7tilføjet af

piger? betyder størrelsen noget

Hej
som i nok ved er mænd forfængeligt med størrelsen, min kone siger at det ikke betyder så meget, andre når man læser siger det gør det? så som mand kan man godt blive lidt forvirret, min er nok omkring 17cm, og pæn tyk.
Så nu piger svar ærligt hvor meget betyder størrelsen for jer.
tilføjet af

Den larmende stilhed...

siger vist det hele! ;o)
Men lad mig sige det sådan her! Længde betyder ikke ligeså meget som "omkreds"...selvom en del mænd tror det er omvendt!
tilføjet af

okey

du mener altså min er ok, men vi mænd er jo sommetider bange for at den ikke slår til, man læser jo så meget, ar den ene øjeblik skal den være kæmpe stor ,næste gang er det ikke så vigtigt, man bliver sgu forvirret
men tak
tilføjet af

smil

tror ikke folk kunne klare sådan et spørgsmål på en søndag. 8O)
Men ro på, ok? Standard kan selvfølgelig tolkes både som godt, neutralt og dårligt, men lige her er det enten godt eller neutralt. Lyder nemlig som en meget normal størrelse, og hvis den så også har god diameter, burde der slet ingen problemer være. *S*
Så lyt til din kone. Det er jo også hende, der i største grad skal nyde den, og sålænge hun er tilfreds, er alt vel ret fjong, ikke? 8O)
PS! et lille fif, det er som regel heller ikke størrelsen, der er altafgørende, men hvordan du bruger den. Sådan har jeg i alle tilfælde følt det, uanset størrelsen.
tilføjet af

dejligt at høre

Det er da rart at høre fra en kvinde,jeg godt man jo ikke altid tro det man læser om, men slevfølge er der jo nok nogle kvinder størrelsen beryder noget?, eller er da bare i fantasien, syntes mange gange det er svært at leve op til tingene idag.
desværre har vi alt for meget dårlig porno, som er fake og mange tror på det de ser og hører.
men fint svar
tak
tilføjet af

brug hånden

Hvis kvinden er meget stor kan du jo også bruge hånden ;)
(Indvendig altså)
tilføjet af

Nej....

det er ikke størrelsen, men gørelsen...
tværtimod når vi har gang i en 69'er, så ville jeg næsten foretrække min kærestes var mindre, så man kunne få den længere ind...
Og mht sex - helt sikkert gørelsen der er afgørende.
Synes ikke du skal betvivle din størrelse:)
tilføjet af

Tak

Nej betvivle størreelsen helt gør jeg ikke, men det er da sjovt lige at høre kvinders mening.
jeg håber da min rækker *GG*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.