3tilføjet af

OPFORDRING til LÆSERSTORM-2

Mange har læst mit debatoplæg-
OG MANGE HAR MISFORSTÅET DET!
Jeg er hverken DF'er, S'er osv. Jeg har faktisk ikke tilkendegivet min politiske holdning. Grunden til at jeg siger dette, er at det er urelevant i denne sammenhæng, om man er DF'er S'er eller stemmer på enhedslisten! Det forkerte i sagen om de to tyrkere er at ALLE partierne støtter forslaget om at nedsætte straffen for at få plads i fængslerne.
Det forkerte i sagen er yderligere at det ikke er "fucking perkere" som flere har formuleret i deres svar på mit indlæg, eller hvilket parti man nu skal støtte. Det forkerte er at to morddømte får halveret deres straf!!! Uanset om man hedder Brian Jensen eller jegsirfire dusirfem ( HI HI) skal det ikke være muligt at blive løsladt til frihed efter kun at have udstået halvdelen af straffen.
Og ja selvfølgelig bliver danskere osse udleveret fra andre lande, hvor de har begået kriminalitet. Men vel og mærket EFTER de har udstået HELE deres straf!!! Eller også bliver de udleveret så de kan retsforfølges her i Danmark. De bliver sku ikke udleveret efter kun at have siddet inde HALVDELEN af den tid de er blevet dømt, så det kan ikke sammenlignes.
Og jo de morddømte KAN vende tilbage til Danmark hvis Tyrkiet er blevet medlem af EU, da der ikke er nogen som kontrollerer deres pas, ligesom der ikke er nogen som kontrollerer danskernes pas når de rejser til hvilket som helt andet land i EU. Argumentationen for at det ikke kan ske, fordi at Peter Lundin heller ikke kan komme tilbage til USA holder ikke, da man selvfølgelig skal have visum for at komme til USA, og dermed tjekker de jo hans navn m.v.

Endeligt kan man mene hvad man vil om mit indlæg, men at kalde mig en råbeabe, som én af svarpersonerne gjorde, SER JEG KUN SOM EN KOMPLIMENT! Hvis vi ikke kunne lufte vores meninger, og sige fra når der er noget som man finder aldeles utilladeligt, hvor ligger demokratiet så henne?? Så til personen som skammer sig over os danskere som kan finde på noget så "forfærdeligt" som at sige vores mening, så bliv du hjemme og forbliv sofavælger og hav din sofamening, og én dag vil du muligvis sidde i et samfund som du IKKE bryder dig om!!!
Til slut vil jeg sige at UANSET politiske holdning, så synes jeg at det er på tide at politikerne finder ud af at alt ikke er et spørgsmål om omfordelingspolitik, og at man ikke kan tillade morddømte at slippe med en "halv" straf. Det er på tide at vi danskere viser at vi ikke finder os i ALT hvad politikerne indgår af aftaler indbyrdes!
... P.s Jeg går IKKE ind for øje-for-et-øje og vil ALDRIG sige at denne episode kan relateres til ALLE udlændinge. De personer med denne mening er smålige og snævertsynede!
tilføjet af

Du har ret

I At de ikke bare skal sidde halv tid og så ud, Næ. Og jeg mener det burde gælde alle mordere minimum 25år
Danske som Fremmede!Pædofile der voldtager børn/myrder dem!!!
Ja, jeg vil ikke beskrive den straf de sku have??
Hvad mener I????
tilføjet af

Skrib under på læserstormen her.

WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK
tilføjet af

Ud af landet med dem,

Der ingen grund til at lave vores straffe system om på grund af de to, bare Tyrkiet bliver gjort opmærksomt på deres farlighed. Vi skal i Danmark bruge mindst mulige penge på den slags mennesker. Hvorfor skal vi dog have udlanske statsborger i vores fængsel, der handler så respekt løst.
For mig er der ingen tvil heller bruge pengene, på ældre idræt og i vores skole eller andre steder.
Nej ud af vagten med dem.
Æret været mindet over Antonio Curra, der var et menneske der ville det gode tilværelsen, lad os forsat leve efter det i vores hjerter.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.