6tilføjet af

Polske håndværkere, Jow jow... Og så NEJ

Polske håndværkere havde min udlejere taget i brug da han skulle havde renoveret en lejlighed nedenunder ... Jow jow... Arbejdet blev meldt færdigt.
Søm stak ud af de nye fodpaneler, lister rundt ved lofter var ikke skåret i smig, et rør ved en ny radiator var så utæt at der dryppede vand nedad, og der var heller ikke lagt dampspærre under gulvene...
Resultat: Størstedelen skal laves om. Nogle ting blev også lavet om af de polske håndværkere, men dog ikke til det bedre. Til sidst endte det med at udlejeren satte danske håndværkere på for at udbedre de fejl og mangler de polske håndværkere havde lavet. Her i blandt, at gulvet skulle lægges om.

Gad vide om de polske håndværkere så er så billige...
tilføjet af

Jow...Jow..men

Har sgu osse haft mange dårlige erfaringer med danske håndværkere, så jeg syntes ikke at du skal skære alle over en kam. Selvfølgelig er der kvaksalvere hvis man ikke undersøger tingene nøje, men er der ikke det i Danmark også?
tilføjet af

Ganske rigtigt

Det er ganske rigtigt alt hvad du siger... Men på det seneste har der været en tendens til at ophæve polske håndværkere til noget der er helt fantastisk. Det er de så bare ikke altid. Ligesom der bliver lavet MEGET godt håndværk af danske håndværkere.
Taget i betragtning alt det håndværk der dagligt bliver lavet hverdag, så er det jo stadig kun en lille procentdel der er noget lort
tilføjet af

har haft

har haft en polak gående, resultatet er FLOT og prisen rimelig.
Pressede den ikke helt ned, tilfredshed på begge sider og nydeligt arbejde.
tilføjet af

Det samme

Kan man sige om de få danske håndværkere jeg har haft gående... Nydeligt arbejde... E rprisen så rimelig? Ja... Hvis man ser i det rent samfundsmæssigt, så er priserne rimelige
tilføjet af

POLSK CRAP

HAR BARE EN TING OG SIGE.. ALDRIG MERE POLSK🙂ALDRIG
tilføjet af

Kvaliteten af en polsk underentreprenørs arbejde

Jeg leder en byggevirksomhed, der også benytter polske underentreprenører.
www.group-stenkjær.dk under "Stenkjær Huse", kan du se en villa med facadebeklædning i Lærketræ. Det er en polsk underentreprenør der har stået for tømrerentreprisen, flisearbejde og udvendig belægning.
Kvaliteten er udemærket.
Med venlig hilsen
Kenneth Pedersen
Group Stenkjær ApS
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.