26tilføjet af

Når folk får GRIMME GRIMME svar

Kan folkene på Sol ikke slette de indlæg?
De må da kunne se hvilken pc der har skrevet det pågældende indlæg.... via IP-nr og lign.
Jeg synes der er mange grimme svar, til folk der spørger helt uskyldigt om div. ting. Men så er der lige en der skal svine til.
Hvorfor skal det hele gøres til noget grimt? Og ikke være et sted man kan komme og være...med eller uden spørgsmål andre ikke kan lide....
tilføjet af

Ja,

man kan håbe der begynder at være en mere venlig stemning.
tilføjet af

mange fortjener

men sol kunne da godt læse det igennem og slette det værste
tilføjet af

Du skal klage over deres indlæg

Hvis du klager over et indlæg her på sol.dk, så vil jeg vædde med at inden der er gået 24 timer så har indlæget været læst af en som har rettighedderne til at slette det.
Problemet er bare at hvis én person skal vudere om et indlæg efter hans/hendes mening er i orden eller ej, så kan personen nemt komme til at slette et indlæg som andre personer muligvis ikke ville ha noget imod at læse.
Derfor mener jeg faktisk at der er ved at være en uskreven regl der siger at "et indlæg er kun upassende hvis det direkte kun er skrevet for at gøre nar med folk på sol.dk".
Dvs. At et indlæg som: "Jeg hadder bøsser". hvor det er det eneste der er skrevet, vil blive slettet.
Derimod vil et indlæg som: "Du holder med venstre. Så du er bare dum". ikke blive slettet, da det nu engang er personens holdning. (Gælder kun hvis det er et svar på en tråd).
Stod det til mig, så ville der også blive slettet langt flere useriøse indlæg end der gør nu. Men jeg har desværre ikke retighedderne til at slette alle indlæg på sol.dk :)
Men ser du et useriøst indlæg, så prøv at klikke på "klag over dette indlæg", og sker der ikke noget inden for en passende tid, så kan du altid skrive en mail til mig, så skal jeg nok tage det op til debat med nogle af dem som styrer sol.dk.
Ang. det med ip-adresser så er det ikke noget som kan benyttes i praktis for hvis en person nu sidder på aats (Aalborg teknisk skole) og skriver et indlæg, og man så herefter blokker ip-adressen fra sol.dk så betyder det at alle de andre 3500 elever ikke kan skrive på sol.dk længere.
Men jeg syntes som dig at der er alt for mange useriøse svar her på sol.dk, men desværre så er det jo bestemt fra højere magter hvilke indlæg der kan kaldes "useriøse".
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
E-mail: Solen@datauddannelse.dk
tilføjet af

Jeg tror en del er børn,

Hej Pigen 27,
Det er selvfølglig ikke rart at få et flabet svar, hvis man spørger andre om hjælp eller råd, men man kan kun gøre som Redhack skriver klage over indlægget.
Ellers må du folk prøve på at være ligeglade, og prøve kun at forholde sig til, den positive respons de får på deres indlæg. Jeg selv klaget over nogle indlæg som jeg fant for langt ude, og nogle er blevet fjernet andre ikke. Men ellers håber jeg da, du forsat vil skrive indlæg her på debatten.
Mvh.
tilføjet af

Grimme svar

Grimme❓kræver ofte grimme svar,det er det eneste de som stiller grimme svar fatter.
Anonym.
tilføjet af

Øhhhh

"det er det eneste de som stiller grimme svar fatter."
... hva' betyder det lige? Du mener vel at man stiller grimme SPØRGSMÅL? Nu handler indlægget ganske vist om folk der stiller fornuftige spørgsmål, men som alligevel bliver tilsvinet fuldstændig uprovokeret af typer som dig, der absolut ser nødvendigheden i at svare negativt på et hvilket som helst indlæg. Hvorfor holder du dig ikke bare væk, hvis du synes det er uinteressant? Er du så glad for at høre dig selv og læse dit eget indlæg, at du absolut SKAL ytre din mening alle vegne også selvom den ikke har en pind med det oprindelige indlæg at gøre?
Synes forfatteren til denne tråd har fat i noget essentielt ved dette debatforum - har set flere verbale tilsvininger af folk der har stillet fornuftige spørgsmål - og nej, ikke velbegrundede eller nogle hvor folk har en anden mening de giver til kende, men derimod ting som du er for klam og ulækker og ingen vil have noget med dig at gøre osv osv. Det er sgu da ikke svar på noget som helst spørgsmål!
Med håb om en mere saglig debat snarest, men jeg tror en anden debattør ovenfor har ret - der er vist mange ganske unge mennesker der bare skriver for at provokere herinde.
Næsten anonym
tilføjet af

Du ville gerne lukke munden på folk der er uenige med dig!

