1tilføjet af

Nøjagtige Inform. - Fup eller Fakta..!

.........ftg skrev:
Vigtigheden af nøjagtige informationer

Jeg giver ftg 100% ret i, at:
Internettet er til at bruge, men med stor omtanke, Det er klart, hvis man 100% UKRITISK HOLDER SIG TIL > EN < KILDE, SÅ ER DET FOR DUMT og FORDUMMENDE, ....OG DET ER SÅ uanset om det er internettet eller HVOR MAN HENTER sine informationer fra, SÅ ER >EN< KILDE NÆSTEN med sikkerhed = en meget stor chance for ---->>>FEJLINFORMATION.
DERFOR når jeg finder noget på nettet der kan bruges, som f.eks. nedenstående om:
JV-aktier i PHILIP MORRIS - VÅBENFABRIK - JV FN-NGO medlemmer samt ALLE ANDRE OPLYSNINGER JEG LÆGGER IND, TJEKKET OG DOBBELTTJEKKET....Og så helst en gang til, hvis det er muligt -
Er jeg i tvivl om lødigheden af en information, BRUGER JEG DEN ALDRIG...
Det er enormt vigtigt, når man kritiserer andre, at VALIDITETEN AF OPLYSNINGERNE KAN STÅ FOR EN RETSSAG....!
ftg's Nøjagtige Informationer kommer fra:
- Jehovas Vidner...........????????

I nedenstående viser jeg (jalmar) hvad Jehovas Vidner TILSYNELADENDE mener med Nøjagtig Information...!

PROFETIER & NØJAGTIGTIG INFORMATION...!!!
Siden slutningen af 1800-tallet, har Jehovas vidner Informeret/PROFETERET om, at "Harmageddon" ville omvælte den nuværende verdensorden - Og Teokratiet ville blive indført (Gudsvældet med Jesus kristus som hersker, og Jehovas Vidner som hans Vasaller) 1914 - 1915 - 1925 - etc... i vores tid 1975 omkring 1990 - - og senest ved Millennium sagde nogle,....... og nu kører de igen.......!!!
Re.: NØJAGTIGE INFORMATION.......????

TOBAK & NØJAGTIG INFORMATION...!!!
For JV'erne er TOBAK strengt forbudt.....Men det ændrede ikke noget ved, at Indtil Hovedkontoret blev taget med "bukserne nede", med en ordentlig stak PHILIP MORRIS Aktier, som man undskyldte mange gange at man havde (tjent styrtende på) ...
Re.: NØJAGTIG INFORMATION....?????

VÅBENFABRIK & NØJAGTIG INFORMATION....????
...I 200? var der en der faldt over en mærkelig aktiepost/ejerskab med over 50% tilknytning til Jehovas Vidner, nemlig en VÅBENFABRIK...Rygtet siger at enten er den solgt i 2005/6 eller også........?
Re.: NØJAGTIG INFORMATION.......??????

FN & NØJAGTIG INFORMATION....!!!
Jehovas Vidner har altid talt om FN som "The Wild Beast", og at deltage i POLITIK VAR UTILLADELIGT....i 2001/2 kom SKANDALEN...Jehovas Vidner havde været aktive i FN, som NGO'ere siden 1991/2...Mange og store undskyldninger faldt..samt lovning om bod og bedring.....MEN Jehovas Vidner har stadig 2 NGO'ere og en Vagttårnsmand blandt sine AKTIVE medlemmer......(det siges fra JV, at der er slækketr på reglerne......????
Re.: NØJAGTIG INFORMATION......???????


Undertegnede er selvfølgelig i besiddelse af BEVISER PÅ OVENSTÅENDE.....112% pålidelige beviser......Ikke kun fra EN ENKELT KILDE, (som f.eks. Jehovas Vidner) .......MEN fra mange forskellige pålidelige kilder.......!
Eksempler:
Våbenfabrikken / Philip Morris blev selvfølgelig tjekket op hos det der i USA svarer til det danske "AKTIESELSKABSREGISTERET".....!

JV'og WTS som NGO'ere i FN er selvfølgelig blevet verificeret hos FN.........!

Med hensyn til Jehovas Vidners fantastiske og Eventyrlige PROFETIER om "Harmageddon"...findes der simpelthen så mange beviser FRA Jehovas Vidners egne publikationer, selvom de benægter dette på grund af noget de i RAMME ALVOR kalder:

"NYT LYS"....=....Hver gang JV får.........."NYT LYS"........Gælder det de sagde sidst IKKE mere....?

SE DET KALDER JEG SGU NØJAGTIG INFORMATION....altså lige det der med "NYT LYS"...!

ftg skrev...................nedenstående!!!!
Det kan være svært at få det rette billede af forskellige begivenheder og emner. Regeringer og firmaer fortæller måske kun halve sandheder. Massemedierne lover ofte at de vil være objektive i deres nyhedsformidling, men de holder ikke hvad de lover. Læger giver ikke altid fuld information om bivirkningerne ved den medicin de giver. Hvordan kan man få fat i pålidelige oplysninger? etc... resten kan ses hos ham selv
==========================================SLUT....!
Prøv at lægge mærke til, når ftg endelig kommmer med en form for beviser på hans udgydelser, er de i 99,99% af tilfældende, produceret af............ Jehovsas Vidner.......Sørgeligt .. men SANDT!

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

er der fordomme til JV?

det er jo et meget godt spøgsmål, men desvare viser det sig at der er noget om snakken, i alle de tilfælde man snakker om der kunne være snakke om fordomme.
som at holde hånden over pædofali, eller om falske profetier, som våben fabrikker, udstødelser..
må ikke holde fødselsdage....
missioneren fra dør til dør.
http://www.youtube.com/watch?v=yPRITTmnYFE
eller om de er en sekt?
alle disse ting, høre du naturligtvis ikke om hos Jehovas vidners private hjemme side, da de udstøder alle der, prøver at få retfærdig rettergang for et af Jehovas vidner, om det så er en der er pædofil ramt, så bliver de udstøt!
retfærdigt? aldrigt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.