelthen fordi de FÅR disse penge uden sved. Det giver de reelt trængende et dårligt ry. Hvis man satte kontanthjælpen op, så folk kunne "få det bedre" ved at have en bedre økonomi, hvilke fordele ville det så have at få arbjede?
Lad være med at bebrejde andre den situation, du står i. Måske kan du ikke gøre noget ved din arbejdsløshed. Men du kan satme godt gøre noget ved din holdning, for det er i bund og grund nok den, der er problemet.
tilføjet af

svar til en forvirret får

Jeg slæber rundt på en "ifølge skattevæsnet" gæld
som jeg afbetaler med et par tusind om måneden
jeg bliver så bistandsklient og forsøger derfor
at få nedsat mit skattetræk da jeg nu skal til at have bistand dog uden hæld. Jeg får ialt 7400kr om
måneden før skat hvilket resultere i 5200 kr. udbetalt heraf betaler jeg så 3500Kr. for et værelse
med adgang til køkken og bad som ikke er boligsikringsberettiget. tilbage er så 1700 Kr.pr. md
som jeg så kan fyre den helt af for altså når jeg lige har købt noget mad jeg bliver så aktiveret
efter en måned hvor jeg skulle køre rundt og slå græs og klippe hæk for pensionister som end ikke skal betale for den service. da jeg så får min bistand , mangler aktiveringsbidraget som er på 11 Kr. pr.time jeg henvender mig til kommunen og får det svar "nej vi har droppet aktiveringsbidraget"
hvilket så resultere i at jeg har gået og leget gartner for 31 Kr. i timen eller 34 Kr. mindre i timen end en polsk arbejder som arbejder sort i danmark. Hvor stort er det!!!.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.