Du ville gerne lukke munden på folk der er uenige med dig!
tilføjet af

De burde slette dit indlæg!!

Du ville gerne lukke munden på folk der er uenige med dig! Det er en typisk fascistisk tankegang.
Det løber mig koldt ned af ryggen når du taler om at "opspore" computere
tilføjet af

Næhh..

Tonen i et indlæg viser bare at du slet ikke har fattet hele ide'en med det indlæg hun har skrevet. Det var vidst ment som en hentydning...
Naturligvis ville jeg ikke slette alle indlæg bare forbi folk som dig mener at det kan være utrolig underholdende at provokere andre mennesker..
Men måske burde du tænke lidt mere over hvilken tone du lægger for dagen inden du skriver sådan et indlæg.
Det er jo meningen at vi skal have en god og lærig debat her på sol.dk
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

Hun tænker ikke på den måde,

hej Kristian,
Jeg tror det blevet en så normalt for så mange dansker at de bliver registreret at de ikke tænker over det.
Men du har ret det er en glide bane at komme ud på, for hvem gør det, og hvad vil de bruge disse oplysninger til.
For det er jo magthaverne eller andre med ønske om at blive det, der gør det. Men pigen tænker ikke på det for hende er det bare blevet en naturligt at gøre, jeg mener det var i Glostrup hvor man ville til registrere børns opførelse, efter min opfattelse en total syg tankegang.
Men det er sådan i vores samfund, at du skal have papir på alt eller udtalelser, så regestreringen er jo over alt i vores samfund. Og du har ret overgangen til facisme er ikke så stor, som nogle prøver at bilde os ind den er.
Mvh.
Mvh
tilføjet af

Mig?????

Nej - læs dog det jeg skriver. Jeg synes folk får rådne svar.... Hvis Hr. X spørger om noget, andre ved, som de synes han burde vide, piller de ham helt ned. Jeg ser ikke grunden til at svine andre til.
Desuden faldt dit indlæg selv til jorden...
tilføjet af

Nårhhh

Tænk hvis de kunne spore din computer, så kunne de se, du sidder og henter porno. Åh ÅHHHHHHH...
Er det den tone vi skal ud i???

Fjols.
Værsgo... klag over mit indlæg!!
tilføjet af

Det

jeg mente var, at de folk der bevidst chikanerer igen og igen - og gør det bevidst, og ikke kun for at svare med deres anderledes svar...DE burde kunne vippes af.
Jeg er helt FOR at folk har forskellige meninger, men det er ikke dér jeg er henne med mit indlæg.
Folk stiller spørgsmål - og andre rakker dem ned.... Hvorfor kan man ikke bare lade være med at svare på et indlæg, hvis man synes det er latterlig at spørge om "hvad vedkommende nu lægge ud i sin tråd".
eg ror virkelig at de folk der reagerer kraftigt og negativt her, er de selv samme der sviner folk til.
tilføjet af

Jeg forstod godt hvad du mente`,

Hej Pigen27,
Jeg forstod godt hvad du mente, men du skriver jo at man skal opspore folks computer, så er det overvågning og det er vel ikke noget man bare skal have lov til hvis det forgår under demokratisk kontrol, og som jeg skrev kan du klage over et indlæg, og jeg går ud fra de sletter det, hvis det er for langt ude.
Jeg har selv skrevet et indlæg her på debatten mod den måde man omtalte invandre på, der fik jeg også en del personer på nakken, men fik også opbakning fra nogle få andre. Så det er med finde ud af at snakke med dem som du får respons fra, som du kan bruge til noget.
Mvh
tilføjet af

Mit forslag

Man kunne også forbyde at skrive anonymt i denne debat. Så alle skal lave en profil for at kunne deltage.
Og at der skulle være muligt at klage over en bestemt person/profil, som man kan klage over et indlæg
tilføjet af

God ide.

