3tilføjet af

og PLING så er der allerede en trudsel

-

Første gang jeg hørte at der var planer om at optage Tyrkiet i EU må jeg indømme at jeg tænkte, bare det så ikke bliver sådan, så at hver gang der er en ting de vil have igennem og ikke får deres vilje, så vil Europa blive truet med alverdens ulykker.
Og hvad ser jeg så ...... Der er kun lige sagt ja til at begynde på optagelses-forhandlingerne, og PLING så er der allerede en trudsel. Hvad ender det mon med?
---------------------------
»Nu må EU leve op til sin opgave. Hvis vi ikke ønsker en krig mellem civilisationerne, men en forsoning, så må Tyrkiet høre hjemme i EU,« sagde Erdogan med henvisning til truslen om en konflikt mellem islam og den vestlige verden.

-
tilføjet af

sådan er det

Tyrkiet vil gerne spise kirsebær med de store = EU
Men Tyrkiet er en delt nation, mange i det østlige ossetien trækker i den anden ende, spørgsmålet om det bliver en større TRUSSEL (uden 'd' og med dobbelt-s) fra den kant mod den vestligt orienterede del af Tyrkiet.
Ja, en speget situation, jeg tror nu ikke der kommer nogle umiddelbare trusler fra mere rabiate islamister, hvis Tyrkiet holder afstand til vesten...
Sådan ligger landet, det er der ikke noget "hovsa" i...
tilføjet af

Koflikt......

Så må der det, fordi selv om så hele mellemøsten blev optaget ville det ikke hjælpe på muslimer og deres fremfærd..
Nu har jeg hørt på fred i mellemøsten i 40 år, straks man åbner for tv, hører man om forhandlinger og hold kæft, hvor er jeg træt af at høre på det, og ikke nok med det, problemet er blevet impoteret til DK, så nu er der debatter om det hele tiden.
Islam breder sig som en steppebrand, og kommer tyrkiet i Eu, er der grobund for politisk indflydelse, og snart har vi balladen.
Nu er vi da fri indtil 2015
Kili
Kili
tilføjet af

Tyrkiet er atistisk stat,

Jeg gør opmærksom på Tyrkiet er en ateistiske stat, der har en adskillelse mellem religionnen og stat.
Det er en af forudsætningerne for at Tyrkiet overhoved kan blive optaget i EU, det vil sige den enkelte borger har ret til selv vælge sin religion, eller at vil leve uden.
At det er en lovgivning der kan svær at overholde, er en anden sag, som vi kunne se DR.1 i går aftes med danske stats borger der blev sendt på genopdragelse i deres hjem land.
At jeg personligt er imod EU har ikke noget Tyrkies optagelse at gøre, men det den uoverskulighed som EU er en konsekvens af. Samt når vi i Danmark har store problemer med at sikker vores egne lands borger deres retssikkerhed, hvordan kan man så gøre sig illusioner omkring, at kunne gøre det inde for EU forekommer mig absurt.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.