5tilføjet af

Nogen der vil hjælpe..?

Hej..
Jeg er en pige, lige startet i 9. klasse..
Jeg har lige fået at vide idag, at jeg skal i praktik i uge 38..!!
Så jeg mangler nogle foreslag til, hvad og hvor jeg kan komme i praktik henne.. Foreslaget skal helst kunne dække sønderjylland, da jeg skal køre med bus/tog.. Så det duer ikke at I evt. foreslår noget som kun findes ovre i KBH eller på Fyn, for der kan jeg ikke komme over..
Men ellers så bare kom med ALLE de foreslag i har, for jo hurtigere jeg søger praktikplads, jo større er chancen for at jeg får det..!
Jeg er ligeglad med hvad det er..
Mange knus og kram Nicki.. :)
tilføjet af

Hvad kan du tænke dig?

Hej Nicki
Hvad kunne du tænke dig at prøve?
Jeg synes du skal begynde med det spørgsmål og så gå videre derfra.
For vi her på debatten kan godt komme med gode råd om hvor og hvad du kan komme i praktik som, men hvad gavner det dig?
Meningen med en praktik er at afprøve sine ønsker, og hvis du f.eks. har en ide om at du gerne vil uddannes til dyrlæge, ja så er det en dyrlæge du skal ha´ fat i nu hvor du skal i praktik.
Sæt dig og skriv 3 ønsker op. Grib så telefonbogen eller nettet og find ud af om der er nogle steder i dit lokalområde der matcher dine ønsker. Ring - eller endnu bedre - tag ud til dem og spørg så om du kan komme i praktik.
Hvis det ikke giver pote, så tænk videre og skriv 3 ønsker mere osv.
Held og lykke
Hilsen faglæreren
tilføjet af

Forslag

Hej Nicki pigen!!
Det er lidt svært, også når man ikke ved hvadfor en type du er. Men hvad med en dyreforretning, så kan du gå og nusse om alle de søde dyr?? Eller hvis du er meget aktiv, kan du søge i et træningscenter, der ligger vist nok en Hard Work studio i Graasten....tror jeg...
Jeg var selv i praktik i Kastrup Lufthavn da jeg gik i niende(nu er jeg 24) og det var rigtig spændende, da jeg fik en masse områder at se. Men sørg for at finde et alsidigt praktik sted og ikke en bager eller en anden dum lille forretnig, for så bliver det hurtigt kedeligt...
Men håber at jeg kunne hjælpe bare lidt.
Håber du finder et fedt pratik sted!!
Knusser Kimie
tilføjet af

Hej.

Jeg kunne godt tænke mig at være noget der har med unge mennesker at gøre.. socialrådgiver, psykolog osv.. Eller børnehavepædagog..
Men kan man komme i praktik som socilrådgiver og psykolog..? - Hvis ja, hvor skal man så spørge efter en praktikplads..?
Mange knus - Nicki.. <3
tilføjet af

Tænk dig om

Jeg synes du skal stramme dig lidt op, for med den indstilling så kommer du ikke i praktik nogen steder.
Man kan da ikke skrive at man er ligeglad med hvad praktikken går ud på.....!!!!!
Det er din eneste change for finde ud i hvilken retning du skal gå eller ikke skal gå. Du skal søge i praktik som noget du meget meget gerne vil beskæftige dig med senere, du skal ikke i praktik med noget som fuldstændig fjerne din lyst til alt hvad der hedder arbejde i fremtiden.
tilføjet af

Hold da kæft..

jeg har da ikk bedt dig om svar.. vel..??? skrid dog.. mongol.. har forresten fundet et sted, men hvis de - og jeg skrev DE, ikk DIG - foreslog et sted, som jeg syntes kunne være sjovere at prøve, kunne det være en mulighed.. ikk..?! mongol..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.