7tilføjet af

pas på håndværkeren

Der er brådne kår alle steder, ikke mindst hos diverse håndværkere. Der er for meget klamhuggeri; især for nyindflyttede lejere, skal man være opmærksom på hvad der indestår på en eventuel vedligeholdelkonto !! Og husk, aldrig at oplyse en eventuel maler eller andre hvad du har stående på vedligholdelseskontoen! Skal du absolut bruge en håndværker, så undersøg om de er med i en forening så du eventuelt kan klage; det er desværre ofte reglen end undtagelsen. Og skriv aldrig under på noget når de er færdige, med mindre du mener at det de har lavet er iorden; de får nemlig ikke deres penge før end varmemesteren har synes det udførte og er der mangler får han ikke penge før end det er bragt iorden. Og det er et sprog de - håndværkeren - forstår. Desværre.
tilføjet af

jebs .. MEN

Der ER altså også (fler og fler)rådne kunder som aldrig betaler sin regning, og som skal slæbes gennem en retsag før de fatter at en håndværker ikke arbejder gratis.
tilføjet af

plattenslager

hey jeg er selv håndværker og har brugt knap 4 år på at blive tømrer men man behøver ikke at være udlært for at kalde sig for tømrermester.
du kan være en hvilken som helst fra gaden vogt dig for denne slags plattenslager de kender ikke alle de små ting som skal være i orden.
tilføjet af

tømrerfirma-tømrermester

Du må ikke kalde dig tømrermester uden at have
bestået svendeprøve, men du have betegnelsen tømrerfirma.
tilføjet af

hjælper ikke

at være faglært.Jeg har set masser af MESTER firmaer som har lavet fusk så det batter.I dag er der desværre ikke noget der hedder faglig stolthed.Prøv nogle østeuropæiske håndværkere,de laver et godt stykke arbejde.Dem jeg kender som har haft østeuropæiske håndværkere gående,roser dem altid til op over skyerne.
tilføjet af

jaaa

pas på håndværkeren...han er en frækkert ;)
tilføjet af

Østeuropæiske håndværkere

Hej, Jeg vil gerne have kontakt til nogle af de østeuropæiske håndværkere du kender.
Skriv til mig på fng@ofir.dk
pfh tak.
tilføjet af

Forening

Re: "undersøg om de er med i en forening så du eventuelt kan klage"
Det er desværre ikke altid en garanti for godt arbejde eller gode arbejdere.
Jeg har selv en slem oplevelse med Kelo Stilladser, et stillads firma fra Glostrup, der på det groveste genererer alle der kommer på tværs af hvad de nu skal lave, incl. på det groveste chikanere de beboere der har deres daglige gang i området. En folk brovtende truende arbejdere der ikke skyr at skade biler på deres vej eller bryde loven ved ikke at afmærke arbejdssted korrekt. Derefter ikke sige noget om det og lyve overfor politiet. På trods af at der bliver klaget fortsætter de ufortrødent og er fuldstændig ligeglade med andre end dem selv. Sådan er der desværre rigtig mange firmaer der efterhånden opfører sig, moralen og etik er simpelthen forsvundet. De bør jo smides ud af de foreninger der på den måde blåstempler dem som gode firmaer. Politiet gør jo ikke noget.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.