30tilføjet af

På date på fredag.

Jeg har været så heldig at møde en rigtig flink fyr, på Dating.dk, og nu skal vi mødes IRL. Han virker som en meget reel og fornuftig fyr(han er 29, jeg er 24)og jeg glæder mig. Men de sidste dage er han begyndt at tvivle på, om jeg stadig vil møde ham, da jeg chatter på Dating af og til - absolut ikke for at flirte eller lede videre, da han virker som "noget af det rigtige" for mig. Han skriver og ringer konstant, for at høre, om jeg er i tvivl, om jeg ikke har nok i ham osv... Samtidig siger han, at han har fået stærke følelser for mig, og at han savner mig.
- KAN man det når man endnu ikke har mødt hinanden❓Vi har haft kontakt i en uge nu.
Jeg håber virkelig at der kommer noget seriøst ud af det her, da jeg er ved at blive lidt lun *S*
tilføjet af

hhmmmm

han lyder meget desperat...synes jeg...hvis jeg var dig ville jeg møde ham nogen gange før i tog hjem sammen
tilføjet af

Tja...

Så vidt jeg ved, har han ikke haft en kæreste i 4 år.
tilføjet af

for hurtigt

Hej Fillen,
Jeg håber da for dig at det kan blive til noget.. men jeg synes måske at hvis I kun har snakket sammen i en uge, er det måske lidt tidligt at få stærke føleleser. Man kan blive lun som du skriver og interesseret i at mødes og se om der også er kemi i virkeligheden, men det andet virker lidt for heftigt på den korte tid.
Jeg er heller ikke på dine vejne tryg ved at han ringer og skriver hele tiden, for at tjekke om du stadig kun er interesseret i ham.. for efter så kort tid er man jo ikke ligefrem bundet til hinanden..
tilføjet af

Tur.

Han har betalt min billet - ca 800 kr ! Why mon❓- håber ikke der ligger skjulte motiver.
tilføjet af

Så er han nok desperat, hvad...

Tag det bare roligt til at begynde med alligevel. Hvis han har ventet på miss right i fire år, kan han godt vente 14 dage mere.
Mr lucky, hvis du læser det her, så slå bare koldt vand i blodet og få det bedste ud af det.
Mor jer godt ;O)
tilføjet af

hmmmmm

800.- !!!!!.....pas du godt på dig selv når du ska møde ham...det skal ikke undre mig han forlanger sex fordi han har betalt din rejse...men det finder du ud af når du er hos ham
tilføjet af

....

Er det meningen at du skal sove der? Han kan jo sagtens være reel nok, men hvis I kun har skrevet sammen i en uge, så ved I jo ikke så meget om hinanden.. og hvad hvis du kommer hjem til ham og I ingen kemi har. Det kan jo sagtens ske.. Jeg ville nok ikke tage den første date hjemme hos ham med overnatning.
/Camilla
tilføjet af

Enig. . .

Det er lidt tidligt at få jealoux-symptomer.
tilføjet af

Bange.

Han virker lidt bange for at miste mig til anden side... og snakker allerede om, at han vil have modspil... hmm ?
tilføjet af

ja..

..for hvordan pokker bliver han så ikke hvis man endelig kommer i forhold med ham..
tilføjet af

Plan B

Måske skulle du have en alternativ overnatning klar, blot for det tilfælde at du ikke kan følge med. . .
tilføjet af

Det kan være svært at spå om

Jeg oplevede er jealouxi periode med en kammerat. Det var en meget opslidende oplevelse, der forløb over flere måneder. Heldigvis var hans kæreste (nu kone og to børn ;O)) klar til at tage kampen op. Men de havde også kendt hinanden lidt mere end en uge før det tog rigtig fat.
tilføjet af

Pige,træd varsomt

Hvis jeg var dig,ville jeg træde varsomt.
Læg meget mærke til,hvad han siger,for ud af små ord,kan du hurtig gennemskue ham.Hans måde med dig,behøver jo ikke at betyde det helt store,for ham.
Tag ikke med ham hjem.Gør du det alligevel,vil han få det indtryk,at du er meget nem,og naiv.Træd varsomt.
tilføjet af

Gik debatten i stå?

Nu gik det lige så godt. . . hvad sker der? Fortæl lidt om hvad du har tænkt dig at gøre. Vi har vel ikke skræmt dig til helt at blive væk?
Er nysgerrig. . .
tilføjet af

Jeg tror ikke...

...at han vil mig noget ondt, han virker meget interesseret i at møde mig, men ikke på nogen anmasende facon - selvom jeg indrømmer, at han dog snakker om følelser osv...
Har nogen af jer erfaringer med dette dating-halløj ?
tilføjet af

Beklager. . .

