27tilføjet af

når jeg handler i butikken.

jeg er ligeglad om folk render rundt med et kors, en kalot el. et tæppe på hovedet.
det står mig frit at vælge en anden butik/kasse, for der findes stadig(endnu da)butikker uden arabere!!!
tilføjet af

ved du

hvad er formålet med at nægte at handle hos en udlænding...det er jo ikke deres religion du kører men firmaets varer...du kræver jo heller ikke en straffeattest hver gang du handler i en butik for at se om salgsassistenten er røver, pædofil, stofmisbruger eller lignende...og du ved heller ikke om han har vasket hænder under hans sidste toiletbesøg når han kører dine æbler igennem båndet
tilføjet af

Med eller uden slør...

HVad er forskellen om man har slør på eller ej. Så længe man ikke tilskadeliggør andre, så skal der være ytringsfrihed.. jeg forstår da heller ikke frankrig.. de laver bare mere og mere ballade, selvom det ikk er det vær´..!!!
tilføjet af

Kinasko

Hvis der er forskel for den der bærer sløret, kan man da ikke fornægte de resterende i at finde en forskel i slør/ikke slør.
Hvor er slør-tilhængeres tolerence, overfor folk der ikke ønsker slør i butikkerne?? Denne tolerence findes ingen steder.
Kender i historien om de kvindelige kineseres fodtøj? (Det fodtøj der ødelagde deres fødder, for at gøre dem små/skønne).
De fleste mennesker, kan forstå anti-patiet overfor disse sko. Er der den store forskel, på sløret og disse sko? I begge tilfælde handler det om at mænd, påtvinger kvinderne at bære en kvindekrænkende beklædning. Og denne primitive handliong, har vi for længst overstået i Danmark.
tilføjet af

Æbler & Shell

I 1980'erne nægtede mange at handle hos Shell, fordi de brød isoleringen af Sydafrika. I 1990'erne nægtede mange at handle hos McDonalds pga. deres personalepolitik. osv osv.
I dette årti, er vi mange der nægter at handl hos den befolkning hvor vi ved:
1.at der snydes med moms.
2.At den ansatte med stor sansynlighed arbejder sort(og evt. ingen opholdstilladelse har)
3.At butikken ikke kender det danske ønske om køkkenhygiejne, håndtering af madvarer osv.
4.At skiltningen er henvendt på arabisk, og dermed ikke hendvender sig til dansktalende kunder.
5.at indehaveren går hjem og undertrykker sin familie efter lukketid.
6.At indehaveren ikke kan lige Danmark, men ønsker at lave det om til en arabisk stat.
7. At indehaveren ALDRIG kunne finde på at ansatte en hvid dansker.
8. Find selv på resten...op til 100*S*
Nej vi spørger ikke efter straffeatester, Men da vi efterhånden ved hvad kvindens tørklæde står for - er det svært at ignorere en kvinde der sender stærke signaler til kunderne, via sit tørklæde! Havde den pædofile et skilt om halsen der kendetegnede ham, ville vi heller ikke bruge hans butik. (Du startede selv sammenligningen)
Apropos æbler:
På danske flygtningecentre, er der et minimalt forbrug af toiletpapir. Der udskiftes meget få mængder på toiletterne. Jeg har hørt rygter om at det er pga. at muslimer ikke benytter papir, men istedet hånden+en vandflaske.
Ailyah, er det sandt at muslimer ikke bruger papir❓Spørsmålet er ment seriøst...
tilføjet af

hvordan

hvad mener du med at bruge papir...i hvilken forbindelse??
tilføjet af

ups

ok fik lige læst det igen
Nej det er ikke fordi man ikke må, det er mere fordi man ikke er vant til det....
Fra de muslimske lande bruger man normalt vand og sin hånd til at rense sig efter toilet brug...papir i sig selv er ikke renligt nok, man får det tørret men ikke renset sig ordentlig...ligesom man også er nødt til at gå i bad for at blive ordentlig ren..det ville jo heller ikke nytte bare at glide et håndklæde over kroppen
tilføjet af

