4tilføjet af

Obama i nyt våbensalg til 300mia.kr.

Vinderen af Nobels fredspris storsælger nyt krigsmateriel til diktaturet Saudi Arabien for godt og vel 300mia.kr. Også Pakistan og Israel får nye leverancer så konflikten i mellemøsten kan opretholdes.
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/09/14/022232.htm?rss=true
tilføjet af

Ja - det var en god ordre

Nu får Obama nogle penge ind på kontoen, som kan hjælpe på den skrantende, amerikanskje økonomi.
Godt gået, Barack!
tilføjet af

Obama er jo muslim

Hvad er der galt i at hjælpe sine åndelige ligestillede?
tilføjet af

De Blanke

Har demokratierne erhvervet sig en smådebil militær narkomani ?
angående måden man behandler palæstinensere på så burde man overveje om det er hensigtsmæssigt sådan at undertrykke hellere end at forholde sig til fx Den Internationale Humanitære Lovgivnings bestemmelser; implicit i undertrykkelsen af nogle ligger også en undertrykkelseskultur af international lovgiving, af kristne kulturtraditioner og sådan noget; hvilket på længere sigt kan medføre en kulturel illiminering af den kristne samfundsorden❓
Uretfærdighed; kan alment ikke betale sig. (men for at sympatisere med en sådan påstand fordres både uvildighed og intelligens)for at efterleve etiske samfundsprincipper kræves vel endnu mere; noget efterretningstjenesterne måske ikke besidder den nok omfattende viden om eller forståelse for.
Efterretningstjenesterne i vesten har efter anden verdenskrig mere fokuseret på at sikre kapitalisemen, liberalismen og forebygge en kommunistisk totalitarisme; end fx at forhoindre social nød, skilsmisser, incest, forurening, og udenrigspolitisk uretfærdighed og nepotisme ang krigsforbrydelser og menneskerettighedskrænkelser af personer som har kritiseret ikke så meget jøder og jødisk kultur, men zionismen.
Og det uden at klargøre hvad zionismens konsekvenser er eller kan blive.
Det er humant at skelne at tage stilling og se ulemper og fordele, definere uretfærdighed såvel som retfærdighed; kan zionismen eller skal zionismen forsvares for enhver pris, vil det medføre at man skal forvare både illegal besættelse, illegale bosættelser og hele det samfundsmæssige bagland der sikrer disse forhold; man skal forvare uretfærdighed; hvis illegal besættelse og illegale bosættelser ellers er at betragte som uretfærdighed.
tilføjet af

Alternative Skoler

i følge rygterne forbyder besættelsesmagten at gazanerne opfører nye skoler, nogle af de gamle skoler er besættelsesmagten jo kommet til at ramme med de der f16 flyvemaskiner der kan rammer fx skoler med de der f16bomber eller flygtningelejre; de har det ikke let ; besættelsesmagten.
Men udover at besættelsesmagten pålægger strenge uanstændigt strenge restriktive reglementer vedrørende tilladelse af import af nødhjælp og andre varer så bestemmer besættelsesmagten altså også at der ikke må opføres kommuneskoler; så det bliver jo nok derved flere koranskoler og kristne skoler

http://en.rian.ru/world/20101024/161066944.html
http://english.irib.ir/news/middle-east/item/67017-israel-blocks-school-building-in-gaza
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.