6tilføjet af

NU ER DET SLUT MED SIDDE ALENE.. LÆS HER OG VÆR MED!!

Vi er nogen herunde som i natte timerne alene.. ikke fordi vi ønsker det.. men sådan er det bare.. personligt sidder jeg og arbejder på en raport til min chef efter en stor handel.. jeg er tilfreds med mit arbejde.. med mig selv.. det har givet mig meget at knokle hårdt.. og jeg kan li det.. jeg giver mig selv så meget at jeg føler jeg er ved at gå i stykke.. but it pays of.. en rolle med folk under sig og en god løn... VÅGN OP.. nu kommer vi til den sjove del.. sidder du og keder dig, er du ensom.. mangler du en at skrive med.. skriv dit navn/dæknavn og din email her, og så lad så gøre noget ud af det.. vi er nogen herude som har lysten til at møde jer.. :-)
Raven
tilføjet af

I See.............

Fair du mener det!
Normalt sidder jeg oppe til langt ud på natten, og det er selvom jeg skal op tidligt næste morgen! Det er ikke fordi jeg Vil sidde oppe, og fordrive timerne på mig selv og mine tanker, naa ville da meget hellere sove! Men tankerne, der suser omkring, gør det umuligt for mig at sove! Hader og ligge i sengen, i flere timer, vender og drejer sig, gør alt for og holde tankerne væk men alligevel vinder de! Altså Tankerne!!!
Til sidst, opgiver man og kæmpe mod, man har mistet magten, og man kan Kun vente og vente, til øjnene selv overgiver sig!!!
Ja, jeg er MEGET alene, har været det i LANG tid, men det er IKKE fordi jeg vil, eller ønsker det! MEN jeg har forsøgt at "Bryde igennem", men det er ikke lykkes!
Jeg er kommet dertil, hvor jeg ikke aner hvad jeg skal gøre, for at komme ud af dette!
Og vil kalde Dette for Helvede, for det er hvad det er for mig! MEN jeg har ikke selv valgt det, tværtimod, er det ens "kære" der driver en længere og længere ud! Til sidst, holder (kan ikke sige Man) men JEG mig for mig selv!
De alle siger, det ikke kan være så svært at leve i min krop, de siger de forstår! Men hvor er de?!? Dem der forstår!!
Mine tanker skræmmer mig, men jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, længere!!!
Jeg kan blive ved, og ved, og ved....... Men jeg gider ikke! Gider ikke længere forsvare, undskylde, og/eller lade folk gi mig dårlig samvittighed over, den jeg er!!! Selvom jeg MÅSKE inderst inde ikke engang bryder mig så meget om mig selv!!!!!!!
Men VÅGN OP ???
HALLO - jeg persomligt, har mærket, efter man har skrevet utallige "indlæg" her på sol, at folk, eller MANGE ikke er eller vil hvad de siger!!!
Men også mange har det ligesådan, og for mig, og mange andre, kan det være temmelig svært, bare og mødes/skrive med en!!!
Den "sjove(??)" del:
Synes det er pragtfuldt, det du prøver på!!! Men stadig vil man sidde alene... (?!?)
Men det er jo ikke sjovt! Langt fra!
Måske jeg har misforstået noget, måske ikke! Men det eneste jeg ville, var vel og lette mit "Hjerte", og mine tanker en søndag eftermiddag, hvor sandheden er, at det kunne være xtremt nice, man havde en og snakke med!!!
Men ska så sige: der findes mange sjæle på alle de der messenger osv man ka ha! Men alligevel, forstår de jo heller ikk!!
Tror faktisk, hvis man må være ÆRLIG, at netop det jeg har skrevet, bliver forstået forkert, MEN dette var kun "ord" fra "en" LostSoul, og IKKE andet!!!
Peace In Mind
LostSoul!
tilføjet af

Igen......

Måske man Burde have læst et andet indlæg, inden man skrev her.............
Men alligevel..... Du må ha' et stort hjerte!!!
LostSoul!
tilføjet af

Det har vi jo alle..

Jeg tror.. lidt alle har et hjerte.. men vi, i en travl hverdag glemmer det lidt.. og glemmer at vise at vi egentlig bekymre os.. og tænker på folk rundt om os... hvad siger du❓og.. hvorfor navnet "lostsoul"
tilføjet af

tjaa...

Hvad jeg siger❓Til hvad ?
Klart har alle et hjerte, men det er langt fra alle der "bruger det rigtigt"!
Hvis altså, "Rigtigt", findes i dagens Ordbog!!!
Hvorfor LostSoul???
Fordi, jeg er total LOST!
Har prøvet alt
gjort alt
for og "komme ud" af dette Helvede!!!
Men intet virker!
Føler ikk der er mere tilbage til mig!
Det er utroligt hårdt, og sidde for sig selv
hele tiden, men når jeg ikk længere orker at gøre noget, er det svært!
Mange har svigtet mig, hvor jeg havde brug for dem, men alligevel var jeg der altid for dem!
Vil man vel ikk finde sig i, altid!!!
Ved ikke hvor og hvornår det gik galt, eller også, måske gør jeg, men at leve i denne krop, med disse tanker er langt fra rart, så LostSoul? Jaaaa det er mig!!!
Jeg føler, min sjæl er tabt, et sted, hvor den ikke igen kan samles op!
Og så er det netop, man kan bruge dem med det "rigtige hjerte", men det ser ud til, de ikke findes nogen steder... I hvert fald ikke der hvor jeg har ledt, og søgt!
Jeg siger ikk dem med det rigtige hjerte ikk findes, de findes bare ikke her hvor jeg er...
Igen føler man, det ikke hjælper noget, og forklare noget så svært, som ensomhed!
Kan ikk forstå hvorfor så meget er så svært!
Men nogen ting skal man bare ikk forstå!
- (Skal man(?!?)) -
LostSoul
peaceInMind
tilføjet af

Gråd i stemmen....

Jeg er fuldstændig målløs.. og jeg er virklig ked af det på dine vegne, men lad os prøve at starte et sted, min email er root@acmegruppen.dk, vil du ikke være sød lige at skrive en besked, jeg vil virklig gerne prøve at hjælpe dig... om end ikke andet.. kunne du risikere at få en ny ven❓*s*
Der er så meget jeg gerne vil skrive, så mange ting jeg gerne ville have sagt.. men de sidste par breve har taget modet lidt fra mig.. der er så mange triste sjæle heroppe, det er så overvældende...
En opfordring til alle, kom ud af skabet.. dialog åbner mulighedder.. jeg har lagt min mail i denne besked.. og den er åben for alle..
Raven
tilføjet af

Et par strø tanker...

Du siger man stadig sidder alene.. hvad stopper dig fra at mødes med en herfra❓Ja.. jeg er mand.. og møder også mænd herfra.. jeg møder også kvinder.. nogen gange for en romantisk dinner.. andre for blot at få nye venner..
Raven
Ps.
.. ja.. jeg prøver.. men det er op til dig om du har tænkt dig at tage mod tilbudet...*s*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.