Langt ude

Jeg er træt af, at religion og retten til at praktisere den, skal gå før alt andet. Det er ok at fornægte en fyr med langt hår, folk med piercinger, tatoveringer, hanekam osv at arbejde i sin butik. Men når det gælder tørklæder og lignende, så er det noget helt andet. Uha, så kan man lige frem blive dømt for at fyre dem, hvis de nægter at tage tørklædet af.
Og jeg synes det er endnu et tegn på at mange muslimer er tilbagestående, når de bruger hænder og vand efter toiletbesøg, istedet for papir. For det er for urent?! Vorherre bevares!
tilføjet af

ruller med øjnene

det er da ikke papiret i sig selv der er urent, men derimod sikre det andet en bedre fjernelse af bakterierne, tror ikke ret mange læger ville være uenige med mig, men du vælger at tolke tingene på den måde der får alle andre en din race til at fremstå som værende under dig...hvorfor så prøve at sige noget... nogen folk er udenfor pædagogisk rækkevide ligemeget hvor hårde anstrengelser man gør sig
tilføjet af

Hvem.

Uden for pædagogisk rækkevidde? Det har du da så evig ret i!
tilføjet af

jeg ved

hvad jeg gør, hvis jeg handler hos en etnisk-grønt-pizzaria eller kiosk, og det ved du sikkert også Alanya: statskassen bliver igen snydt for både moms og afgifter. Jeg arbejder selv i told og skat, og utallige er de gange, hvor staten skal hente sin andel, og forretningen er "desværre" lige solgt til en "fætter". Eller som en af mine bekendte som har en forretning på Nørrebrogade har oplevet, igen og igen at blive tilbudt store summer for at sælge sin lille forretning. Jo, det er vel nok godt at alle de arabere kom herop og berigede vores Verden, hvad skulle vi dog have gjort uden dem!
Du er så ung, men jeg kan fortælle dig, at på hospitaler for bare 20 år siden, var det normalt at der stod sodavand, saft og kager fremme. Så begyndte de skide arabere at vælte ind på hospitalene, een var syg, og et følge på 15 kunne jo rydde et bord for læskedrikke på et øjeblik..... Nej, I vil have, have, have og intet give igen! Ja, jeg forstår godt I snakker om ære!!
tilføjet af

Så Pizza-manden

har rent faktisk haft lapperne rundt i måsen, inden han maser pizza-dejen rundt på bordet. Sguda ikke noget at sige til pizza giver diarré.
tilføjet af

toilet

Det er da forhåbentlig ikke rigtigt, at muslimer bruger deres hænder istedet for papir?????
Hvis det er rigtigt, det tror jeg nu ikke, så er det da det værste svineri der findes, tænk hvad der sidder under neglene pu forpokker nu vil jeg aldrig
handle i sådan forretninger.
Aaliya, det må du af-eller bekræfte.
tilføjet af

det...

man renser da også hænderne bagefter, renlighed er utrolig vigtig, kender også mange pizzariaer hvor medarbejderne ifører sig handsker ved tilberedning...noget som i mine øjne burde være påkrævet alle som håndtere levnedsmidler
tilføjet af

men

det kan være svært at forestille sig, at den mand der tydeligt viser at han ikke lægger vægt på den personlige hygiejne(beskidte negle, svedlugt, fedtet hår m.v.) skulle være særlig omhyggelig med at desinficere hænderne efter wc besøget.
Og da sundhedsmyndighederne gang på gang konstateter at køkkenhygiejnen er gal i pizzariaerne, tvivler jeg på at hænderne skulle være renere??
tilføjet af

uha for en lummer én*S*

"papir i sig selv er ikke renligt nok, man får det tørret men ikke renset sig ordentlig...ligesom man også er nødt til at gå i bad for at blive ordentlig ren..det ville jo heller ikke nytte bare at glide et håndklæde over kroppen"
Hvem skrev ovenstående, og forsøgte med disse ord at hævde at muslimeres metoder er bedre og mere hygiejniske end danskeres?
Det var dig Aaliyiah der forsøgte at få "alle andre en din race til at fremstå som værende under dig"
Min kommentar til denne debat er:
Måske bliver måsen renere ved at bruge fingre/vand fremfor toiletpapir - Men fingrene, som er i direkte kontakt med numse+afføring er efter et toiletbesøg direkte ulækre og urene! Så hellere en små-lummer mås, den er der trods alt ingen der skal spise af!
tilføjet af

jeg kan

ikke svare for alle, fortæller bare hvad islam lægger op til
tilføjet af

nå?