Hvis det var umuligt at være anonym, ville der ikke være så meget af den slags..Hvis overhovedet noget...
tilføjet af

delvis uenig

helt enig i at der burde være en " tvungen " profil, men så kan folk jo oprette mange profiler og for dem det lyster, kan have en " chikaneprofil" og dem man er enige med en god og sund profil?
*S*
tilføjet af

Du er for langt ude,

Svar til Paul Rye,
Dit forslag er for langt ude, selvfølglig skal folk forsat have lov til at skrive anonyme indlæg, dem der vil svine folk til, bruger jo bare et billede de har fundet på nettet. Som der fint står for oven chikane og hetz og mobning er ikke tilladt, og folk kan klage over et indlæg, hvis det er for langt ude.
Det kun godt folk kan skrive om dyber problemer anonym, og så være heldig at få noget respons de kan bruge til noget. Det kan være unge der er i tvivl om deres sexuallitet eller deres politiske eller religiøse overbevisning eller noget helt trede.
Men derfor vil det være rart, at man ikke skulle bruge sin tid på folk, som skriver det ene indlæg efter det andet unden dyber mening, men det har noget gøre få nogle til være politibetjent og fjerne dem. Så en regel om kun et hovedindlæg om dagen ville være fint.
Men hvis dit forslag går igennem, om alle skulle have en billede profil går igennem, går dette debat forum dødt.
Mvh.
tilføjet af

Tænk dig om`

Hej Pigen,
Vil det være rart for dig,hvis du har nogle dyber problemer i tilværelsen, at du kunne være anonym.
Hvis du har problemer i skolen du bliver mobbet, er det så ikke lidt lettere at blive mobbet her, og så håbe på at du får enkelte gode svar. Men hvordan vil du kunne kontrolere, at det billede folk bruger, er af dem selv.
Den holder ikke, det kun med til gøre debatten bedre, at man kan være anonym, da selvom om der kommer mange rigtige dårlige indlæg, så kommer der også indlæg helt inde fra hjertet af folk, på grund af de kan være anonym.
Mvh
tilføjet af

Kære Claes

Tak for din omfattende kritik. Jeg kan se at du har desværre misforstået min indlæg. Måske burde du læse den en gang til (den er ganske kort, så det vil ikke tage ret lang tid).
Jag foreslår at man ikke kan skrive i debatten, uden at man har en registreret profil. Men oprettelsen af profiler betyder ikke, at man skal skal nødvendigvis uploade et billede af sig selv. Jeg ved at problemet eksisterer på div. dating sider, hvor folk udstiller sig for at være en anden, for at komme i kontakt med flere mennesker. Sådan er det ikke her.
Her skriver man sin mening, og hvis man har lyst til at vise lidt mere af sige selv, så har man mulighed for at uploade et billede. Ellers kan man lade være.
Profilsystemet kan virke skræmmende for folk som er vant til at skrive som anonym, fordi man opnår en form for en virtuel identitet, men igen: man bestemmer selv hvilke oplysninger skal vises til andre.
Jeg tror ikke at forum vil være dødt, efter indførslen af reglen. Ser du, Claes, de fleste mennesker, som HAR noget at sige, og kan stå for deres ord har allerede en profil (inkluderet dig). Det er også dem som kan finde ud af at skrive noget fornuftigt, i stedet for al det bræk, som anonymer fylder debatten med. Det er sandt at reglerne siger: mobning og hetz er ikke tilladt. Men det sker jo alligevel! Så må det jo gøres noget, på en eller anden måde.

