1tilføjet af

Nye folk til Brøndby

Jeg så i går at en såkaldt "ekspert" har udtalt sig om, at Brøndby er nødt til at forstærke sig på minimum 3 pladser for at få succes i kvalifikationen til CL.
Jeg vil dog gå så langt at sige, at der skal endnu flere folk til! De folk på det nuværende hold, der holder niveau og hiver de andre op er folk som Elmander, Retov, Kahlenberg, Nielsen og Agger. Alle de andre er udemærkede støttespillere, men ikke folk der gør det muligt for Danmark at få lidt point tilbage i europæisk regi.
Nu er det selvfølgelig nemt at sige at Brøndby bare skal gå ud og købe 6 nye spillere til mange millioner, men hvis de ser sig lidt omkring er der faktisk kvalitetsspillere til rådighed for meget billige penge.
Mit bud på en billig tilgang til de forskellige pladser er; Peter Skov Jensen i målet, Thomas Helveg til højre back, Niclas Jensen til venstre back. Hjalte Bo Nørregaard til defensiv midtbane, Thomas Rasmusssen til venstre midtbane(Kahlenberg kan måske flyttes til højre side) og så en ung komet som Simon Bræmer helt i front.
Alle de nye har det tilfælles at de er billige pga. kontraktudløb, nedrykninger eller manglende spilletid og desuden er de alle inde omkring landsholdet. For Danmarks skyld og chancer i CL burde de og Brøndby indlede et samarbejde så vi kan få Danmark tilbage på det europæiske landkort rent fodboldsmæssigt.
Jeg ved at det kan være svært at køre et nyt hold ind med 6 nye spillere, men i dansk målestok er der tale om kvalitetsspillere som burde kunne løfte holdet og den opgave som Danmark står overfor. Tænk en startopstilling (næsten som landsholdet...)
Skov Jensen - Helveg, Jensen, Nielsen, Agger - Retov, Nørregaard, Elmander - Kahlenberg, Rasmussen, Bræmer.
Umiddelbart et bedre bud end det Brøndby kan mestre pt. efter min mening!
tilføjet af

Bræmer...???

Er nu ikke helt sikker på at Bræmer er stærk nok til CL selvom han er varm for tiden. Skal vise sit ellers høje niveau over længere tid for at kvalificere sig til dit "drømmehold"...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.