. . .Der kan jeg ikke være med. Har aldrig prøvet det. Det er forresten også første gang jeg prøver en debat på nettet. Opdagede at det fandtes for et par dage siden. Der er noget spøjst med ind imellem, men meget interessant også.
tilføjet af

Dating og så videre

Ja, jeg indrømmer blankt, at jeg har prøvet det .....og derigennem mødt mange søde mennesker, men bestemt også mennesker jeg vil betegne som mindre søde...og med grimme motiver.
Jeg vil råde dig til, at passe meget på dig selv...mine advarselsklokker ringer ihvertfald, når en "net-ven" udviser jaloux tendenser allerede INDEN jeg har mødt ham! Og også når han stormer frem med at ville betale, efter i har snakket sammen en uge......
Men det skal siges, at der også findes nogle af de rigtigt GODE på nettet....jeg har da været heldig med min kæreste, som iøvrigt også er 29 :-)
Knus...og al mulig held og lykke til dig fra mig :-)
tilføjet af

Tak :-)

Det var et pænt svar, tak for det. Jeg har fortalt gutten at jeg er lidt nervøs, og når han ved/kan mærke at jeg er lidt trist, så ringer han for at snakke om det og trøste mig - heeeelt dårlig kan han ikke være *s*
Jeg har en ret god fornemelse, men alligevel er jeg lidt utilpas... kender du det ?
tilføjet af

Hør her...

... man kan ikke få stærke følelser for en person på én uge, og da slet ikke hvis man aldrig har set eller mødt hinanden i virkeligheden, men bare chattet over nettet. Som mange af de andre siger, så synes jeg også han lyder desperat - dermed ikke sagt, at han ikke er en sød og reel fyr. Jeg giver mange af de andre ret i, at du skal træde varsomt og lære ham bedre at kende før I begynder på noget, for netdating er ikke helt riskofrit, da man uden problemer kan udgive sig for en være anden. Der findes mange grimme historier om dette...!
En god ide er, hvis I spiste på en restaurant i stedet for f.eks. hjemme hos ham, da der er andre mennesker og du derfor ikke er alene med denne fremmede mand. Så kan du altid smutte ud af en bagdør eller andet, hvis du ikke føler dig tryg ved ham, og han viser sig, at være en helt anden fyr end den fyr du chattede med over nettet. Lad være med at tage med ham hjem efter jeres første date, for hvis han udelukkende har taget kontakt til dig, fordi han er desperat ved man ildrig hvad sådan en man kan finde på. Også her er der ALT for mange sørgelige historier.
Men jeg synes da helt klart, at du skulle møde denne fyr, og jeg håber ikke vi/jeg har skræmt dig. Det kunne også være, at han viste dig at være din drømmefyr... - men træd varsomt i starten og lær ham lidt bedre at kende før du betror ham med noget.
Jeg håber du kunne bruge mit svar til noget. Pas på dig selv og held og lykke med på fredag ;)...
tilføjet af

Naturligvis :-)

Det er da helt naturligt at være nervøs!! Og have uro i maven!
Må jeg give dig nogle gode råd??
1. I skal mødes offentligt. MEGET VIGTIGT!
2. Du skal sørge for at nogen du stoler på, ved hvor du er.
3. lad een ringe til dig, i løbet af aftenen....
4. Vær sikker på at din date er den han udgiver sig for at være.
Knus herfra
tilføjet af

Jep.

HAR tjekket ham på Oplysningen; alles ok.
tilføjet af

God fornøjelse...

Jamen, så vil jeg ønske dig rigtig god fornøjelse! Hvis bare du har taget dine forholdsregler, så er det værste der kan ske, at dine forhåbninger ikke bliver opfyldt! Jeg krydser fingre for dig...og ønsker dig rigtig god fornøjelse....man skal nemlig huske at leve, mens man kan :-)
Knus
tilføjet af

Fillen

Shit. I morges ringede han for at indrømme nogte, at han altså er 32, IKKE 29 - men at han ikke tured sige det af frygt for at skræmme mig... Øhh ??? MÆND !
tilføjet af

Nu synes jeg...

ikke, at 3 år er noget at lyve om ,(med mindre man er 3 år for ung til at komme ind på et diskotek eller til at købe øl)så der ville mine alarmklokker ringe: Hvad kan han ellers finde på at lyve om, når han kan lyve om sådan en bagatel?????
tilføjet af

profil

Når man sætter sig ned og skriver en dating profil, er udgangspunktet vel at være ærlig. Så kan folk vælge een fra eller til som de lyster, før de vælger at skrive, og uden det gør ondt.. mine alarmklokker ringer også..
tilføjet af

hvor NAIV kan man være?

drop den date, take care!!!!
tilføjet af

Så er det jo bare at mødes...

.... så hurtig som muligt.
tilføjet af

Hvordan gik det så?

Havde han andet at lyve om?
Viste det sig at han i virkeligheden var 41 og familiefar og brugte skæg og blå briller og vejede ca 3 gange så meget som han havde opgivet i Dating-profilen?
Endte daten i en farce hvor han tryglede dig om sex og mente han havde ret til det da han havde givet dig 800kr til billetten?
Havde han i virkeligheden altid været single og var stadig jomfru?
Hvor mange gange oplevde du at han ændrede forklaring når han fortalte om sin fortid?
Var han for kikset til dig, eller bare helt den rette?
Vi vil VIDE mere!
tilføjet af

Tja...

Det gik vel okay... flink fyr, kærlig, sød, snakkende... men jeg føler mig ikke rigtig tryg ved ham pludselig... føler at han har gang i så meget andet; jeg kastede et blik på hans computer og så, at han har TO profiler på Dating, en på Hotpeople, en på Netdating, en på SMsdaters... så... måske skal jeg lige slå lidt isvand i blodet :-/
Fillen -som nok er lidt naiv.
tilføjet af

mon ikke

Det kan lyde som en god idé, håber du har det okay :-)
Desværre er ikke alle ærlige...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.