6tilføjet af

Oversættelse af dejlig sang

Jeg har pladsen på bænken og derfor har jeg oversat en rigtig dejlig sang som gør min pølse rigtig tyk og hård! Er der nogle der kan gætte hvad deter foen? Jeg har selv oversat den ord for ord. En lyjer sån her:
Vores hus, midt i vores gade Vores hus, i midten af vores vores hus, midt i vores gade Vores hus, midt i vor Faders bærer hans søndag bedste mor er træt hun har brug for et hvil Børnene leger op nedenunder Sister's sukkede i søvne Brother's fik en dato for at holde Han kan ikke hænge omkring vores hus, midt i vores gade Vores hus, i midten af vort Vores hus har en menneskemængde Der er altid noget sker, og det er som regel ganske højt Vores mor hun er så hus-stolt Intet nogensinde bremser hende ned og en rod er ikke tilladt Vores hus, midt i vores gade Vores hus, i midten af vores ... Vores hus, midt i vores gade Vores hus, i midten af vores ... Noget fortæller dig, at du har fået til at komme væk fra det Far rejser sig for sent på arbejde Mor skal jern skjorten Så hun sender børnene i skole ser dem ud med en lille kys Hun er den, de kommer til at savne i partier måder Vores hus, midt i vores gade Vores hus, i midten af vores ... Jeg husker tilbage da, når alt var sandt, og når vi ville få en sådan en meget god tid så en fin tid sådan en lykkelig tid, og jeg kan huske, hvordan vi ville spille simpelthen spild dagen væk Så vi vil sige noget ville komme imellem os to drømmere Far bærer sit søndagstøj bedste mor er træt hun har brug for et hvil Børnene leger op nedenunder Sister's sukkede i søvne Brother's fik en dato for at holde Han kan ikke hænge omkring vores hus, midt i vores gade Vores hus, i Midt i vores gade Vores hus, midt i vores gade Vores hus, i midten af vores ... Vores hus, var vores slot og vores holde vores hus, midt i vores gade Vores hus, det var hvor vi plejede at
tilføjet af

Our House...

In the middle of the streeet, our house...men hvem var det nu der sang.....blir din pølse stor og tyk af det??????
.....der kan man bare se.....
A
tilføjet af

Annie elskning

Du er edderlåsme en dejli dame ... eddermame! Jeg vil gerne vise dig hvordan man gør når man tager rigtig fat om dyret! Nå, men nu vil jeg ud og stege mine egne pølser på panden, for det er dejligt.
Ka' min dejlige dame ha' de rigtig rart!

vh.
Hr. Olsen
tilføjet af

Madness

..jeg er ret sikker på, at det var engelske firser-Madness...Hvordan kom pølsen ind i den sang???
Og så blev jeg nysgerrig over den sidste kommentar og kiggede anniehalls profil - nice billede, Annie:)) - og fin tekst, - ikke mange, der husker sufismen!
tilføjet af

Hva faen...

så skat...medication time!
tilføjet af

Nej det er sandt:-)

- Man kan også hurtigt blive udskældt da sufismen jo også indebærer troen på Allah, men siden jeg som barn så en mand, i dyb ro, vandrer langsomt og uforstyrreligt henover en lang vej skabt af glødende kul...har den haft et eller andet magisk greb i mig omkring
sindsro og tilfredshed🙂....JA det var da madness!
A
tilføjet af

...lol...

...lol
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.