Jeg håber du har forstået min pointe.
Med venlig hilse, Poul Rye
tilføjet af

Hvis nu,

hej Paul Rye,
hvis nu det været sådan at Søren krarup eller Jesper Lang Balle havde fået fået lov til at være anonyme.
Så tror jeg de haft muligheden for at blive talt til fornuft. I dag er de hjernedøde nationale romantiker.
Tænk på Andres Fogh Rasmussen, hvis han havde haft muligheden at diskutere sine indre tanker i et anonym debat forum, unden at skulle stå ved alt hvad han sagde så tror jeg ikke han havde fået Danmark med i krigen mod Irak. Paul der mange mennesker i dagens samfund der ikke føller de bliver hørt på, og hvis du forstår at lytte dig ind bag de ord der bliver skrevet, er du noget meget langt. Men mange dansker tænker ikke, vores egen filosof her fra Vejle Peter Zinkernagel lod aldrig nogle tage fotografier af sig selv på grund af når øje ser på dig,
tænker du ikke. men hvis du mener du har mere at sige verden end ham så kom med det.
Mvh Claes Pedersen
tilføjet af

hvorfor lige langballe og krarup?

der er da søren søndergård og holger k., de kunne også tales til fornuft, men idag er de hjernedøde pladderromantiker.
tilføjet af

hmm

Hej Claes
Jeg forstår godt hvad du mener med, at i vores samfund er man næsten tvunget til at leve op til de forventininger, som offentligheden har til os. Jeg kender også det, at man tit har noget på hjertet, som man har lyst til at sige, men tør ikke pga. det kan skade ens ry. Derfor er det godt at kunne skrive anonymt i denne debatforum.
Men jeg kan ikke følge den tanke, at Anders Fogh (eller en anden "galning" :)- ) skulle ikke har haft mulighed for at komme af med sine tanker i denne debat, og være anonym. Jeg må næsten spørge dig, er det ikke det samme at være "Anonym" som at være "Ander And"? Eller et helt tredje navn, man kan finde på? I princippet kunne man forestille sig Anders Fogh tage navnet "Anders And" og bruge den til at underskrive de indlæg han skriver - uden at blive afsløret.
Jeg forstår ikke helt hvad du mener med "mange danskere tænker ikke", og jeg kender heller ikke Peter Zinkernagel og hvad han står for. Mener du at den eneste måde man kan udtrykke sit sande jeg på er at skrive som anonym? Det er måske rigtigt, og selvfølgelig skal man have lov til det. Man kan da bare oprette en profil som "Anders And" og være lige så anonym som éen der ikke noget profil har. Håber at du forstår det.
Med Venlig Hilsen, POUL RYE
tilføjet af

Lige nu sider jeg skriver en bekendt til,

Lige nu sider jeg skriver, med en pårørende til familie medlem der skære sig selv, så finder jeg det fint mennesker kan bevare deres anonymitet, af de 20 svar der været har været en enkelte man sige den var lidt ved siden af. Så det er jo ikke alle tilfælde folk bliver udsatte for chikane, Nej jeg ser ikke PT, der noget grund til ændre på folks ret til at være anonyme.
Jeg personligt har nogle diskutioner med nogle som jeg aldrig havde fået hvis de ikke havde haft deres anonymitet, så det er kun nekativt at folk er anonyme.
For mig det fint hvis et indlæg er for langt ude bliver det bare slettet, og hvis det var sådan at den der havde oprette et indlæg selv kunne slætte de indlæg der var for langt ude, vil det også være ok for mig.
Men jeg vil fastholde mit synspunkt om det positive i bevare folk anonymitet, men jeg lure nu lige din profil.
Mvh
tilføjet af

ok.

Du er hjerteligt velkommen til at kigge i i min profil.
Med venlig hilsen, Poul Rye
tilføjet af

Jeg kan forstå vi ikke er helt enig,

Svar Til Anonym,
Vi er ikke helt ening Politisk, Som jeg heler ikke er Med Søren Søndertgård eller Holger K, men jeg dog langt mere ening med dem end Søren Krarup og Jesper Langballe.
Hvis en kultur er farlig for den danske er det den Amerikanske, og dens tro på det individuelle menneske unden ansvar for fælles skabet. Danmark er med i krig begrundet ud fra falske oplysninger, hvis man vil gå i en krig, så bør man gøre det på rigtige oplysninger.
Hvor mange dansker har konventeret til Islam, men rigtige mange dansker er ikke sig selv bevidst omkring den amerikanske påvirkning.
Det svenske folk er jo sig selv meget mere bevidste, uden af den grund at overfalde folk der ligger ned.
Og kan jo godt at et samfund fungere i et sammenspil med dens borger, og vi fungere jo kun kraft af at vi indgår i et kollektiv, selvom nogle prøver sige noget andet til os.
Mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.