0tilføjet af

På rejse i det ukendte Europa 5 - Budapest 2

Vi sov dog snart ind.
Næste morgen eller var det formiddag vågnede vi op til højlydte stemmer og skænderi. Det var blandt andet kvinden fra i nat. Hun diskuterede med en anden fyr. De var nordmænd, og jeg forstod at det handlede om utroskab. - Hun havde bollet med fyrens kammerat, og det kom der et heftigt skænderi ud af.
Skænderiet og det forhold at toilettet ikke kunne klare 15 mennesker, gjorde at vi samme formiddag flyttede til et hostel.
Hostel.
En 20 etagers bygning. Et kollegium, men om sommeren omdannnet til hostel. Man skulle bo på 4 mands stuer, medmindre man var par eller familie.
Vi kom til at bo med en englænder på cirka 30, Sonny. Datamatiker. Et rodehoved, alle hans ting lå på gulvet. Men flink.
Bo og jeg gik på opdagelse i byen. En flot by. Kongeslot, bygninger, banegårde, og broer. Og ikke mindst godt øl.
Vi sluttede med tur til badeanstalt, flot sted, med undendørs bassiner og flot indendørs med søjle og en nøgenafdeling.
Vi gik på reataurant. Drak øl og kom tilbage til Hostel. Vi fortalte lidt om vore oplevelser og sov.
Næste morgen morgenmad i foyen. Sammen med Sonny. En kvinde sidst i 30erne satte sig tæt op ad os. Hun var dansker, viste det sig. Hun så lidt trist ud. Hun var en naturlig kvinde, alderssvarende, lidt bleg i huden, blond. - Bo faldt i snak med hende.
Jeg gik på værelset. For at bade. Kom ned igen. Og fandt Bo og Gitte havde fundet ud af, at det er ikke godt at være ene. En time senere gik de på hendes værelse, for at - kan I gætte det? For at bolle.
Bo flyttede ind på hendes værelse, og de næste to dage så vi ikke meget til ham. -
Sonnye og jeg gik i byen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.