du nævner islam. Er det religionen der foreskriver denne metode(fingre og vand)?
tilføjet af

nej

ikke umiddelbart, men det giver et renere resultat og renhed er vigtig
tilføjet af

?????

Så du mener altså, at muslimske mennesker er mere rene og hygiejniske end danskere?
tilføjet af

men

spørg dig selv....
når du har været på toilet tører du dig med papir...men når du har tørret dig så vasker du dine hænder med vand og sæbe...bakterierne er ekstrem farlige man burde ikke tage let på hygiene
tilføjet af

med fare for fejlfortolkning...

nej jeg mener at der er metoder muslimer benytter som er mere hygieniske...men tag ikke mit ord for det prøv at spørge en dansk læge om han vil anbefale at fjerne ekskrementer med papir eller med vand, det handler ikke om der er nogen der er renere end andre men om hvilken metode der i dette tilfælde er bedre
tilføjet af

hej tvilling

Ville det betyde noget hvis folk rendte rundt på gaden i kkk kutter? Hvorfor det er jo bare et stykke stof??? Er det fordi et dette stof står for noget specielt, at man ikke vil have de hvide kutter i gaderne, ja ik?!
Måske årsagen er den samme når der tales tørklæder. Frankrig laver ikke ballade, de prøver at undgå den, derfor har de vedtaget den nye lov. Smarte muslimske piger i frankrig, har istedet valgt at gå med paryk. Og det er da genialt, de skjuler det hår som mænd ikke må se, og samtidig gør de det uden at reklamere for deres religion.
tilføjet af

?????

Når man bruger papir, vasker man efterfølgende hænder for "en skkerheds skyld". Hånden har trods alt været i nærheden af en masse møg. Men når hånden har været i direkte kontakt med afføring, er det ikke nok at vaske efter med vand og sæbe. Eks. colibakterier overlever og kan gøre folk syge. Og hvad der gemmer sig under neglene, tør jeg ikke tænke på.
Mht. at spørge lægen, tror jeg han vil dele synspunkt med LINK:
"Måske bliver måsen renere ved at bruge fingre/vand fremfor toiletpapir - Men fingrene, som er i direkte kontakt med numse+afføring er efter et toiletbesøg direkte ulækre og urene! Så hellere en små-lummer mås, den er der trods alt ingen der skal spise af!"
Og den urene danske bagdel, bliver som regel vasket minimum én gang om dagen. Så der vil ikke udvikles gener og bivirkninger under normale forhold.
Jeg tror ikke du får succes i dit forsøg på at få den danske/europæiske metode til at virke uren. Vi ved om nogle, hvad hygiejne betyder.
tilføjet af

åggg

bakterierne bliver siddende i undertøjet..smider du undertøjet før du går i seng og vasker du hænderne efter det....vasker du hænderne efter du har sorteret vasketøjet for der har du også underbukserne i hænderne, vasker din mand sine hænder efter at have givet dig et nap i den smålumrende bag under dynen...hey no problem jeg har min måde du din
tilføjet af

Ja vi har hver vores måde

Men vi skal spise maden tilberedt at numsefingrene, du slipper for at rode i vores vasketøj.
Lad være at beskylde OS for at være urene!
tilføjet af

haha slik på den

føj
tilføjet af

muslimer og hygiejne

Jeg er ret sikker på at lægen vil anbefale papir OG vand MED sæbe som stort set alle vantro bruger.
Bruger man papir før vand/sæbe er der meget lidt at vaske af.
Så konklusionen må være at vi vantro har en langt bedre hygiejne end de muslimske skrifter foreskriver.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.